LEATHER

24.9.13

Zistila som, že mám príliš veľa vecí a namiesto hromadenia ďalších zbytočností si chcem pomaly zadovážiť veci, ktoré vydržia, preto sa snažím kupovať si kvalitné a nadčasové kúsky. Riadim sa tým hlavne pri topánkach, kabelkách a klasikách, ako je napríklad kožená bunda, o ktorej dnes bude reč. Mohla by som tu napísať dlhý sloh na tému ,,je pravá koža lepšia/horšia ako umelá?", ale toho už bolo dosť a predpokladám, že na to už má každý vlastný názor. Viem, že ma niektorí budete chcieť upáliť a ukameňovať, ale ja mám rada pravú kožu, je mäkká, voňavá a kvalitnejšia ako umelá. A hlavne inak vyzerá. Nehovorím, že umelá koža je zlá, veď sama z nej vlastním niekoľko kúskov a moja prvá koženková bunda vydržala asi štyri roky, ale už na nej boli jasné známky opotrebovania. Potrebovala som teda novú bundu a rozhodla som sa pre pravú kožu. Ak si mám teda vybrať, dnes už dám pravej koži prednosť. Svoje čierne kožené čižmy budem mať teraz už štvrtý rok a okrem výmeny opätku (2x) a zipsu (1x) im nič nie je, takže to bola viac ako dobrá investícia. A ja mám dobré investície rada. Napríklad aj tieto čierne mokasíny sú skvelé a krásne a spolu s koženou bundou budú tvoriť (už teda tvoria) základ môjho jesenného šatníka. 

Páči sa vám tento outfit viac s opätkami alebo mokasínami? Minule som písala, že tieto boyfriend jeans na mne uvidíte aj s lodičkami, tak je to tu :).

7 done
2 collage
1 collage
photos by Benitka

Outfit: jeans - Diesel, heels - Ana Lublin (Slevomat Móda & Luxus) / shirt - vintage / leather jacket - Mango / bag - KappAhl / leather lace-ups - Baťa /sunnglasses - Ray Ban Clubmaster / watch - Storm 

You Might Also Like

20 komentárov

  1. konečne úžasný outfit :) tvoj blog mám rada, aj tvoj štýl ale vždy je na tvojom outfite niečo čo sa mi k nemu nehodí a bohužiaľ sú to vždy zle zladené botky. toto vyzerá úžasne aj s mokasínami aj s high heels :) klobúk dolu :*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. radsej s vysokym podpatkom . a samozrejme, ze sa oplati viac investovat do kvality ako do kvanity :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pri tretej fotke som si musela povedat: "ctjb?" uzasne! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa viac paci s opatkami, tie tomu dodavaju smrnc. ;) Inak 100%ne suhlasim, treba sa orientovat na kvalitu a nie na kvantitu podla mojho nazoru. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne tie rifle hrozne vadia, ale ak si ich odmyslím, tak super

    OdpovedaťOdstrániť
  6. viac sa mi to páči s lodičkami, ale keď chceš niečo pohodlné aj tie mokasíny su fajn :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne, veľmi Ti to z heels pristane! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ty mokasíny žeru! bundu mám koženkovou, upřímně se mi prostě věci z pravé kůže příčí nosit. když jsem si kupovala minulý rok boty, tak mi ta žena říkala, že pravou kůži obsahují. odpověděla jsem, že to už je pro mě poslední schod do pekla)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. čierna je dobrá. vyzeráš úplne super, ale s lodičkami je to lepšie! a kožená bunda je proste kožená. raz som mala jednu koženkovú a darovala som ju, lebo proste tá koženka. no. teraz som si kúpila koženú a nemôžem ju ani vyzliecť, druhá moja koža sa z nej stala. a už mám v pláne aj novú kožené topánky, tie moje po rokoch intenzívneho nosenia dávajú najavo, že majú toho dosť. v tom je jediná nevýhoda brúsenej kože na topánkach, ale nikdy na ne nedám dopustiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak tohle je TOP TOP TOP. oboje se mi líbí nejvíc ! ukládám si do inspiration file <3

    OdpovedaťOdstrániť
  11. krásna bunda! kedy je prosím ťa kupovaná?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Kupovala som ju asi pred mesiacom, ale v zľavách.

      Odstrániť
  12. Veľmi pekný outfit :) A rozhodne k boyfriendom idú viac lodičky :) Ja osobne málokedy nosík k boyfrienodm niečo bez opätkov :D A k tým koženým bundám. Vlastním dve, jednu z umelej kože a jednu z pravej. Osobne dávam prednosť umelej koži, pretože keď mám na sebe tú druhú koženku z pravej kože, cítim sa, akoby som to zviera, z ktorého kože je tá bunda vyrobená, zabila ja. Je to divné, ale asi mám príliš rada zvieratá :D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook