BANG!

23.12.13

Kto ma pozná, ten dobre vie, že zbožňujem, ak môžem mať na rôznych predmetoch motív zo svojho obľúbeného filmu, skupiny, rozprávky...Tak som si raz kúpila rovno dve termosky s Edwardom Cullenom a Jacobom Blackom z Twilight. Mám aj tričko a posteľné prádlo Pocahontas. A teraz do mojej zbierky pribudlo aj tričko s karikatúrou Pulp Fiction! Je španielskej značky Callate la Boca, ktorú kúpite na sklapni.sk. Je pánske, v mojej obľúbenej sivej farbe a veľmi príjemné, takže čo viac si priať? Asi už len ten sneh, keďže zajtra je Štedrý deň. Ale zatiaľ to vyzerá tak, že bez snehu...škoda škoda, biela farba by dodala Vianociam tú pravú atmosféru. Zato máme bielu v podobe hmly. Silnej, hustej, bielej hmly. Ktorá trochu sťažuje fotenie. Ale aspoň nie je taká zima, hoci mne je málokedy zima, kedže vrstvým jedna radosť. Napríklad tentoraz som použila svoje flitrované legíny namiesto siloniek. Vytvorili tak zaujímavý detail. Ako sa vám páči outfit? A ktorý je váš obľúbený film/rozprávka?

P.S.: Pustite si Pulp Fiction soundtrack :).

9 done
1 collage
photos by my mum

Outfit: brother´s coat, sequin leggings - H&M / skirt - vintage / T-shirt - Callate la Boca (sklapni.sk) / snapback cap - Asos / watch - Michael Kors / boots - Baťa

You Might Also Like

7 komentárov

  1. skvělé fotky! máš moc hezké hodinky:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je náhoda, akurát teraz som dopozerala (asi po tisíci krát) Pulp Fiction... takže za mňa palec hore za vkus na filmy a aj za skvelý outfit :) šťastné a veselé Beca :) J.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. :( Tie legíny Beka prepánajána...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Väčšinou vždy pri outfitoch trafíš do čierneho a vyzeráš skvelo, ale toto sa mne osobne naozaj nepáči. Príde mi to príliš prekombinované, podľa mňa buď sukňa alebo tie legíny ale určite nie takto dokopy a ešte aj s tými čižmami...moc moc moc. Ale inak pekné fotky aj ty na nich. Šťastné a veselé prajem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. flitre by mali zakazat s okamzitou platnostou. skoda ze ten vzor je v infantilnej verzii to rovnako nemusim. ale ten kabat by som brala a cipka ti tiez velmi pristane

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak toto fakt nie, posledný mesiac úžasné outfity a týmto si to zas zaklincovala :/

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook