SCHOOL

19.9.13

10 done
Keby som teraz chodila na strednú školu, takto by vyzeral môj outfit na bežný deň. Narozdiel od minulosti, keď som sa obliekala bláznivo a farebne, si dnes viac užívam jednoduché kombinácie. Ale malé kabelky mi ostali. Teda ešte sa viac zmenšili. Učebnice som do školy nosila výnimočne, prestala som s tým už v tercii a zošity som si zredukovala na jeden malý (neskôr už hrubý) zakladač. Som majster praktickosti! Pretože jedno čo neznášam, je ťahať so sebou kopec vecí, ktoré človek nakoniec vôbec nepoužije. Dnes už viem, že si v kabelke vystačím s peňaženkou, púdrom a rúžom. To je základ a naozaj mi viac netreba. Preto si už teraz nekupujem veľké kabelky, ale skôr idem do tých stredných až menších, ktoré sa navyše k mojej postave aj viac hodia.
A čo vy? Ako ste to mali / máte s obliekaním a učebnicami na strednej?

2 done ps
4 done ps
photos by my mum

Outfit: shirt - unknown / sweater - Mango / skirt - votočvohoz / bag - H&M / boots - Baťa / watch - Storm

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Já si nechávám učebnice ve škole, ale většinou s sebou táhnu spoustu sešitů, takže musím nosit normální školní batoh. Na běžné nošení u mě ale také vedou malé kabelky :) Krásný svetr a sukně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dnes sa mi tvoj outfit naozaj po dlhej dobe az tak nepaci, najma tie cizmicky, skoda, ze si to neozivila nejakym doplnkom. ;) Inak tiez som na strednej ucebnice nenosila, zositov som mala len tolko, kolko som naozaj musela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V jednoduchosti je krása <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja musím mať zo sebou ešte vreckovky, mobil, balzam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. my sme si všetky učebnice nechávali v lavici a tiež som mala iba jeden/dva zošity do čoho som si písala všetko v lepšom prípade :D ale veľké kabelky musím, aj keď v nej nosím veľa blbostí

    OdpovedaťOdstrániť
  6. takže vyzeráš super a ten rúž je wau!
    ja som mala na strednej viac zošitov, teda no hlavne na jeden predmet som mala extra aby som mala všetko pokope, ostatne tam a potom hentam :D a teraz mam iba zakladač, neznášam nosiť so sebou tisíc vecí a s kabelkami podobne. mám iba niektoré väčšie keby náhodou.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Uf, tak ja by som si na strednej nemohla dovoliť nenosiť učebnice a pri problémoch s chrbticou som musela nosiť ruksak :( Ale malé kabelky sa mi páčia omnoho viac ako veľké, vo voľnom čase je to aj celkom praktické :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já to mám úplně stejně! Nehápu, jak se někdo může dobrovolně tahat se sto kily zbytečností v kabele větší než svět :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. úúúžasný ! (až na ty botky teda)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. já se právě bavím v dvouhodinovce programování (povinné!!) bohužel :D
    a je to děs běs, střední nesnáším, učebnice musíme mít všechny a sešity taky, takže zábavička :D
    a ta rtěnka ti sekne!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. sukňa je mega, aj ja rozmýšlam že si kúpim nejakú v tomto strihu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. to ja musím mať veľkú kabelu, keď tam vždy nosím pol bytu:D

    a dobrý sveter máš

    OdpovedaťOdstrániť
  13. co to mas zle cislo siloniek ze su ti take velke a mas ich nazberane okolo kolien? treba ich pred fotenim povytiahnut hihi :D

    Erika =)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ten sveter by som zakasala

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Pekné je to s tými bielymi akcentmi :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook