DIAMONDS

21.9.13

1 collage
Cítim sa zvláštne, prázdniny sa mi už končia a od budúceho týždňa sa začína krutá realita, ktorá skončí až keď budem držať v rukách svoj bakalársky diplom. Tento rok bude proste ťažký a ja ani neviem, či sa mám tešiť. Uvedomujem si, ako to všetko rýchlo prešlo, už nemám toľko času, o ktorom som si myslela, že ho bude stále dosť. V Prahe budem začínať svoj tretí rok. Tretí!! Preboha. Koľko vecí sa zmenilo, koľko ľudí sa vystriedalo v našom byte a ako veľmi som sa zmenila ja. Niekedy mám pocit, že konám ako ešte ako ,,stará" Rebeka a potom si moje ,,nové" ja trieska hlavu o stenu. Vlastne si nie som istá, či vôbec existuje nejaký prerod osobnosti, asi nie úplne, ale rozhodne sa mi zmenili priority a hodnoty. Naučila som sa však jedno. Nikdy neľutujem nič, čo som v živote urobila. Teda, snažím sa. V tej chvíli som to tak chcela, chcela som povedať to, čo som povedala, chcela som sa zachovať tak, ako som sa zachovala. Dnes by som možno konala inak, ale to by sme boli všetci niekde inde. Čo sa však chcem do budúcna naučiť je schopnosť zistiť, či sa rozhodovať rozumom alebo srdcom. Rovnováha by bola ideálna, ale do toho štádia som sa ešte nedostala a mám pocit, že sa tak skoro ani nedostanem. Strašne veľa totiž premýšľam. O všetkom a o ničom zároveň. Niekedy ma to až ničí. A bolo mi dokonca povedané, že ma to raz aj zničí. No, snáď ma od toho odpúta vytrvalé písanie seminárok, bakalárok a makanie vo fitness centre. Buď budem totiž doma za stolom / v posteli písať, alebo budem cvičiť. Každopádne, ak mi to písanie seminárok pôjde tak dobre a ľahko ako písanie takýchto úvah, budem fakt rada. To by som potom mohla stíhať aj iné veci. Ach, život.

6 done
17 done
2 collage
4 done
photos by my mum

Outfit: jeans - from my godmother / T-shirt - Mango / vest - Tezenis / scarf - KappAhl / boots - Blugenex / sunglasses - Six / bag - random / hat - H&M / watch - Storm 

You Might Also Like

16 komentárov

  1. to s tým premýšľaním veľmi dobre poznám, myslíš, myslíš, analyzuješ a aj tak ti to nič nedá, iba ti to uberá sily a energiu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zničujúce premýšľanie o všetkom a o ničom dôverne poznám :)
    a vyzeráš super...ako vždy ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten šátek je nádherný, je stále v obchodech? A kde jsi ho prosím kupovala? Děkuji za zprávu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je z KappAhl, v obchodom už možno je a keď nie, tak čoskoro bude :). Mne sa tiež veľmi páči, nosím ho teraz skoro stále.

      Odstrániť
  4. joj klobúky! milujem klobúky!
    a s tým všetkým máš pravdu, ja začínam teraz magisterský a mám pocit že už nič nie je také ako bolo, no na druhej starne vždy tam nájdem seba z pred pár rokov. ale rada sa v tom ubíjam a asi náš to všetkých raz zničí :D
    prajem ti veľa šťastia v poslednom ročníku, rýchlo to ubehne, ani neviem aký ten tretí bol.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. outfit perfektní! a to co jsi napsala, o tom že nikdy nelituješ, taky bych se to chtěla naučit :) a v tom přemýšlení jsme na tom stejně, taky mám ten problém a vím, že mě to ničí, jenže jak přestat

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V mnohom mam podobne pocity ako ty, tiez sa mi zda, ze to strasne rychlo bezi, och! A s tym lutovanim/nelutovanim to beriem rovnako, takisto nelutujem to, co som v minulosti spravila/nespravila, nevravim, ze som nemohla konat inak alebo lepsie, ale prave to ako som konala ma dostalo tam, kde som dnes a dnes mozem kludne vyhlasit, ze som stastna. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No ja uz mam toto nastastie davnejsie za sebou :) to das...

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Fakt fakt jeden z tvych nej outfitu a fotky uplne paradni!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. šatka je krásna :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. super outfit! klobouček miluju :) jak tak rekapituluješ, tak jsem si vzpomněla na naši dávnou párty ještě s Foly! ty dva roky to budou...mohly bychom to jednou zopakovat!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty joo, ani nevrav..vrátim sa a dáme párty na slezskej/perunovej:D

      Odstrániť
  11. Krásně jsi to sepsala, cítím to hodně podobně.. :) nejhorší je fakt, jak děsně ten čas letí.. člověk se ani nenaděje a další rok má za sebou.. držím palce, ať vše zvládneš! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. vyzeráš naozaj úžasne, veľmi ti to tu pristane.:) veľa síl a už sa teším na Bc. outfit ;) dia

    OdpovedaťOdstrániť
  13. pacia sa mi tie tvoje uvahy, take osobnejsie, dobre sa to cita :) a outfit pekny jednoduchy, pristane ti to a ta satka je nadherna!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook