CUPCAKE

5.4.14

19 done 2
Jar so sebou prináša záplavu pastelových farieb a návrat sukní, však? Je to príjemná zmena po zime plnej tmavých odtieňov. Ale s farbami a sukňami nám jar prináša ešte niečo iné. Mám na mysli diéty. Nie tie typické, čo majú vlastné meno a čítame o nich v časopisoch. Hovorím skôr o detoxe, očiste organizmu, jedení veľa zeleniny a ovocia. A o cvičení, to je dôležité. Mám taký problém, že v zime, obzvlášť počas Vianoc vypnem pomyselnú kontrolku a celé dni ležím pod dekou s čipsami, čokoládou a koláčmi. Dobre, teraz trochu preháňam, ale viete ako to myslím. Avšak posledný mesiac a pol som veľmi zmenila životný štýl a zbožňujem to. Cítim sa lepšie a aj vyzerám lepšie. Samozrejme, že občas zhreším, ale už nemám potrebu jesť toľko čokolády a sladkostí ako predtým. Vlastne už na nich mám chuť málokedy, je to iba o zvyku. Ale keďže zbožňujem muffiny/cupcaky, nosím ich aspoň na mikine :).
-----------------------------------------------------------------------------------------
Spring means a lot of pastel colours and skirts, right? It´s a great refresh after wearing dark shades during winter. But there is also something else what is coming with colours and skirts. I´m talking about diets. Well, not exactly a typical diet, but a detox, body refresh, eating a lot of vegetables and fruits. And working out. I have a problem, that during winter, and especially Christmas time, I switch off my healthy mood and just lay under the blanket all day long with a bunch of chips, chocolate and cakes. Ok, I´m exaggerating now, but you know what I mean. Last month and a half, I´m actually really good in this healthy lifestyle and I love it. I feel so much better and I also look better. Of course, I have guilty pleasure sometimes, but I don´t have a need to eat so much chocolate or sweets anymore. But I love cupcakes, so at least, I have them on my sweatshirt!


17 done 2
2 collage
20 done 2
11 done
14 done 2
1 collage 2
photos by Maja

Outfit: sweatshirt - Mr. GUGU & Miss GO (Slevomat Móda a Styl) / skirt - sewed by my grandma / sunglasses - Gate + DIY / earcuff - DIY / sneakers - Nike Air Max 90

You Might Also Like

33 komentárov

  1. Konecne ty airmaxy nekdo zkombinoval zajimave podle barev a ne jenom k cernobilemu. Super! A moc se mi libi ten ruzovej dum k tomu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasná mikča a moc se mi líbí ta náušnice♡ Moc ti to sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tenhle outfit je fakt úlet, ale děsně se mi líbí :D Máš to skvěle doladěný a celou bych tě nejradši snědla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Becca, normálne nepíšem komentáre k blogovým príspevkom, lebo som na to príšerne lenivá, ale teraz musím: tvoj outfit je úplne medžik, zbožňujem tie farby, zbožňujem tú mikinu! Perfektné!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jééj farbičky!!!
    ja ich milujem, aj keď som celú zimu behala v čiernej, maximálne šedej, teraz si to užívam, dokonca, každý deň je na mne ružová! :D
    a čo sa týka jedla a pohybu máš úplnú pravdu, ani sa nenútim a rada si vybehnem do fitka, vezmem bike, idem si dať dlhú prechádzku... vonku je krajšie a teplejšie, takže to všetkými silami vplýva na človeka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mikina je super! Celý outfit je skvělý a moc ti sekne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ježiš tak to je úplně nejlepší! ta barevná kombinace je skvělá. přesně to, co na jaře potřebuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. môj šatník zostáva rovnako tmavý, ako cez zimu, keďže už dlhšie trpím absenciou farieb a všetky moje veci sú čierne/biele/tmavomodré :D ale tebe takáto farebnosť veľmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Boží!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Becca akej velkosti mas tu mikcu?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tieto airmaxy by som si dala hneď :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. jezus to tak krásně ladí, až nemám slov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Skombinovala si to na 1*! ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. asi nej look co jsem viděla s airmaxy

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak to je super sladké ale ne přeslazené!!moc se mi to líbí:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Rozkošné, ešte aj to pozadie je tak super dopasované :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Boží outfit i fotky! Moc ti to sluší :) Pastelové barvy miluju, takže na tohle je radost se koukat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. wow super! úžasný záplava barev to se mi líbí! :) mikina je fat skvělá no a vůbec všechno!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ahoj Becca , nikdy sa mi nechce komentovať príspevky ,aj ked mi nad každym jednym padne sanka dole. Ale teraz som už musela . Si tu tak strašne TOP !!! a hlavne ta zmena (postava) je to viditelne , až to priam bije do oči . Super super super !! zbožňujem sem len tak prísť prečítať si tvoje članky , kt majú vždy " hlavu aj pätu " a potom pozerať na fotky a štýl , ktorými vždy zaujmeš . Jednoducho ty by si bola sexy aj vo vreci . Velmi ti fandím :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, ďakujem veľmi!! Neviem, čo to mám za náladu, ale teraz si ma až dojala. Som fakt šťastná, že vidno rozdiel na postave, a že mi to takto napíšete :). Zajtra idem behať, aj keď sa musím učiť, na toto si čas nájdem, úplne si ma motivovala týmto komentárom. A som rada, že sa Ti tento blog páči :). Ďakujem ešte raz, veľa to pre mňa znamená.

      Odstrániť
  20. Je to pekne zladené, avšak na mňa až príliš farebné :) Krásna sukňa, okuliare aj earcuff!
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
  21. - ó !
    simpekne, kotatko, kde v pze najdu tuhle fantastickou fasadu ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je oproti môjho domu na Jiřího z Poděbrad, fasáda je pôvodne zelená, ale moje skills v úprave fotiek teraz prešli do vyššieho levela :D.

      Odstrániť
  22. po guru mikci tuzim uz dlho :) na ich ofisl stranke som nasla moznost navrhnut si vlastnu mikinu (alebo hocico ine) a urcite to hodlam coskoro vyuzit ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Já se musím přiznat, že žeru dost a často, ale taky jsem si řekla, že chci zaposilovat na břichu, takže každé ráno dělám 10 sklapovaček, což není moc, ale mně to zatím dost stačí:D...Takže v tomhle máš můj obdiv a podporu:). Mimochodem, tahle kombinace se mi děsně líbí, barva sukně a mikiny je skvělá!

    OdpovedaťOdstrániť
  24. tu mikinu som akurat fotila pre jeden eshop - http://2indahouse.blogspot.sk/2014/03/lookbook-aka-3in1.html :)) dobra je

    OdpovedaťOdstrániť
  25. dobre sme pofotili! s farbami to vieš, moc sa mi páčilo vtedy a inak nie je tomu ani teraz :) p.s.: konečne som na ntbk, takže pilne komentujem :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Moc krásný outfit, ta mikina je úžasná :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/essence-bude-zarit-barvami.html

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook