Phone random 5

30.6.13

Jún sa niesol v znamení rozlúčok, dažďa, slnka, nových začiatkov, dobrých raňajok, vodnej fajky, piva (!!), vína, cvičenia, ale aj sladkostí. Predvčerom som prišla domov do Košíc, tak si bude leto užívať tu a u babky v Rimavskej Sobote. Už sa teším, prečítam si knihy, budem chodiť behať, naučím sa variť nové recepty a hlavne budem so svojou rodinou :).

po roku som obnovila svoju fotostenu / indiánska polievka v Harfe / najlepšie raňajky s petržlenom / cesta do KE

 výpadok elektriny v Prahe 3 - vďaka za našu zbierku sviečok :D / najmenšia a najdrahšia zmrzlina v centre / horúci deň na Václaváku / ženy vraj jedia viac keď sú v spoločnosti iných žien

 Ikea a mäsové guličky jednoducho musia byť! / boli sme s Foly v najlepšej a najstaršej cukrárni v Prahe - domáce koláče a socializmus všade okolo, super! :) / ženy vraj jedia viac keď sú v spoločnosti iných žien II.

 arm party / pivo na bowlingu a moje prvé vypité pivo vôbec / druhé vypité pivo a už v tom asi nebudem pokračovať :D / boli ste sa už prejsť na pražskej Ladronke? Je to tam úplne úžasné! 

 robila som koordinátorku výměny oblečení v Meetfactory, akcia sa veľmi vydarila :)

 milujem hrášok... / ...aj ananás / raňajky s petržlenom II. / šalát na večeru, lebo sama sa stravujem zdravo

 talkshow Snídejte šampanské s Jakubom Polankom / krásna záhrada v Prahe / new hair / salon Bomton na Václavskom námestí počas AICHI

naučila som sa variť výbornú ryžu a fičím si na sóji / party food / modriny po party, ehm... / nový ,,everyday" prsteň

,,selfies" / raňajky s petržlenom III. / sója a karí ryža na obed / vodná fajka na príjemný domáci večer :)

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Moje nohy vyzerajú podobne :D Najhoršie je, že si nikdy nepamätám, kedy som sa zase udrela. Tá indiánska polievka vyzerá veľmi chutne, hneď by som si dala :) A prvýkrát si pila pivo? Dúfam, že ti chutilo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super post. Mám rada tvoj blog. Ty, Foli a Zuzka z DolceZuzka ste asi moje top tri blogerky - taká mladá krv. :) Chcela by som sa opýtať, idem do Prahy na 6 týždňov a okrem práce by som ju chcela aj trochu lepšie spoznať. Klasické "turistické" záležitosti mám už za sebou. Mohla by si mi poradiť nejaké fajn spoty? Na nákupy, na prechádzky, na krásne fotky. Ďakujem. A uži si rodinu a leto. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, to som naozaj rada :). Na nákupy asi klasicky obchodné centrá, ja nakupujem málo, takže v tomto ti neporadím najlepšie. Prechádzky sú super napríklad na Stromovke, a určite choď aj na Petřín a mne sa páčilo na Vítkove. Nezabudni ísť do Botanickej záhrady, tam je úžasne! Na týchto miestach sa aj výborne fotí, plus my s Foly máme rady Náměstí Míru a naše Jiřího z Pôděbrad. Ale v Prahe je kopec miest, len sa tak túlaj a nájdeš poklady :).

      Odstrániť
  3. zbožňujem tvoje randomy!
    a tie modriny, au au.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naozaj super fotky! :) modriny po párty tiež poznám :D
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňam mňam papkaníčko :)) DayByDay

    OdpovedaťOdstrániť
  6. môžem sa opýtať na ryžu? som ryžomaniak :D :) odkiaľ :) a super prstienok :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ryžu nerobím nijak špeciálne, ale pre mňa je úspech, že som sa naučila variť normálnu, a nie zo sáčku. Takže k ryži pridám jeden zeleninový bujón a karí korenie. To je všetko :).

      Odstrániť
  7. vyzeráš strašne dobre, toľko jedla zase a vodná fajka, mmm.^^

    OdpovedaťOdstrániť
  8. dostala jsem z toho chuť na pivo :D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook