HEY BOY

19.10.13

11 done
Takto nejako sa obliekam posledné dni. Nič dievčenské (len rúž a kabelka), mikiny, rifle a snapback šiltovky sa akosi stali mojimi jesennými favoritmi. Som zvedavá, ako dlho ma to bude držať, ale vzhľadom na to, že teraz uprednostňujem pohodlie, tak asi dlho. Aj farbám sa nejako vyhýbam, ak nerátam červenú. Ale snažím sa zohnať si na zimu svetloružový kabát, zatiaľ však neúspešne. Keď nejaký uvidíte, dajte mi hneď vedieť! :)
Inak tento víkend je pre mňa výnimočný, dostala som skvelú príležitosť, z ktorej mám veľkú radosť. Dám vám vedieť viac, ale keď ja nerada predbieham udalosti. Zistila som však, že cez svoj mobil môžem updatovať svoj Twitter, ktorý som doteraz nepoužívala, ale už budem, tak ma môžete sledovať!

8 done
13 done
2 done
photos by Foly

Outfit: sweatshirt - secondhand / pants - Terranova / leather jacket - Mango / shoes - Baťa / snapback cap - Ebay / watch - Yonger&Bresson (Slevomat.cz) / bag - H&M

You Might Also Like

18 komentárov

  1. Jo, tak tohle mi k tobě neuvěřitelně sedne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som sice skor na zenskejsi styl, tebe to ale pristane aj takto, bunda je skvela a ruz tomu celemu dodal smrnc. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Keď už tak, tak tie ponožky majú byť vysoké...Oh c´mon Becca!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ehm, iste iste, ale to nie je nič pre moje kotníky, to by ste mi tu ešte len písali c´mon :D. Ale ja si aj tak nemyslím, že musia byť za každú cenu vysoké :).

      Odstrániť
    2. Suhlasim s tebou Becca, nemusia byt vobec vysoke. A prave k tomuto stylu topanok a nohaviciam sa prave hodia nizke :)

      www.perlaoreneta.blogspot.com

      Odstrániť
  4. ach, na týchto fotkách ti to riadne sekne :) ;)

    http://andrea-magazine.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pristane ti to :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja by som radšej zvolila nejaké výrazné high top sneakers, ale ani toto nie je zlé. Bundička Ti veľmi pristane :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no zelené pozadíčko úplna parádka! a páči sa mi tvoja pleť

    a nabudúce si zapni NM aj so zvukom, lebo ako všetci vieme, to je módna biblia a čo tam povedia, to je pravda. A tam by ti za tieto ponožky, ktoré nie sú vysoké dali max. 3 body, c'mon

    OdpovedaťOdstrániť
  8. neskutočne sa mi páči ten detail červených ponožiek v topánkach, to si niekedy požičiam (ten nápad, nie ponožky) :-) chlapčenský štýl ti pristane a je navyše pohodlný

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kožená bunda je skvelá! :)

    werushberry.blogspot.sk GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. joj vyzeráš super, a tie fotky sú tiež vynikajúce.
    bunda a šiltovka sú mega, trochu sa mi nepáčia boty, ale to mne celkovo tento štýl. ale to ako ponožky ladia s rúžom je milé ;)
    a o farbách ani nehovor, moje sú čierna, šedá a raz za čas sa tam niekde mihne bordová, ale minulý týždeň prevažovala jeden deň červená! :D ale na druhej starne nosím opätky, čo už dávno nebolo.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. svetloružový (oversize) kabát nájdeš v línii Trend od H&M. Napríklad my v Eurovei ho máme, predpokladám že v Prahe na Václaváku alebo tam niekde okolo bude tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Všetko z tohto outfitu môžem a superná je tá kožená bunda. Inak mne už asi 5 rokov leží v skrini jeden ružový kabát a mala som ho dokopy asi tak 8krát.. stále naň zabúdam, musím ho oprášiť a znova nosiť;)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook