DENIM EVERYWHERE

5.9.13

Total denim look sa mi veľmi páči, ale nenosím ho až tak často, keďže rifle (dlhé) nosím minimálne, ale to sa zmení, lebo som im po rokoch prišla na chuť. Dlhá riflová košeľa mi cez leto chýbala a v momentálnom veternom počasí je práve ideálna. Vlastne celý tento pohodlný outfit je do mesta ako stvorený. Oživila som ho leopardími balerínkami a novými okuliarmi. Už dlho som hľadala nejaké krémové a konečne ich mám!

Ako dievčatá často rozmýšľame o svojich chybách, hľadáme nedostatky a potom sa nad nimi trápime. Väčšinou sú to hlúposti, ktoré riešime naozaj len my ženy, muži si ich všimnú výnimočne a väčšinou vtedy, keď ich na ne upozorníme. Preto sa radšej zamyslime nad tým, čo sa nám na nás naozaj páči. Tak napríklad ja, keďže som začala s touto témou, mám rada svoje pery, ruky a po rokoch už aj vlasy. A čo vy? :)

1 collage
16 done
7 done
photos by Benitka

Outfit: denim shirt, DIY denim shorts - second hand / bag - H&M / loafers - Ana Lublin / belt - vintage / sunglasses - Six / watch - Michael Kors

You Might Also Like

9 komentárov

  1. To mas teda pravdu, tiez si myslim, ze sa na seba divame castokrat az prilis kriticky a velakrat neopravnene, hoci by sme na sebe mali hladat prave skor to pekne. :) Inak tie loafers su super. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. všetky palce hore! toto ti veľmi pristane

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tieto tvoje šortky sú super. denim a leopard je top, čo sa týka košele tak je naozaj must have ja u teraz nosím ako "pláštik" a práve som si robil zoznam čo si beriem na dovolenku a košeľa je tam.
    ja celkovo som taká spokojná so sebou, pravdaže vedela by som vylepšiť pleť a vlasy, no oboje sú veci, ktoré sa dajú ľahko spraviť.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mám rada jamku na líci a vlasy :-DD a to je asi všetko :-DDDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekný outfit :) ja mam rada svoje vlasy , oči a to je všetko :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné fotky..ty přece nedostatky nemáš kočko!!:) Já mám ráda svou postavu..vlasy i rty:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ty bryle jsou uzasny!!
    moc ti to slusi
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook