Fourth anniversary

20.7.13

Dnes má Style of Becca štvrté narodeniny!! Sama tomu neverím, chápete, sú to už 4 roky, čo tu pravidelne prispievam. Blog postupne, ale kompletne zmenil môj život, a môžem povedať, že len k lepšiemu. Hoci je to naozaj veľa práce - fotenie, vymýšľanie outfitov, upravovanie fotiek, písanie článkov, a zaberá to mnoho, mnoho času, som rada, že som sa do toho pred štyrmi rokmi pustila. Spoznala som skvelých ľudí, dostala som sa na krásne miesta a spolupracovala som s úžasnými značkami. Minule som sa zamyslela nad tým, čo všetko sa v mojom živote za tie štyri roky udialo. Bolo toho fakt dosť, ľudia prišli aj odišli a ja stále blogujem. A vy ma stále čítate. Za to sa vám chcem poďakovať, ste fantastickí, dávate mi energiu a chuť tvoriť tento blog. Odozva je dôležitá, vždy chcem vedieť, čo sa vám páči a čo nie. Každý slušný názor ma posúva :). Taktiež chcem poďakovať všetkým, ktorí mi s blogom pomáhajú. Mojej najlepšej mamke, ktorá pozorne číta každý článok a je moja najväčšia kritička, Foly za všetko, Benitke za podporu, Maji za foťák a rozhovory, Katike, Klaudike, Martinkovi a Nikolke za pomoc s fotením. Sama by som to určite nezvládla.

Keďže sa stále snažím zlepšovať a prinášať vám niečo nové, otvorila som sekciu Looks. Dlho som na nej pracovala, nájdete v nej všetky outfity od začiatku blogu aj s odkazmi na konkrétne články. Postupne budem pridávať tie najnovšie. Keď som na tomto projekte pracovala, bolo zaujímavé sledovať, ako sa za roky menil môj vkus, účes či ročné obdobia. Taktiež som  sa rozhodla, že znovu začnem písať aj po anglicky. Netvrdím, že to bude bezchybné, ale kedysi som písala po anglicky a uvedomila som si, že mi to chýba, pretože v angličtine je tých ,,správnych" výrazov akosi viac a ja ich pri písaní (len) v slovenčine nemôžem použiť. Plus sa niečomu novému naučím.

Pôvodne som pre vás chcela prichystať viac fotiek, nejaké, kde som aj ja, sfukovanie sviečok a radosť v očiach...ale som chorá a vyzerám...ehm, no choro, takže radšej som to nechala tak a napiekla som veľkú dvojposchodovú kokosovú tortu (bez múky!). Aj to mi išlo trošku s ťažkosťami, ale stálo to zato, lebo je výborná. Ja som síce mala len jeden kúsok, pretože nemôžem poriadne prehĺtať, ale mamka, tá z nej mala už požehnane.

Budem veľmi rada, ak mi rovnako ako minulý rok napíšete, čo vás na tomto blogu baví a prečo sem radi chodíte. Akých článkov by ste tu chceli mať viac, nápady na vylepšenie čohokoľvek a či mám naďalej písať tak ako doteraz, alebo by ste radšej chceli trochu osobnejší text. Taktiež mi môžte dať typ na článok alebo video, čo by ste tu radi videli, fantázii sa medze nekladú. Ešte raz vám ďakujem, bez vás by to nešlo! :)

7 done
photos by me

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Jeej, gratulujem! Torta vyzerá skvelo, mňam ♥
    A prajem veľa ďalších úspechov! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem k 4. narodkam! Ja mam tvoj blog asi najradsej zo vsetkych, lebo si taka svoja, brutal fotogenicka, prosto original. Pacia sa mi tvoje must have zoznamy, mobil fotky, vacsina postov je skvela. Mna osobne anglictina na blogoch trosku rusi, nemam konkretny dovod. Myslis, ze tym "prerazis" aj na zahranicnej blogerskej scene? A dala by som si kusocek z tej tortyyyy, slint.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľké ďakujem :). Nemyslím, že by som nejak výrazne s angličtinou prerazila, ale mám dosť zahraničných čitateľov a mňa samú hnevá, ak si niekde nemôžem prečítať článok.

      Odstrániť
  3. Blahoželááám :)Tvoj blog ma veľmi baví, mávaš zaujímavé články a tvoj štýl je podľa mňa celkom odvážny :) Podpätky s teplákmi, mikina s náhrdelníkmi?A prečo nie? Je to niečo iné, ako vidím na niektorých iných blogoch. Pár ľudí v mestách na Slovensku a v česku sú stále veľmi konzervatívni. Bývam na dedine, hlavné mesto je vzdialene veľa veľa kilometrov,hodnotím to podľa toho.. :)Super je, že tvojimi outfitmi ľudí inšpiruješ,niekedy mi to príde ako veľká odvážnosť v móde. Vieš, ako to vidíme u zahraničných blogerov, čo je super:) Myslím, že raz som čítala komentár, že nejaký tvoj outfit by vyzeral lepšie na vysokej zahraničnej blogerke..také niečo..Ako, možno by vyzeral,ale to je jedno, pretože hodnotiť outfity podľa toho kto a kde ich nosí je asi celkom divné..Mám pocit ako keby tú ,,divokosť" v móde v pohode obdivujeme napr. u amerických blogeriek, ale u našich domácich nám to príde ,,moc divoké"..No už som sa rozkecala.. :) Jednoducho, aj keď nie všetkým sadne tvoj štýl,nos ho aj tak( tebe to ale hovoriť nemusím :) ), prajem ešte veľa inšpirácie a skúšania nových vecí :)A k tomu, že čo by sme tu uvítali na blogu..Mňa veľmi bavia tvoje random články, takže tých môže byť kľudne viac.. :) A môžeš písať aj osobnejšie, ak ty stým problém nemáš, myslím, že to nás čitateľov len poteší :) A tvoje DIY boli tiež super!A áno, sprav videá .. :)
    Dúfam, že si sa toho dlhého textu nezľakla.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nezľakla, ja mám rada dlhé texty, veď aj sama také píšem (hoci neplánovane :D). A ďakujem, na DIY už pracujem :).

      Odstrániť
  4. Milá Becca, v prvom rade blahoželám k neuveriteľným štvrtým narodeninám blogu! :) Je to úžasné sledovať ako sa každým dňom vyvíja tvoj štýl a posty sú čím ďalej tým lepšie a zaujímavejšie. Podľa mňa si jedna z najlepších slovenských blogeriek, teda ak nie najlepšia. Tvoje články ma bavia a poteším sa naozaj každému, ale rada by som si častejšie pozrela nieaké tvoje DIY výrobky. Obdivujem tvoj štýl písania,pretože je vidno,že si na tom dávaš záležať a vždy to má aj nohu aj pätu. Tak ti teda prajem aby si sa ďalej zlepšovala a aby ťa to bavilo čím ďalej tým viac. A ďakujem, že to robíš tak ako to robíš, pretože si mojim vzorom. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. rada sem chodim, lebo mas skoro vzdy! 99% dobru naladu a vidiet to a citit to z toho co napises a to je velmi mile :)
    takisto to beriem ako skoro povinnost sem chodit, kedze sa zaradujes medzi najcitanejsie sk fashion blogerky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. blahoželám a posielam otázku:
    kde fotíš všetky tie veci/torty/iné ?? - vždy to má pekné pozadie a dobre to vyzerá :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zelam vsetko najlepsie :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. LOOKS! to je skvělý, taková historie outfitů

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ďakujem vám veľmi pekne za vašu priazeň, je to pre mňa veľmi dôležité :).

    OdpovedaťOdstrániť
  10. velmi rada citam tvoj blog, aj ked ja nie som zrovna fashion maniak, velmi sa mi paci tvoj styl aj obliekania aj pisania, aj ked ja by som si 90% tvojich outfitov neobliekla :-D ja sa najlepsie citim v basic veciach z HMka :-) ale drzim palce, nech je tych uspesnych rokov blogovania velmi vela :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tiež gratulujem, už som sa tu tuším raz vyjadrila, že z blogeriek na domácej scéne si u mňa no.1, a stále to platí, milujem tvoj cit pre nezvyčajné, ale pritom skvelé kombinovanie, tak len tak ďalej...:) a ešte by si tu mohla hodiť receptík na tú tortu, čo ty na to? :

    OdpovedaťOdstrániť
  12. si pre mna jedna z naj blogeriek :) skoro vsetko ma bavi ale velmi by som privitala nejake DIY tutorialy :) prajem vela uspechov!

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook