Blogger saturday with La Roche-Posay

25.3.14

20 done
V sobotu som sa zúčastnila 1. blogerského posedenia La Roche-Posay. Dôvodom tejto akcie bolo predstavenie novinky Effaclar Duo [+]. Veľmi som sa potešila, keď mi prišla pozvánka na túto akciu, keďže mám problémovú citlivú pleť. Myslím, že nielen ja, ale aj ostatné blogerky (a bolo nás dosť! :)) sa dozvedeli veľa nových vecí. Vám ich prezradím v pokračovaní článku.

2 collage

Na úvod musím napísať, že ma dostal nádherne upravený priestor, kde sa posedenie konalo. Tlmené modré osvetlenie, na stoloch moje obľúbené biele tulipány a biele ruže. Všetko pôsobilo príjemne, čisto a dokonale ladilo s hlavnou témou a filozofiou La Roche-Posay. 

Hneď po príchode sme dostali welcome drink, usadili sme sa a bola nám predstavená história La Roche-Posay. Potom nám dermatologička MUDr. Tereza Gabryšová z kliniky GHC Praha objasnila príčiny vzniku akné a pozitívne účinky Effaclar Duo [+]. Akné najviac trápi ľudí v puberte, ale vyskytuje sa aj u bábätiek a samozrejme, aj dospelých ľudí. Ja už teda v puberte rozhodne nie som, ale moja pleť sa tak stále chová. Hoci nemám vyrážky v takom množstve ako kedysi, stále ich mám a úprimne, je to na nervy.

Effaclar Duo [+] je vylepšená verzia klasického Effaclaru Duo, ktorý je na trhu od roku 2009 a je taký populárny, že sa každú minútu predajú vo svete 3 kusy tohoto zázračného krému. Zabraňuje vzniku vyrážok a hojí rany, červené a hnedé stopy po akné. Je vhodný na všetky typy pleti a výsledky sú viditeľné už po 24 hodinách. A po 4 týždňoch je pleť v úplne inom stave. Pani dermatologička Tereza Gabryšová nám ukázala fotku svojho pacienta, ktorý používal Effaclar Duo [+] 14 dní a zmena je podľa mňa skvelá. Foto si pozrite u blogerky Nely.

18 done

Počas osobného rozhovoru s pani doktorkou Terezou Gabryšovou som sa dozvedela zaujímavú vec. A to takú, že to možno s čistením pleti preháňam. Odličujem sa najprv sprchovým mliekom pre batoľatá, ktoré perfektne umyje aj očný make-up a následne prejdem pleť ešte vatovým tampónom s micelárnou vodou. Vraj mám micelárku vynechať a pleť iba poriadne opláchnuť vodou po tom,  čo si ju očistím. 

9 done
13 done

Samozrejme na tejto akcii bol výborný catering. O naše pohodlie sa starali dvaja príjemní páni a keďže značka La Roche-Posay oslavuje 20.výročie pôsobenia na českom trhu, nechýbala ani torta, ktorá bola tak dobrá (naozaj skvelá, aj teraz, keď si na ňu spomeniem, mám na ňu chuť), že som porušila svoju diétu a dala som si z nej dvakrát :D.

26 done

5 collage
14 done
6 done
10 done

S ostatnými blogerkami sme mali možnosť si vyskúšať všetky výrobky La Roche-Posay a dozvedeli sme sa, ktorý produkt sa na čo hodí. Skúšali sme, testovali a potom sme typicky dievčensky debatovali o všetkom. Veľmi rada som videla ,,staré" známe tváre a spoznala nové.  Myslím, že táto fotka to dokonale vystihuje :D.

25 done
1 collage
2 done
4 collage
S Luckou :).

Momentálne aj ja používam Effaclar Duo [+] a teším sa na výsledky. Všetko vám samozrejme nafotím a prinesiem podrobný článok. Som totiž presne typ, ktorý tento krém potrebuje. Mám červené stopy, malé vyrážky aj čierne bodky a citlivú pleť. Do tohoto zázraku vkladám všetky nádeje.

3 collage
27 done
S Lenkou a Leonou :).

11 done
photos by me, KláraLenkaRendy

Ďakujem dievčatám z týmu La Roche-Posay, ktoré zorganizovali perfektné dopoludnie, počas ktorého sme sa všetky cítili skvelo :).

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Jsme moc ráda že jsme se mohly zase potkat, a doufám že to nebylo naposled Beky ;). Jinak krásné zpracování !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ..krém použivam asi mesiac a je naozaj velmi dobry :)...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásné fotky! moc ráda jsem tě viděla!!! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Muselo být fajnově :) Fotky jsou pěkné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ahoj krasne fotky:) to triko s air maxami je super:) Mohla by som sa ta spytat, ze kolko asi stoji ten krem?? Dakujem
    Tereza

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Effaclar Duo [+] stojí na internete približne 12-14 eur, čo je podľa mňa skvelá cena.

      Odstrániť
  6. ja sa teším na tvoj post o tomto produkte, keďže mám rovnaké problémy s pleťou...ale ja používam biodermu, tak nvm či je vhodné takto miešať produkty iných značiek...
    ináč-vyzerala si strašne super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už vidím výsledky, ale musím sa ešte odfotiť, aby bolo vidno rozdiel :D. Ono záleží všetko od zloženia daných výrobkov, aby si niektoré zložky navzájom neodporovali. Jednoduchšie je samozrejme kúpiť si celú radu jednej značky, to nemusíš študovať obaly a máš stopercentnú istotu. A ďakujem veľmi! :)

      Odstrániť
  7. Musela to byť veľmi príjemná akcia, to jedlo vyzerá super :D
    Inspiration Point by Paula Fleur

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja som veľmi zvedavá na ten makeup od la roche čo je tam...budeš testovať aj ten?

    OdpovedaťOdstrániť

  9. Počas osobného rozhovoru s pani doktorkou Terezou Gabryšovou som sa dozvedela zaujímavú vec. A to takú, že to možno s čistením pleti preháňam. Odličujem sa najprv sprchovým mliekom pre batoľatá, ktoré perfektne umyje aj očný make-up a následne prejdem pleť ešte vatovým tampónom s micelárnou vodou. Vraj mám micelárku vynechať a pleť iba poriadne opláchnuť vodou po tom, čo si ju očistím.
    No aby so vynechanie micelárky nebolo len preto, že je to Bioderma.
    To vieš, Bioderma a La Roche-Posay - 2 farmaceutické firmy nuž konkurencia neznesie nič z opačnej značky. :o)
    Používala som obidve. Zostala som pri Bioderme. Ale netvrdím, že LRP nie je dobrá. Len osobne nič iné pri čistení ako biodermu na tvár nedám a som spokojná.
    Toť vsjo. :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ale nenapísala, že používam micelárnu vodu od Biodermy, používam inú značku. A to si ešte aj skopírovala moje presné slová, takže to sama vidíš. A keď už sme pri tom marketingu a značkách...tým, že by som vynechala micelárku od Biodermy, nekúpila by som si ani micelárku od La Roche-Posay, takže to s podporou predaja LRP nemá nič spoločné :D. Pani doktorka Gabryšová mi dala radu a ja som vám ju tu napísala. Nič viac, nič menej :).

      Odstrániť

Find me on Facebook