OVERTHINKING

7.2.14

8 done
Keby ma malo dokonale vystihovať len pár slov, jedno z nich by bolo ,,overthinking". Neviem, ako by som to preložila do slovenčiny, ale ja fakt veľa premýšľam. Všetko analyzujem, riešim, preberám. Až príliš. Sama si tým škodím, ale neviem si nijako pomôcť. Pocit šťastia je u mňa veľmi krátky, ak som s niečím spokojná, aj tak sa nájde niečo, nad čím môžem opäť po nociach rozmýšľať. Minulosť sa snažím neriešiť, čo sa stalo, to sa neodstane, je málo vecí v mojom živote, ktoré by som vyslovene ľutovala. Žijem pre prítomnosť, ale mám strach z budúcnosti. Mám v hlave plno otázok, na ktoré nepoznám odpoveď. Často ich ani neviem vysloviť nahlas. Raz som sa veštice opýtala, či budem niekedy šťastná. Odpovedala mi, že nevie, pretože ja stále nad niečím pochybujem a rozmýšľam, čo mi ničí ten pocit radosti, ktorou by som sa mohla nechať unášať. Dlhodobo. Ale ja to chcem. Preto sa budem snažiť vypnúť, aspoň čiastočne, neklásť zbytočné otázky a užívať si to, čo momentálne mám. Len mám dojem, že vtedy mi tie otázky začne klásť niekto iný.

Biely look v snehu má niečo do seba, s červeným rúžom som sa cítila ako Snehulienka. Taká jej mestská verzia. Tieto kožené boty sú do mesta ako stvorené, majú síce opätok, ale nie príliš vysoký. Nikdy neprestanem spievať ódy na tieto čižmy. Čo hovoríte vy? :)

5 done
2 done
photos by Maja

Outfit: skirt - vintage / sweatshirt - secondhand / bag - H&M / watch - Yonger&Bresson, sunglasses - Ray Ban Aviator / boots - Baťa

You Might Also Like

12 komentárov

  1. tie fotky sú super, to ako sa am jemne strácaš a tie pery do toho, na zahryznutie :) ja nejako vôbec nemám vzťah cez zimu nosiť takto veľa bielej, ale čo som si teraz obľúbila biele, sú tenisky, kedže u nás nie je sneh a dá sa povedať, že je sucho, biele tenisky si môžem ešte dovoliť.
    a presne ako vravíš, keď som konečne v štádiu šťastia, začnem to analyzovať prečo, kedy, ako, ako dlho to bude trvať, prečo sa to deje, vtedy si ešte k tomu kladiem otázku či aj ostatní ľudia riešia takéto veci. nehovoriac, že všetko musím mať rozplánované, najhoršie kombinácie.ale tak napriek tomu sa snažím užívať si všetko čo príde, už som sa naučila neanalyzovať minulosť, to je veľký úspech :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Necham za seba hovorit moje oblubene citaty:

    “Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, stop trying to figure out precisely how we feel, stop deciding with our mind what we want our heart to feel, and sometimes we just have to go with "whatever happens, happens."

    “Do you remember the things you were worrying about a year ago? How did they work out? Didn't you waste a lot of fruitless energy on account of most of them? Didn't most of them turn out all right after all?”

    “You never know what the future holds. Something that seems bad today could end up to be something good tomorrow. You might meet the love of your life at the second job you had to take to make extra money. The Universe works in mysterious ways. Your only job is to keep showing up and staying open to hope.”

    A milujem ten kontrast bielej a cervenej :) WOW

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To overthinking poznám, presne taká istá som aj ja :-/ A budeš šťastná ! :) Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kráásne fotky! toľko bielej sa mi normálne začína páčiť! plus sneh v pozadí, no hezu hezu..sa teším aj na druhú edíciu fotiek:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Becca! Velmi, velmi sa mi paci mestka verzie Snehulienky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty jsi kočka! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak ja som na tom podobne a tiež ma to štve, nedokážem byť dlho vkuse šťastná :/ Musíme s tým niečo spraviť! :D A páči sa mi tento snehulienkovský outfit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. toto slovičko som asi potrebovala počuť presne 21 rokov !!! to je to, čo ma asi dokonalo vystihuje rovnako ako teba...nad všetkym premyslat, rozmyslat, vymyslat, preco to tak je, preco to nemohlo byt inak, preco to vlastne vobec je...vsetkym sa zaoberat az prilis dlho to je moje.... :/ btw zaujmavý outfit :)
    BORNtoLIVEmyLIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tento si uplne zabila! <3
    a overthinking?
    to by som povedala ze je moje motto v zivote :D aj ked je to teda podla mna celkom negativna vec :DDD
    simplicius simplicissimus to mal najlepsie! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook