COMBO

25.1.14

14 done
V poslednom čase (ok, už trochu dlhšie) chodím oblečená veľmi pohodlne. Kedysi som musela byť neustále tip-top, ale dnes to už tak neriešim. Praha mi vážne zmenila štýl obliekania. Chodby strednej školy, kam ma mamka viezla autom, boli pre mňa a iné dievčatá prehliadkovým mólom, ale keď idem napríklad do potravín alebo do fitka, naozaj sa nijak extrémne nechystám. Plus, jednoducho sa tu v Prahe nedá chodiť v opätkoch, hlavne nie, keď viete, že väčšinu dňa strávite presúvaním sa z miesta na miesto. Na to sú ideálna nízke boty, napríklad conversky. Tieto svoje v zimnej verzii nosím dosť často, hlavne v kombinácii s čiernou snapback šiltovkou. Milujem snapback šiltovky, neviem si pomôcť, bavia ma už celkom dlhý čas, tak som zvedavá, ako dlho to ešte budú. Čo sa mi tiež páči, je kombinácia leopardieho vzoru s károm. Prvú verziu ste už videli, vtedy som mixovala vzory na oblečení, tentoraz je to na doplnkoch. Kabelku som si v jeden januárový večer vyrobila pri telke, je jednoduchá, a presne takú som potrebovala.

9 done
10 done
8 done
photos by Benitka

Outfit: coat - Foly´s Tally Weil / leggings - Motivi / sweatshirt - F&F / clutch - DIY / sneakers - Converse / scarf - Pierre Cardin (Slevomat Móda & Styl) / watch - Michael Kors / sunglasses - Ray Ban Clubmaster / cap - Asos

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Haha, hej, pamätám si tie časy, keď sa chodby trebišky menili na mólo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pre mna je toto jedna z tvojich najlepsich kombinacii za poslednu dobu, strasne sa mi tam pacia tie leginy a to ja bezne teda leginy prilis nemusim. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nevracaj Foly ten kabat! pristane ti velmi :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hrozné, prpeáč, ale je to tak..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je Tvoj subjektivny nazor :) cize je to tak u Teba, ale mozno nie v pripade vacsiny.

      Odstrániť
  5. Ja mám najradšej takýto pohodlný štýl. Veľmi ti to pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na první pohled se mi to moc nelíbilo, ale na druhý moc! A ta kabelka je na ruční výrobu fakt skvělá, jsi moc šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kabát, čiapka , šatka, všetko sa mi veľmi páči.
    mix kocky a leoprda je super! a ty si super ;)
    ja si v poslednej dobe ulietavam na kontrastoch, jeden deň hodím airmaxy a parku, druhý deň vlnky do vlasov, malé čierne a vysoké ihly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvele zmixované kúsky doplnené krásnou a jednoduchou kabelkou, super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nádherné brýle! Máš skvělý vkus :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. presne tento štýl obliekania ja veľmi môžem! super- a ta šiltovka, okuliare <3

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook