LET´S GO ECO

22.7.13

17 done
Ako často chodíte na nákup? Nakupujete radi? Odkedy bývam sama v Prahe, starám sa o seba sama a čo si nekúpim, to nemám, nie je tu mamka, ktorá by mi v piatok po robote doniesla z hypermarketu jogurty a zeleninu. Už jej nevyčítam, že cez týždeň nie je v chladničke niečo, na čo mám chuť. Priznám sa, že nákupy všeobecne nemusím, obzvlášť nákupy potravín a snažím sa absolvovať jeden veľký raz do týždňa alebo týždňa a pol (ale to už mám fakt prázdnu chladničku aj špajzu). Pretože som tu len ja a mám presne taký vzťah k hypermarketom ako moja mamka.
Ďalšia vec, čo som od mamky odpozorovala sú ekotašky. Sú pevnejšie ako igelitky, dajú sa poskladať do malého štvorca, máte ich stále v kabelke a tak sa vám doma nehromadia škaredé šuštiace igelitky s logom supermarketu. Sú štýlové a hlavne - sú EKO, takže šetríte životné prostredie. Ja milujem tú svoju farebnú s vtáčikom z obchodu zazzo.sk, pretože udrží až 20 kg, čo je pre mňa veľká výhoda, keďže robím veľké nákupy, ktoré potom s ťažkosťami nosím domov, ale aspoň mi nehrozí, že sa mi niekde cestou roztrhne taška a vypadne mi z nej uhorka, a keď sa snažím zodvihnúť, praskne mi jogurt (áno, to sa mi už tiež stalo).
Odkedy mám ekotašku LOQI Botany Bird (konkrétne značka LOQI má krásne dizajny), síce sa tiež trápim s tou hmotnosťou, ale aspoň je to bezpečné a štýlovejšie, plus igelitky nosím domov fakt výnimočne. Dokonca aj odpad triedime, takže náš ekolevel je dosť vysoko! A ten váš?

Zazzo.sk pripravilo pre vás, mojich čitateľov, zľavu 15 %, na všetky objednávky, pokiaľ použijete kód ,,becca"* do 31.7.2013. A ak nakúpite nad 19 €, dopravu máte naviac úplne zdarma! :)

*Kód vložte v košíku do poľa "Vložím zľavový kód". Zľava bude automaticky odpočítaná.

8 done
19 done
6 done
photos by Jakub

Outfit: tee - H&M + DIY / shorts - secondhand / sunglasses - Ebay / watch - Storm / bracelet - Swarovski

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Haha já chodím na nákup každý den, protože nejsem schopná dělat nákupy třeba na týden. Neumím si rozvrhnout, kolik čeho budu potřebovat :)))
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє on WordPress
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє on Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jak dokážeš nenosiť podprsenku? nemyslím to vyrývačne, čisto ma to zaujíma lebo podľa mňa to je nepekné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mam svoju eco nakupnu tasticku z Londyna a na nej potlac japonskej postavicky :D

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super post velmi sa mi páči tvoje tričko a máš krásny blog :)


    Mishel

    OdpovedaťOdstrániť
  5. oo super to fotky!!!
    a ja celkom rada nakupujem potraviny, ale najradšej keby som v tom obchode iba ja, minule pred záverečnou sa chceli babky so mnou pobiť o pečivo, no horor.
    a skoro vždy mám nejakú tašku zo sebou, najradšej mám tie, ktoré si sama ušijem, neznášam keď nemám nejakú pri sebe. ale v nutnosti využívam krabice z obchodov, lepšie než igelitky.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To tetování máš krásné!
    Eko tašky jsou super, o tom žádná.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. chcem s tebou chodiť na nákupy na trh :D.
    vyzeráš super! to triko je top!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nie sú ti tie šortky "trochu" veľké? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Becca tieto vlasy ti strasne pristanu!! pozrela som starsie posty kde mas dlhe vlasy (a aj tam si kocka obrovska) ale tato dlzka uplne ukazuje aku mas krasnu tvar :) a teda ja mam rada nakupy vsetkeho typu, len mam problem s tym ze ked idem na potraviny nikdy neviem na co budem mat chut dalsi den :D a kupim vsetko lebo som pazrava ako kobylka :D
    Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tie bryle su take super! a nebojis sa, ze ti bez podrpdy z toho vykrojeneho tricka zboku nieco vykukne? :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásne, svieže :) Tá taška je úplne perfektná, ladí ti aj k okuliarom :D Tiež uprednostňujem eko tašky pred tými sáčkovými z obchodu. Hoci toľko nenakupujem, lebo nemusím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. potřebuju zrcadlové brýle! nutně! :)

    taky používám látkové tašky, snažím se mít jednu vždycky u sebe , mám pár z nakupovacích akcí z Manga a Bobbi Brown :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja mam tuto http://zazzo.sk/ekotasky/ekotaska-loqi-urban-paris a som s nou neskutocne spokojna,stale ju mam v kabelke, takze ma uz ziadne nakupy neprekvapia- alias natlacena kabelka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. super farebne, vyzeras v tom fresh .)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. to tričko je proste dokonalé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja si v Edinburghu nechavam zo Sainsbury's doniest potraviny az do domu :) odporucam to! ziadne igelitky neminies ani nepotrebujes, bo typek ti to vylozi rovno do kuchyne. + v Edinbure to stoji £3 a to ked si so spolubyvajucimi rozpocitame je £1 na kazdu a za to ze ani prstom nemusime pohnut a trepat sa do supermarketu je to najsuper! vyskusaj, v prahe to musi robit tesco alebo niekto ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook