2013

31.12.13

page year 2013 done
Tento rok som sa bavila. Bol plný nezabudnuteľných a niekedy aj ťažko uveriteľných zážitkov. Síce to bolo niekedy plné zúfalstva a pýtania sa otázky ,,prečo?!", vždy sa to skončilo smiechom, iróniou a srandou. To nech ma (a aj vás) sprevádza aj v budúcom roku. Zjedla som veľa čokolády a vypila dosť vína, niektorí ľudia z môjho života pomaly odišli a iní prišli, ostatne tak, ako to chodí celý život. Len to niekedy viac zamrzí. A niekedy príjemne prekvapí :). Prešla som to mesiac po mesiaci s pomocou môjho diára a tentoraz som to zobrala trochu z osobnejšej stránky, tak verím, že vás to poteší. Ku každému mesiacu som priradila aj pár pesničiek, ktoré mi tento rok hrali najčastejšie. Ďakujem vám za priazeň v tomto roku. Ďakujem, že tento blog čítate, že ma motivujete a dennodenne tešíte. Želám vám do budúceho roka len to najlepšie a budem rada, ak mi napíšete, čo bolo to najlepšie v 2013 :).

page 1 januar done
Január začal bláznivo, takže platila veta ,,Ako na Nový rok, tak po celý rok." Pekne sme si to užili už počas Silvestra a v party duchu sa niesol celý mesiac. S Laurou sme zažili niekoľko legendárnych večerov, z ktorých vyšli aj legendárne výroky, ktoré používame dodnes. All eyes on us, bitch! :D Vypýtalo si to aj svoju daň - skončila som po rokoch na antibiotikách s angínou.

Playlist: Will I Am feat. Britney Spears - Scream & Shout / Azure Ray - Sleep / Imagine Dragons - Bleeding Out / Tomáš Klus - Nina

page 2 februar done
Bohužiaľ (alebo našťastie?) nemôžem povedať, že február by sa od januára niečím výrazne líšil. Mali sme s Benitkou veľmi vtipný a nečakaný Valentín, oslávila som svoje 20-te narodeniny a robila som babysitterku. Vo februári k nám do bytu prišla aj nová spolubývajúca Veronika, ktorá je s nami dodnes a je to naša krvná skupina :).

Playlist: Bruno Mars - Locked Out Heaven / Damien Rice - Sleep don´t weep / Mumford & Sons - Feel the Tide, The Enemy 


page 3 marec done
Marec bol hektický a môžem ho označiť za jeden z tých mesiacov, ktorého väčšina dní bola od rána do večera super. Bola som prvýkrát u veštice (ktorej predpoveď budúcnosti veľmi nevyšla, ale vieme, že budúcnosť je vo hviezdach a stále sa mení, takže beriem), začala sa moja láska k šiltovkám, bola som na svojom prvom plese a dala som si druhé tetovanie. Dokonca som začala cvičiť doma.

Playlist: Birdy - People Help People / Justin Timberlake - Mirrors / Cary Brothers - Belong / Destiny´s Child - Nasty Girl, Soldier


page 4 april done
Apríl bol zas jeden z najkrajších mesiacov, v ktorom sa mi zmenil život. Prvýkrát som Veľkú Noc strávila mimo Slovenska, s babami v Prahe, kde sme si kvalitne napiekli, takže čo sa jedla týka, veľmi dobre a zábava bola vlastne tiež väčšia, keďže sme nečakali oblievačov. Posledný aprílový týždeň sa mi narodil brat Sebastian, najkrajšie bábo na svete :). Jeho narodenie som samozrejme patrične oslávila s dievčatami.

Playlist: Avril Lavinge - When You´re Gone / Oscar Isaac - Never Had / Robert Pattinson - In your head


page 5 maj done
Čerešňové kvety som si v máji užívala v Košiciach, v Prahe som sa pomaly lúčila s Foly, ktorá sa chystala do Ameriky, absolvovala som víkend v Ogilvy so spolužiakmi a vo veľkom som si obľúbila zlaté reťaze .

Playlist: Damien Rice - Eskimo, Cheers Darling / Ed Sheeran - Sunburn


page 6 jun done
Jún bol mesiac zmeny. Foly odišla do Ameriky, a ja som sa zúčastnila image súťaže Aichi. Robila som ,,kurátorku" na Látkovej výmene v Meetfactory, s Benitkou som vypila trochu viac piva a bola u mňa na týždeň aj Laura, ktorá si spolu s Verčou vyskúšala, ako sa behá po Jiřího z Poděbrad v papučiach :D.

Playlist: Matthew Perryman Jones - Out of Reach / Sugababes - Run for Cover


page 7 jul done
V júli som bola po dlhom čase na túre (Tomášovský výhľad), blog oslávil 4. narodeniny, strávila som krásne dni s rodinou v Rimavskej Sobote, kde som prečítala pár kníh a opäť som musela brať antibiotiká. Na konci mesiaca sme sa s Nikolkou a Laurou vybrali na Domašu, cestou späť sme sa zastavili v reštaurácii Lietadlo, ktorú odporúčam, ak si chcete dvihnúť tlak.

