FIT ME SATURDAY

28.1.14

V sobotu som strávila príjemné doobedie, kde sme spolu s ostatnými blogerkami mali možnosť dozvedieť sa viac o novinkách Maybelline. Jednou z nich je rada Fit me a tou druhou maskara Collosal Go! Extreme Volum´. Padlo mi skvele pokecať s dievčatami, či už o bežných veciach alebo o kozmetike, v ktorej sa vyznajú oveľa viac ako ja, takže sa od nich vždy dozviem niečo nové. Dobré rady sme tiež dostali od skvelej vizážistky Margity Skřenkovej, ktorá niektoré z nás aj nalíčila. Páči sa mi jej filozofia ,,menej je viac", sama ju totiž vyznávam.

Rada produktov Fit me je vynovená hlavne zložením, ktoré je viac gélové a tak na pleť krásne sadne a nechá ju dýchať. Osobne sa mi páči hlavne jednoduché čisté balenie, či už make-upov, púdrov alebo tváreniek. Odtiene sú tentoraz v jednej farebnej škále, mení sa len ich intenzita. Na mňa táto rada produktov pôsobí celkom luxusne, takže vynímať sa bude nielen na našich tvárach, ale aj na poličke.

Petru mám veľmi rada, vždy sa s ňou super porozprávam a aj sa na ňu fantasticky pozerá, veď uznajte sami :). A má najzlatšieho manžela, verte, aj vy by ste takého chceli.

Terezka (PR), ktorá celú akciu zorganizovala a Margita Skřenková.

Mám rada tieto spoločné fotky! :) Zľava MsBajushkaaa, krásna a stále veselá Lenka, Francoais, Stáňa, ja, Lucia, ktorá má dokonalú, ale že dokonalú pleť a mne by sa hodila do seriálu Sultán, určite by mohla hrať dvojníčku Hürrem :), vždy nádherná Petra, Aneta, Klára, ktorá je úplne super stále a trafili sme sa do tmavého rúžu a zlatých ,,hodzín" (lebo to musí byť :D) a Rendy, ktorá nás fotila a je veľmi vtipná, vždy urobí skvelú zábavu :D.

photos by me and Klára (Skodulka)

Ďakujem Terezke za pozvanie, z takýchto akcií mám vždy radosť, hlavne sa s niektorými dievčatami už poznám a vždy ich rada vidím.

Podrobnejšie info o produktoch vám prinesiem v špeciálnom kozmetickom poste :).

You Might Also Like

18 komentárov

  1. ok, som hladná :D mňamka! vyzerá to zaujímavo všetko, teším sa na kozmetický post a ty vyzeráš úžasne! btw, máš nový odtieň rúžu? či nie?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Maji :). To je ten tmavý vínový, čo mám stále :).

      Odstrániť
    2. jop, napadol ma tebn aj, ale takto vyzerá (aspoň pre mňa) úplne inak čo je super :) a tebe ide všetko červené, bordové, "burgundy" aaa :)

      Odstrániť
  2. uz som videla foto a tisko zavidim :) samozrejme v dobrom, tesim sa kozmeticky prispevok :)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne balenia tych produktov celkom pripominaju F&F kozmetiku, ale to sa mozno mylim, len sa mi to tak nejako vybavilo. :D A akcia vyzera skvelo, ako blogerskym obsadenim, tak aj obsahom. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento make-up Fit me od Maybelline pouzivam uz niekolko mesiacov, kupila som si ho v Rakusku a je naozaj super. lahunky, netreba ho vela, kryje stredne a nadherne sa prisposobi. Tiez som za filozofiu menej je viac a preto mi velmi vyhovuje :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi pekný príspevok :) aj fotky :) teším sa na špeciálny kozmetický post CAMOMILLE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nejlepší look máš ty a Lucie, vypadáte skvěle holky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty mňaminky bych si dala, muselo to být hezké. Krásný fotky, opravdu.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super prispevok, som rada, ze si v plnom blogerskom nasadeni, ten tyzden si mi tu fakt chybala :) a neda mi nepodotknut, pretoze moje oko je ako sonda najma na tento typ zameny slovicok, je rad produktov :) Dostala som od Foly radu na rad Maybelline produktov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, aj som to už opravila :D. Snažím sa prispievať tak často, ako predtým, ale priznám sa, že mi to teraz dáva zabrať :).

      Odstrániť
  9. Ďakujem vám za komentáre, rada ich čítam :).

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nádherné fotky, tobě to vážně moc sluší O:-)!
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zlaté hodinky ever! :D Bez nich ani ránu! :) Jsi úžasná Becco, doufám, že se zase brzy uvidíme! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Konečne viem ako vyzerá Rendy. Buď som bola všade slepá, ale sa ona tak dobre schováva. :D
    To jedloo... mňaaaam.

    lifeloveZAZA

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Grate Think. Thanks For Sharing.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook