HALLOWEEN

2.11.13

2 collage
Tento rok sme mali na Halloween veľké plány. Kostým som si vybrala už na začiatku októbra (inšpiráciou mi bola Kim Kardashian) a natešene sme vymýšľali aj pre zvyšok našej babskej bandy. Mali sme v úmysle ísť minimálne na dve halloweenske party v aspoň 6-člennej skupine, veď samozrejme, keď už máme také super kostýmy, ale nakoniec sa nám podarilo ísť iba na jednu v polovičnom počte. S vekom už odmietam riskovať ďalšie antibiotiká, takže halloween - nehalloween, radšej som zvyšok týždňa ostala doma. Ale nesťažujem sa, ako spolubývajúce trio sme sa bavili veľmi dobre, hlavne počas príprav spojených s patričnou hostinou :). 
Kostýmy sme poskladali z toho, čo sme mali doma, akurát dôležité veci sme si vyrobili. Napríklad červený plášť s kapucňou som si ušila sama, aj Folyn čepiec je náša výroba. Už mám vymyslenú masku na budúci rok.
Tento rok som teda ja šla za Červenú čiapočku (a potom som si uvedomila, že som už raz jednou bola), Foly bola mníška a Verča bola zdravotná sestrička. Všetko samozrejme v miernom ,,nasty" prevedení, veď viete, že Halloween si to priam žiada. 
Čo ste boli tento rok vy?

12 done 2 bw
18 done
8 done

Halloween 2013

You Might Also Like

20 komentárov

  1. Becca neschudla si ? :) lebo vždy mi prišla Foly trošku chudšia ako ty ale teraz, keď vás takto spolu vidim tak sa mi zdá,že je to naopak. Ale inač kostýmy veľmi pekné, ste šikovné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme :). Tak na váhe som schudla minimálne, ale evidentne to cvičenie niečo robí s mojou postavou, to sa teším :). A my máme s Foly úplne odlišný typ postavy, navyše ja som nízka, ona vysoká, nedá sa to veľmi porovnávať.

      Odstrániť
    2. Jasne,na pochvalu reagujes ihneď ale ked chce niekto radu tak to ani náhodou...smutne!

      Odstrániť
    3. Ach jaj, no čo na to povedať...som len človek, isteže mi pochvala padne dobre, zvlášť keď sa snažím (cvičenie) :). A neviem, ale myslím si, že na komentáre odpisujem, možno nie hneď, ale odpisujem. Ak niečo prehliadnem, tak ma to mrzí, záleží aj od času, nie vždy môžem reagovať hneď :).

      Odstrániť
  2. Jej, ta fotka z detstva je aka rozkosna. :) A pristalo vam to vsetkym trom. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kráska :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerali ste úžasne, a klobúk dolu že ste sa pustili aj do samovýroby niektorých kúskov. Ja som tento rok šla za čarodejnicu, viď: http://blondava-potvora.blogspot.sk/2013/11/trick-or-treat.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odpovede
    1. haló haló, niekto tu nepozná Helloween

      Odstrániť
    2. neni natom nic lacne ...a Syndy brutalne si sexy v tom bolecku :P :)

      Odstrániť
  6. ja som svoju masku vymyslela veeeľmi narýchlo..a bol to radne šialený nápad mojich kamarátok...polárna žiara :D super trio ;)
    TatiLand

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pěkné kostýmy. :)
    Já sem na Halloweenskou party nešla, ale na páteční tančírnu bylo téma retro, jenže já si nepřečetla pořádně mail, takže jsem šla ve stylu 50./60. let namísto ve stylu 20. let. A velkým překvapením bylo, že jsem s mým mužem vyhráli cenu za nejlepší kostým. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tá Verča je krásna! Jediná z vás má sexapeal.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kostýmy v pohode,ale trosku je smiešne ako sa snažíš na fotkách tváriť sexi ked to v sebe nemáš...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak neviem, či na to mám alebo nemám, ako pre koho, ale to tu hádam nebudeme riešiť :). A bol Halloween, čo to sme aj vypili, neberte to zas tak vážne.

      Odstrániť
  10. Nějak nalehko, vypadá to trošku jakože všechny točíte stejnej film :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. "Halloween is the one night a year when girls can dress like a total slut and no other girls can say anything about it." :D

      Odstrániť

Find me on Facebook