Playlist: Miley Cyrus - We Can´t Stop / Avicii - Wake me up


page 8 august done
August bol pohodový, strávila som ďalšie dni s babkou a dedkom v Rimavskej Sobote, chodili sme sa kúpať do Maďarska, ako každý rok, a bolo tak jednoducho dobre :). V auguste sa konala v Prahe akcia Peace & Love, ktorú organizoval Bohemic.

Playlist: Salvation - Sail / Kryštof a Tomáš Klus - Cesta


page 9 september done
September a posledné teplé dni som si užívala v Košiciach s mamkou, bratmi Martinom a Sebastianom. Koniec mesiaca sa niesol v Prahe v znamení príjemných akcií, či už na byte alebo vonku a novej spolubývajúcej Zuzky.

Playlist: Thicke feat. Pharrel - Blurred Lines / Miley Cyrus & Future - Real and True


page 10 october done
V októbri sa konečne vrátila Foly z Ameriky! Strávila som s Laurou krásne a vtipné chvíle na internáte Švehlovka, začala som pravidelne chodiť do fitka a mala som možnosť robiť poradkyňu v projekte Garnier Pure Fun. Tiež sme mali s babami perfektné halloweenske kostýmy, ktoré sa nám ale podarilo využiť iba na jednu party.

Playlist: Sugababes - Too Lost in You, Stronger / Miley Cyrus - Wreckling Ball / Mumford & Sons - Awake My Soul / Imogene Heap - Hide & Seek


page 11 november done
November aka back to basics. Čiže filmové a seriálové večery, sťažovanie sa na chlapov, veľa učenia, skúšok a čokolády, DIY projekty, cvičenie a wellness vo fitku a láska ku kožušinám, keďže začalo byť chladno. 

Playlist: James Blunt - Always Hate Me / Imogene Heap - Speeding Cars / Ed Sheeran - I see fire 

page 12 december new done
A posledný mesiac, december. Kožušinová smršť sa rozbehla v celej svojej kráse, my dve s Laurou sme jednoducho Nory. Nafotili sme skvelé shootingy, jeden vianočný aj s Majou :). Druhú polovicu mesiaca som už strávila doma s rodinou, veď na Vianoce si to ani inak neviem a ani nechcem predstaviť. 

Playlist: James Blunt - Fall at your feet / Band  of Horses - For Annabelle / Justin Timberlake - TKO / Kanye West - Bound 2 / Atomic Kitten - Whole Again

collages by me

You Might Also Like

18 komentárov

  1. krasna retrospektiva... :) bratcek je tak roztomily :)
    Aj ja som robila podobny clanok, ale skor o mojich liceniach za rok 2013 TU

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prekrásne fotky!

    Všetko dobré do nového roku.
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ách. na tej prvej fotke s tou "kvetovanou" čelenkou si úplne úžasná.
    krásny nový rok.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tohle je jedno s nejhezčích shrnutí, co jsem viděla :) máš to fakt boží! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hezky shrnuto! líbí se mi hlavně sekce Playlist :)) (Atomic kitten <3 staré časy :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pekné zhrnutie, a hlavne tie pesničky k tomu sú skvelý nápad :) tak veľa šťastia a super nápadov aj v novom roku :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to koľko holiek vás v tom byte teraz vlastne spolunažíva ? :D musíte mať srandu :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sme 4, tam sa na bývanie viac ľudí nevojde, ale na fotke máme domácu párty, takže preto je nás tam viac :).

      Odstrániť
  8. skvely souhnr! stastny novy rok! :)

    http://marvelouscabinet.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádherný post. Kvalita tvojho blogu sa nezaprie :) Prajem všetko naj do nového roka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ty si vždy taký šikovník s týmito kolážami:) opäť krásne zhrnutie a dúfam, že takto o rok tam budeš mať tiež plno šťastných momentov:)

    páči sa mi november aka back to basics
    a malý na tej decembrovej fotke je zlatý! to má tú čapicu od teba?

    ps: zabudla si magnetky doma, dúfam, že si si to uvedomila!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásný příspěvek.
    http://aheartforstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. super spracované ostatne ako každý článok normálne mi prišlo až luto, že neblogujem alebo si aspon nepíšem denník aby mi to všetko ostalo v pamäti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Krasne poohliadnutie. :) A teda v Novom Roku prajem vsetko dobre a vela uspechov v blogovom i neblogovom svete. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem vám všetkým sa komentáre :).

    OdpovedaťOdstrániť
  15. veľmi pekne napísané, veľmi veľmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Krasne zhrnuty rok 2013, do toho noveho Ti prajem vela stastia, uspechov a novych napadov a fanusikov :)

    www.cmukfashion.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook