NAVY AIR

10.3.14

17 done
Začala sa mi páčiť tmavomodrá. Pekná, hlboká modrá ako oceán. Pritom som túto farbu celé roky odmietala, zdalo sa mi, že sa iba hrá na čiernu a ťažko sa kombinuje s denimom, lebo ten je tiež modrý. Ale teraz na jar sa mi akosi dostávala pod kožu. Keď sa povie tmavomodrá, ako prvé mi hneď napadne šperk z Titanicu ,,Srdce oceánu" :D. Takže som si na vyskúšanie kúpila lak na nechty a zrazu som vedela, že táto farba je moja nová ,,crush". V inšpiračnom poste som vám už písala o mojej závislosti na Air Maxoch. Mimochodom, som rada, že ste sa toľkí vyjadrili, názory sa líšili, ale veď o tom to je. Viem, že aj na tento outfit budú názory rôznorodé, ale to je predsa v poriadku. 

Ja sa z mojich tenisiek veľmi teším, je to až hrozné, ako dokáže taká materiálna vec zlepšiť náladu! Ale tak sa ja vždy teším zo všetkého, po čom som dlho túžila a keď to mám, je čistá radosť. Napríklad iPod, Michael Kors hodinky a teraz tieto Nike Air Max 90. Hneď ako som uvidela farebnú kombináciu tmavomodrá + tyrkysová + biela + ružová, vedela som, že tieto sú tie pravé pre mňa. Jar a leto budú u mňa vo veľkom práve o týchto farbách. Tentoraz je môj outfit ,,casual", jednoducho riflová košeľa, koženkové legíny, biela mikina (ja viem, opäť, ale je fakt super!) a krémový kabát. Plus ružové pery, lebo nech už mám na sebe hocičo, ružové pery idú k Air Maxom :D. Idem makať do fitka a poobede sa už musím učiť. Želám vám pekný pondelok! Aký máte vzťah k tmavomodrej (navy blue) vy? 

1 done
19 done
10 done
3 done
11 done
1 Collage
20 done
photos by Laura

Outfit: coat - Zara / leggings - Motivi / denim shirt - second hand / sweatshirt - Tally Weil / sneakers - Nike Air Max 90 / bag - H&M / watch - Michael Kors / sunglasses - Six

You Might Also Like

20 komentárov

  1. A ja mam praveze tmavomodru naozaj rada, pre mna je to druha cierna. :) Inak mne sa outfit ktory mas dnes na sebe (a jemu podobne) pacia, nezda sa mi na nich nic kontroverzneho, resp. poburujuceho.. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Airmaxy krásný! Taky je ráda nosím, i k elegantnějším outfitům :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Beka, nechod s davom, pliiis. tie tenisky fakt nie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kabat je mega, aj strih aj farba!

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Su nádherne! Aj ja si chcem co najskôr nejake zaobstarať. Nevies kde v KE by sa dali vyskúšať? Popozeram aj na internete. Tie tvoje su nakoniec odkiaľ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). To fakt neviem, možno v Capricorne. Ja som ich pozerala aj v Optime, ale nevidela som ich tam vôbec. Moje som kúpila v Prahe vo Footlocker (www.footlocker.com), tam majú skvelý výber :).

      Odstrániť
  6. na mňa si tieto tenisočky budú musieť počkať, ešte moje vnútorné ja nepovedalo , že to pekné :) ale tak je to pri všetkom. aj legínam som sa vyhýbala jednu sezónu :) ale sú nádherné farebné takže viem že to príde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super outfit, strašně se mi líbí ty brýle, jsou vážně stylové :-).
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ahoj ten outfit sa mi strasne paci:))a ta ciernobiela fotka wauuu
    prosim ta mohla by som sa ta spytat ze odkial si si zohnala air maxi (prosim ta napis mi link ak objednavala) lebo ja stale hladam a tieto sa mi naozaj pacia:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som veľmi rada! :) Stránky, kde som ich hľadala na internete sú queens.cz, nordstrom.com, asos.com a spartoo.cz. Tieto svoje som kúpila v kamennom obchode vo Footlockeri v Prahe, ale našla som ti ich aj online, akurát keďže sú dievčenské, tak veľkosti sú len do 37...http://www.footlocker.com/product/model:180270/sku:45017400/nike-air-max-90-2007-girls-grade-school/navy/white/?cm=searchnikeairmax

      Odstrániť
  9. Tmavě modrou mám moc ráda, vůbec nechápu, jak to mohla být kdysi moje nejméně oblíbená barva! :D Skvělý outfit! Úplně chápu, proč nosíš tu mikču často, je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak v tejto farbe sú dokonalé! <3 a super si to skombinovala ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásný outfit :)
    Air Maxi miluju! ale zatím jsem si je nepořídila, tobě moc sluší, skvěle zkombinované.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. krásne krásne krásne <3

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Foly mi ju kúpila na narodky a videla som ju na Harfe v Tally :).

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ta černobílá fotka na které stojíš je NAPROSTO naprosto perfektní. jak z časopisu, tohle si představím, když se řekne móda a styl! :) Air Maxy jsou teďkom vážně v módě, ale já bych je neunosila. tenisky nejsou nic pro mě, doma se mi válí normální kotníčkový Nike a měla jsem je na noze asi 3x, naprosto je nesnáším a štve mě, že jsem si místo nich raději nekoupila další converse :D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook