RAID

14.3.14

16 done
Opätky, priesvitný top a občas odhalené brucho, to je na mňa dosť nezvyčajný outfit, ale občas treba zmenu, aby ste/sme sa tu nenudili. Zato sivá bundička s koženkovými rukávmi a zrkadlové okuliare, to je presne to, čo by je ,,moje". V tomto outfite som sa cítila veľmi drsne, ako z nejakého raperského videa, v hlave mi hrala pesnička Raid, podľa ktorej som pomenovala aj tento post. Ring ring, the nigga wanna sing! Na fotkách môžete prvýkrát vidieť aj jedno z mojich dvoch nových tetovaní, je maličké, osobné a možno niektorí z vás aj uhádnu, čo to je. Inak začínam písať a po anglicky, pretože jediný spôsob, akým si momentálne precvičujem angličtinu je pozeranie seriálov, čo je pravdupovediac, málo. A čaká ma skúška z AJ, tak aby som sa do toho dostala. Určite budem robiť chyby, veď kto ich nerobí, ale snažím sa a to je hlavné.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Heels and cropped mesh top, that´s pretty unusual for me, but let´s say, change is good sometimes. We all need it and I don´t want you to be bored here. On the other hand, this grey jacket with faux leather sleeves and mirrored sunglasses, that´s so me. I felt like a badass with a swag in this outfit, I even could appear in a rap music video. Maybe for a song Raid? Ring ring, the nigga wanna sing! In these pics, you can see one of my two new tattoos. It´s tiny and very personal. As you have noticed, when you´re reading this, I´m starting to write in english. I´ll make mistakes, but, everyone makes them, right? I want to practice more, and that´s the way, too.

2 done
17 done
1 Collage
7 done
13 done
photos by Foly

Outfit: jacket, mesh tee, sunglasses - Tally Weijl / pants - NewYorker / heels - Ana Lublin / watch - Michael Kors

You Might Also Like

15 komentárov

  1. úplne najviac!
    maximálne zaujímavý outfit, ktorý ti neskutočne pristane!
    palec hore, klobúk dole! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa to páči, je to super, až na tie tepláky, tie k tomu vôbec nepasujú :( a sú pridlhé k tým lodičkám, čiže ničia to, čo majú lodičky podčiarknuť.

    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kolko vyrdyis chodit v takychto topankach? ja som mala skoroo rovnake na promociach a to bol hell len v nich stat.suepr je ye ich mam este vo fialovej :DD
    inac pekne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevydržím chodiť skoro nič, ako hovoríš, ťažko sa v nich už len stojí :D.

      Odstrániť
  4. Parádní outfit s lodičkami :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super outfit a tetovanie mi trvalo dlhoooo precitat, ale uz som na to prisla: Šuchter. Venovane bratovi? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie bratovi, ale ockovi, je to ockov podpis :).

      Odstrániť
    2. To je nadherne gesto Beka. Nadherne. Az mi slza vyhrkla. <3

      Odstrániť
  6. dobre je to, nigga! viac odhaleneho bruska!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook