Provocative

16.5.13

2 page ps
Toto je posledná zo série fotiek s vecami Sugarbird zo Sugarshop.sk, ktoré som v Košiciach nafotila. Styling  je inšpirovaný 90. rokmi, tak verím, že sa vám páči, rovnako aj fotky. Som inak veľmi rada, že sa maďarská značka Sugarbird dostáva do povedomia Slovákom, minule som ich veci videla už aj v magazíne. Veľkú zásluhu má na tom určite Soňa Skoncová, ktorá pre značku navrhla vlastnú líniu oblečenia. Zo strany Sugarbird je to rozhodne skvelý marketingový ťah. V Maďarsku majú vlastné ,,celebritné" covergirls, ktoré majú taktiež svoje vlastné kolekcie. Čo však tejto značke na maďarskom trhu chýba, je kvalitný e-shop, na Slovensku jeden našťastie máme a tak si značku Sugarbird môžte kúpiť práve tam, keďže kamenné obchody zatiaľ nie sú všade.

Inak jeden krátky, ale zaujímavý rozhovor so mnou si môžete prečítať na Emporium Brands a ak máte akékoľvek otázky, opýtajte sa ma na Ask.fm.

1 page
photos by Martin

blazer - Sugarbird (Sugarshop.sk) / pants - secondhand / belt - vintage / sunglasses - Ray Ban Clubmaster (Slevomat.cz) / sandals - Mango

You Might Also Like

24 komentárov

  1. outfit je fakt super, len si neviem predstavit vyjst prakticky naha von, a keby este vietor zafukal... :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. na tohle už asi musíš mít tělo..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak daj si rúž a okolo mňa krúž,
    ja som tvoj muž, ty si jak z Moulin Rouge,
    mám v p*či, ako to teraz vyzerá....

    ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. preco precooo si toto musela urobit? nemas na to postavu aby si publikovala take fotky aby nevzyerali smiesne :/ inac tvar tam mas mega peknu. fakt trosku viac sudnosti rebeka
    Alica

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vlasy maš takto strašne skvele :) ale inač, nehodí sa mi tam tvoja postava, viem, že členky nezmeníš a nie si ani tlstá len mi proste na tento model nepasuje a zbytočne ťa robí širšou, ale plus za odvahu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zaujímavé fotky:D sandálky su krásne, slintám na tie čierne

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. super fotky a ty sandalky jsou uzasny!!
    mimochodem zvu te ke mne na blog na giveaway o kozenou kabelku z Italie
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovedaťOdstrániť
  8. já už o téhle značce párkrát slyšela, ale ten eshop je fakt oničem..((,, co jsem viděla fotky šatů na FB i bych si něco objednala, ale nikde jsem je na prodej nenašla.. škoda..) ty double fotky jsou skvělý <3 ))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. inac to je mega napad! to sako na holo!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem vám za komentáre a názory :). Čo sa týka tohto stylingu, nemyslím si, že je veľký rozdiel medzi ničím a bielym alebo čiernym obtiahnutým tielkom. Nešla som takto von, bolo to len na fotenie, aby to bolo zaujímavejšie, iné. Toto nie je fashion magazín, kde väčšinou vidíte 180 centimetrové modelky, ktoré majú 55 kg. Toto je blog, na ktorom prezentujem svoj štýl a svoje nápady. Chcela som tým zároveň ukázať, že každý sa má/môže cítiť vo svojom tele dobre, a ak nemá miery modelky, neznamená to, že nie je krásny. Kde je napísané, že ak si chcem zobrať toto alebo hento, musím byť vysoká a vychudnutá? Netvrdím, keby som mala nadváhu, tak iste tento post nezverejním, ale ja mám pri svojej výške 156 cm asi 50 kg, čo je normálna hmotnosť. Samozrejme, ani ja nie som so sebou úplne spokojná, cvičím a obmedzujem stravu, ale myslím, že ideál dokonalého tela, aký sa už roky propaguje je preceňovaný a väčšina žien tak proste nevyzerá. Treba akceptovať aj iné typy postáv, dôležité je žiť zdravo a starať sa o seba.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tu nejde o to že sa majú takt obliekať len vychudnuté modelky, len už keď fotíš takéto fotky kde ide aj o estetický zážitok tak treba rozmýšľať čo si obliecť, aby to nevyzeralo, tak že prečo si to obliekla ked ti to nepristane a sú veci, ktoré ti viac pristanú a vyzdvihujú tvoju krásu :) ide mi len o to, že keby to bol normálny post, tak si poviem, že dobre,móda je zábava treba experimentovať lenže toto je neviem ako to nazvať, profesionálne fotenie? kde je podľa mňa dôležitý zážitok z fotiek a už si si dala námahu aj s tým prostredím a videla som prvú fotku tak som si povedala ty vole, kočka, vlasy máš tak strašne dobré lenže ten zbytok ti príliš nelichotí a kazí celkový dojem z tých fotiek, ja som vôbec nenáražala na postavu ani ja nemám dokonalú postavu, ale keby že už fotim takého fotky tak si dám záležať aby som na nich vyzerala dobre a neupozorňovala na nedostatky. Ale inač ťa sledujem už od úplného začiatku a si moja, dá sa povedať, najobľúbenejšia sloveneská blogerka :) mia

      Odstrániť
    2. Já si myslím, že každý by se měl oblékat úměrně ke svojí postavě a nosit co mu sedne. Nikdo netvrdí, že když nemáš míry modelky, že nejsi krásná, máš jiné přednosti, ale každý nemůžeme mít všechno a měli bysme spíš podporovat naše přednosti, než upozorňovat na své nedostatky.

      Odstrániť
  11. Já ti fandím, vypadáš skvělě a mně osobně se to líbí a vůbec mě při pohledu na ně nenapadlo, že se takové fotky k tvé postavě nehodí. Máš styl a odvahu, takže za mně jooo!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. becca? si super! a ja presne súhlasím s tým čo si napísala, fotky sú mega. a vôbec nie sú nevkusné ani nič podobné, mne je skôr zle keď sa pozerám na vychrtnuté dievčatá, ktorým cez tričko trčia rebrá, to mi príde NEVKUSNÉ.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja by som najradšej chodila po tomto svete holá :p kašli na také reči, keby sme všetci chodili slušne oblečení a ešte sa tak aj správali a vyjadrovali, tak by bol svet jedna veľká šedá nuda. Zaujímavé sako páči sa mi btw.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. zaujímavé fotky, a tie sandálky sú super...a nemám nič proti tomu...ved to je len fotenie...ale ten outfit vážne rozširuje, to by som asi ja potrebovala také niečo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Jsi krasna a vubec nejsi tlusta, nicmene si myslim, ze trictvrtecni kalhoty a jeste v bile ti pridavaji na sirce, kterou nemas..;) kdyby byly treba v jine barve nebo delsi, tak by to bylo mnohem lepsi, protoze zbytek je skvely!!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Krásné boty ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Myslim, ze niekt. komenty vobec nenarazali na to, ze si tucna a podobne. Vobec predsa nie si! :) Takyto typ outfitu a fotky ale vyrazne upozornuje na prsia. Mne to z est. stranky udrelo do oci- a to nehovorim, ze mam nieco proti takej alebo onakej postave. Naopak, sama nemam velke prsia, preto nosim tricka a topy, v kt. vyzeraju fajn a takto by som sa odfotit nenechala- nechala by som to na baby, kt. maju ine proporcie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Becca, vyzeras super, kazda zena je krasna, v kazdej forme, ide len o to, co si povieme, ked sa premeriavame v zrkadle....sebavedomie robi divy. A vacsina ludi, co kritizuju inych, podvedome nie su spokojni a neveria v samych seba.
    Tento outfit je fakt in, si kocka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ďakujem vám za komentáre, či pozitívne alebo negatívne. Som celkom rada, že sa tu rozbehla takáto diskusia :).

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook