20 + 1 REASONS WHY TO LIVE WITH FOLY AND ME

17.12.13

Nadšené Buzzfeedom, ktorý dennodenne podporuje našu prokrastináciu a inšpirované týmto článkom o pravom spolubývajúcom priateľstve sme sa s Foly rozhodli, že pre vás pripravíme vlastnú edíciu. Viete, aby to na našich blogoch bolo pestrejšie, aby ste sa zabavili (aj my sme sa bavili, priznávame) a aby ste videli aj iné stránky našich osobností (napríklad ja milujem svoju domácu sivú teplákovú ,,kombinézu"). A viac z nášho bytu, lebo vieme, že to chcete a keď už idú tie Vianoce, čas plnenia túžob....Takže každá z nás spísala 10 dôvodov, prečo rada býva s tou druhou a v tomto článku nájdete 5 bodov od každej z nás.

Prečo by som ja nikdy nevymenila Foly:

1. Moje sladkosti sú tvoje sladkosti. A naopak.

Čiže ak si kúpim čokoládu, keksy, čokoľvek...vždy sa podelím, rovnako to robí aj Foly. Čo je super, pretože tým pádom máme pravidelný prísun, hoci niekedy nemá jedna zásoby.


2. Čas na večeru. 

Keď sme doma, raňajkujeme, obedujeme a večeriame spolu. Vždy ma zavolá so slovami ,,Nejdeš papkať?“ alebo ,,Čas na večeru.“ Lebo kto sa rád naje sám? Ja teda nie a keďže vždy počujeme kostolné zvony, prispôsobili sme si k tomu aj náš stravovací harmonogram.

BEKA 8. 19 done

3. Šperken paradise.

 Má skvelé laky na nechty. A šperky. Požičiavame si všetko :D. Čo znamená väčší šatník, viac lakov, viac šperkov, viac možností. Super výhoda, kto skúsil, ten vie o čom je reč.


4. ,,Si romantik." 

Hovorí mi, že som citlivá a romantická. Asi jediný človek čo si to myslí, pretože je ešte viac ,,zvrátená“ ako ja. Vždy mi povie neprikrášlenú realitu, ak mám nejaké lásky-trable, čo mi síce v tom momente nie vždy vyhovuje, pretože to pôsobí ako facka, ale aspoň ostávam pri zmysloch. Navyše mi povie nahlas to, čo ja sa bojím vysloviť. A máme rovnaký humor. Ha-ha.


5. Filmové večery.

Tak toto je naša obľúbená činnosť. Dôležitý bod v tomto zozname. So sladkosťami. V posteli. Novú epizódu našich obľúbených seriálov pozeráme zásadne spolu. Ľahneme si  k jednej do postele, spravíme si čaj, na nočný stolík dáme čokoládu alebo niečo iné sladké a pozeráme Nákupné maniačky, Upírske denníky alebo nejaký film. Labúžo.

BEKA 2. 21 done

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prečo Foly rada býva so mnou: 

6. Švadlenka.

Potrebovala som mníšky čepiec na Helovín a voilá Beka hneď jeden vykúzlila. Jednoducho, čo sa dá, to Beka zašije, prešije, vyšije...non problemo!


7. ,,Bekaaa, spravíš mi účes?"

Beka nie je žiadne drevo! O tom svedčia všetky vlasové kreácie, ktoré mi na hlave už stihla vyrobiť. Starú známu Nasťu už všetci poznáte. To je taká klasika. Ale zvládla už aj iné srandičky- síce nie všetko je zdokumentované na blogu, ale ostalo to v mojom srdiečku.

BEKA 5. 23 done

8. K+K.

Kurkuma a kari. To nechýba v žiadnom Bekinom jedle. Takže je jedno, či varí ryžu, kuskus, zemiaky, cestoviny, vždy to chutí rovnako. Ale rovnako DOBRE podotýkam. (Ja len dodám, že spolu hráme také hry, že ,,Keby si bola korenie, čo by si bola?" a Foly je škorica a americké zemiaky. Lebo to tiež dáva do väčšiny svojich jedál :D)


9. Bez servítky.

Naša veľká spoločná záľuba je jedlo. Beka narozdiel odo mňa vie to jedlo aj dobre pripraviť. Vždy ma prekvapí nejakým novým receptom - najradšej mám tie z kategórie co dům dal - ale veľmi lahodné. Taktiež koláče a lá Beka sú na nezaplatenie. Fajné a hlavne z ovsených vločiek!

BEKA 3. 20 done

10. Dekoratér bytu. 

Ďalšia dôležitá funkcia v byte. Všetky soby, kvety, nálepky, tabule, to má na svedomí naše zlaté Rebečiatko. A za to sme jej určite všetci v byte vďační, pretože to sú síce detaily, ale vytvárajú príjemnú atmosféru. (Teraz pradiem blahom.)

BEKA 2. 5 done

+ 1 Fotenie a pózovanie

Asi nemusím pripomínať tento bod, ktorý dennodenne vidíte na našich blogoch. Bývať s blogerkou, ak ste blogerka, je požehnanie. Nikoho s fotením neotravujete, neoberáte ho o čas, pretože to robíte spoločne. Uvedomujem si to pravidelne, ale ešte viac, keď som doma v Košiciach, pretože tam je fotenie extrémne náročná záležitosť, hlavne čo sa načasovania týka.

Ďalších 10 bodov nájdete u Foly, najlepšej spolubývajúcej, akú som si kedy mohla želať :).

photos by me and Foly

You Might Also Like

14 komentárov

  1. mne sa veľmi páčia oba vaše články, je to veľmi milé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ♥ obe ste super! :)

    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tvoříte skvělý tým ;) a btw. to plameňákové povlečení je úplně krásné!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jej,to je úžasný nápad spraviť takýto článok :) zlaté ako si tam spolu bývate a fotky súvisiace so všetkým sa vám tiež podarili,super!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je kráásny článok! :) Je pekné, že ste takto spolu, ste super.♥
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvělý nápad na článek! Moc se vám povedl :)
    Jste pro sebe stvořené, nikdy jsem neviděla nikoho, kdo by si se svým spolubydlícím tolik rozuměl :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super článok :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Toto je moc krásny článok :) Musí sa vám spolu bývať moc dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi pekný článok. Super!... A hlavne bod + 1 je pre každú blogerku veľké plus :-)))

    Silvestrovský Giveaway od Papi Lapi

    OdpovedaťOdstrániť
  10. 7. ,,Bekaaa, spravíš mi účes?"
    ZIJEM PRE VAS!!! toto je tak mily post! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. super článok, parádne fotky, aj ja chcem takú spolubývajúcu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook