Hello AMERICANA

28.6.13

1 done
Tento outfit som mala na sebe na prezentácii nových kolekcií Calzedonia, Tezenis a Intimissimi. Pôvodne som si teda chcela dať niečo úplne iné, ale počasie to nedovolilo. Ale aspoň som mohla vytiahnuť svoje biele  sako zo Slevomatu (Móda a Luxus). Mám veľmi rada jednoduché saká, vlastním ich v mnohých farbách, pretože sú univerzálne, pohodlné a nadčasové. A ako dobre viete, vlastním aj veľa sivých mikín, pretože mám úchylku na sivé teplákové mikiny. Táto s neónovým nápisom je môj najnovší úlovok. Pridala som k nej elegantné zlaté nohavice a tenisky. Možno sa mnohým z vás nebude táto kombinácia pozdávať, ale ja mám mixovanie protikladov v obľube. Elegantné veci so športovými spolu nemusia na prvý pohľad ladiť, no spolu s doplnkami vytvárajú peknú súhru a nevšedný look. Čo myslíte?
Mimochodom, ak si všimnete, že mám šnúrky na jednej topánke špinavé, tak ma prosím nechajte to vysvetliť. Vykračovala som si na Palackého náměstí v daždi na električku a nejak som sa nepozerala pod nohy. Aj tak si myslím, že to bola chyba tej pohyblivej kachličky. Blbá kachlička no...

6 done
2 collage
3 collage
photos by Benitka

Outfit: sweatshirt - Sheinside.com / pants, bag - H&M / white blazer - Daphnea (Slevomat.cz) / sunglasses - Ebay / bracelets - Swarovski, Shaballa / sneakers - Nike

You Might Also Like

40 komentárov

  1. Super brýle a náramky :-) Moc ti to sluší! :-)

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Promiň, ale ty nejsi vysoká a štíhlá americká bloggerka, která by takový kombinování unesla, na tobě to vypadá spíš směšně. Promiň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyzerá to práveže super a podľa mňa človek môže kombinovať všetko, čo sa mu zachce a nemusí byť ani slávna americká bloggerka, preboha. To sa už človek nemôže obliecť tak, aby sa to páčilo predovšetkým jemu? Omyl, človek anonymný, nemusíme sa obliekať tak, aby sme v tom vyzerali dokonale ako z nejakého módneho editoriálu, ale tak, aby sa to páčilo predovšetkým nám a aby sme sa cítili pohodlne, tak si nabudúce rozmysli, čo píšeš. Promiň.

      S.

      Odstrániť
    2. Draha Ceska anonymko,

      fashion blog si si asi zmylila s modelingom. Kazdy blog je osobity tym, ze zodpoveda modnemu stylu a chuti dotycnej blogerky, ja uprimne nechcem vidiet to, co vidim v coffee table magazinoch aj na blogoch, blog ma byt o obycajnych dievcatach, ktore su ako vacsina normalnych zien, v priemere ma bezna zena okolo 162 cm, hnede oci, a okolo 60 kg. Ja som rada, ze Rebeka reprezentuje normalnu zenu a netyra sa ako Chiara alebo Kayture, ktore vyrazne pochudli pocas ich blogoveho vyvoja. Becca si ide svoje, reprezentuje normalne zeny, a robi to velmi dobre. Vela zien by sa pod tarchou tychto komentov zlomili, ona nie. A ja ju za to maximalne obdivujem. Je to krasna zenska, keby chcela, moze byt vychrtlina, bez prs, vyziabnuta, s prepadnutou tvarou a ziadnym zadkom. Ale preco? Je zena a takto ma zena vyzerat. Nikdy nepochopim tieto primitivne ustipacne komentare, alebo polochvaly, ktore maju za ciel zhodit, udupat, ublizit. Ako zeny by sme sa mali navzajom podporovat, kolko krat sa citime zle, ked si precitame Vogue a na kazdej stranke je vyphotoshopovana vychrtlina, a sme za to, aby moda reprezentovala vacsiu cast zenskej populacie, ktora nema 180 cm, 80-60-90 miery a nohy ako spagetky. A potom, ked je tu zena, ktora reprezentuje vacsinu, zhadzujeme ju. Kto vam dava pravo takto sa vyjadrovat na jej adresu? Nic v zlom, promin - to si strcte s prepacenim do riti.

      Odstrániť
    3. Ďakujem F. Napísala si to krásne, prečítala som komentár aj mamke a rozvinula sa u nás debata. Nakopla si ma, dodala väčšiu chuť blogovať, pretože som rada, že existujú čitatelia s takýmto názorom :). Ešte raz, ďakujem.

      Odstrániť
  3. podle me by se vice hodily nike running, ale jinak je to moc pekny outfit

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kombinace kalhot a tenisek mi teda moc nesedi, ale sacko je super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tá mikina má dlhé či krátke rukávy???
    sluší ti to, a tie vlásky <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. kombinace se mi líbí, hlavně jak se kalhoty hoděj k brýlým a to nenucený sako...ale vyměnila bych boty

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Přesně tyhle brýle sháním :) jsou super a tobě to takhle náramně sekne B. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tie nohavice sa mi k tomu nehodia, ale páči sa mi aj mikina, aj sako, aj tvoje vlasy.^^

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ahoj, mohla by si prosit davat priamo link na ebay? konkretne tieto okuliare ma zaujali, su paradne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. link si bohužiaľ už nepamätám, ale hľadaj ,,mirror sunglasses" :).

      Odstrániť
  10. super okuliare

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Úu tak to je super. "Čisté" jednoduché, pekné, a farebne veľmi dobré. A tie okuliare k tmu, cs. No super!
    Trochu mi vadí tento typ tenisiek, tenisky sú super, ale nejaké také iné by som si k tomu vedela viac predstaviť, ale biela je ok.
    V poslednej dobe mám veľkú úchylku na obyčajné trička, či už s nápisom, alebo bez. nehovoriac o úchylke k nápisom ktoré obsahujú "amer". Takže keby ešte to Íčko v prvej časti strčili dole, bolo by to dokonalé :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeeem :). Ja milujemm obyčajné tričká, zvlášť tie biele, sivé a čierne.

      Odstrániť
  12. Mne sa toto nepáči, niektoré tvoje outfity mám veľmi rada, ale toto nie je môj štýl. Páči sa mi kabelka a sako :)

    Stray Alley

    OdpovedaťOdstrániť
  13. áno, áno chcela si kontrast ale toto je presne ten outfit ktorý by si podľa mňa žiadal vysoké sandále aby bol úplne super :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, opätky by samozrejme boli super, ale počasie a Praha to nedovolili :).

      Odstrániť
  14. a to jsou fotky z nějakýho magáče? :)) jsi skvělá, nádherná a stylová, takhle to má vypadat. inspirativní a nadčasové! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  15. pre kristove rany to je des des des .... gate ti skracuju nohy, tenisky stare špinave vyhod, a tričko sa ku gatiam vobec nehodi... aspon vdakabohu za ten blazer..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie tenisky nie sú staré a ani špinavé, akurát som písala v článku, že som jednou nohou stúpila do mláky, tak to vidno na šnúrkach.

      Odstrániť
  16. ten oputfit je strasny, sorry ale toto uz je fakt hroza!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. keby si volila iné nohavice bolo by to o dosť lepšie, toto sa mi fakt na tebe nepáči, ale hlavné je aby si sa v tom ty cítila dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. nárames som si všimla hneď ako prvý!!! superácky je...a tričko, no čo ti poviem. si to tematicky vystihla!;)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. super outfit :)) moc se mi líbí ty kalhoty!

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Nemám rada boty,trička,plavky hocičo, kde je vlajka alebo nadpis inej krajiny ako je Slovensko a najviac neznášam Amerikuuu. To zodpovedá tomu, že slováci fakt niesu hrdý národ. Inak sako a kabelka sú super ale to ostatné NIE.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. si krásna, ale vyhýbaj sa lesklým nohaviciam, lebo ti robia tučné nohy

    OdpovedaťOdstrániť
  22. tie gate sa mi na tebe nepáčia, na žiadnom tvojou outfite nevyzerajú dobre (si nízka a riťatá) nič v zlom, aj ja som :-))))) inak pekné, bolo by to super s chino nohavacami v tmavej béžovej. S.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Ďakujem všetkým za názory :).

    OdpovedaťOdstrániť
  24. tie nohavice by boli skvele v ciernom! :):)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. super máš takto vlasy !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jaaaj, ja sa tak teším keď mi niekto pochváli vlasy, ďakujem :).

      Odstrániť
  26. Práveže nohy vyzerajú lepšie ako obvykle, mne sa to nehorázne páči, aj topánky (títo ľudia asi staré a špinavé topánky asi nevideli, donesiem im ja, čo som v nich zemiaky vyberala :D), aj sako, aj nohavice k tomu idú, jednoducho úžasné!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). Tak ja si tiež myslím, že špinavé topánky inak vyzerajú :D.

      Odstrániť
  27. no nie je to môj štýl, ale dá sa, tiež to sako je super, ale nohavice mi nedecia, zdá sa mi že sú na tebe príliš široké a vyzeráš v nich krátka. nič v zlom

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook