My first ball

1.4.13

22 done
Mám za sebou svoj prvý ples. Teda ak nerátam ten maturitný, ten bol úplne prvý. Ale tento, ples Metropolitnej univerzity, bol taký naozajstný, v krásnych priestoroch pražského Obecného domu. Som hlavne rada, že som mohla využiť svoje šaty zo stužkovej. Opäť som ich zladila s červeným rúžom a nechtami, hoci som pôvodne rozmýšľala nad ružovou farbou, ale k červenej podrážke na topánkach by neladila. Ako doplnky som si zvolila biele náušnice, náramok a prsteň z kolekcie Triumphal od Swarovski. Cítila som sa skvele, občas nie je na škodu mať výnimočný dôvod vziať si na seba krásne šaty, šperky, spraviť si vlasy a make-up. Každopádne mám pocit, že plesy ako také nie sú úplne ,,mojou šálkou kávy".

4 done
20 done
25 done
5 done
14 done
photos by Foly

Outfit:
dress - tailor made
all jewelry - Swarovski Triumphal
heels - Buffalo London
clutch - vintage

You Might Also Like

31 komentárov

  1. jediné čo mi vadí sú tie topánky, ale inak si tip-top :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne sa tie topanky k tomu nehodia, semisky na ples su podla mna krok mimo, toboz ak to je len nejaka umelina tvariaca sa ako semis...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne šaty :) veľmi ti to pristane

    OdpovedaťOdstrániť
  4. šaty máš veľmi pekné a páčia sa mi aj zladené doplnky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tie šaty sú krásne! a s tými náuškami dokonalé!

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. náušnice sú krásne a keby som mala mať opäť stužkovú, tak by som chcela také šaty, ako máš ty :)
    a tiež nie som plesový typ...hlavne ak tam má hrať živá hudba, tak to naozaj nie je nič pre mňa :D jedine predstava krásnych šiat a mejkapu sa mi pozdáva :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To len ja som taka zastaralá, že si myslím, že na ples by sa mali brať dlhé šaty ? :D Ale každopádne vyzeráš skvelo :)
    V.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dala by som si iné botky, ale inak si to doladila kraaasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krátke šaty sa na ples nehodia a odhalené ramená ti nelichotia. ešte aj táto dĺžka šiat ti nepristane. vieš to aj lepšie.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty šperky jsou opravdu top, hlavně ten náramek!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja tiez nie som nejaky expert, ale na ples by sa nemali obliekat skor dlhe saty? a teda tie topanky sa mi tiez velmi nehodia. outfit pekny, aj ty si velmi pekna ale na ples je to aj podla mna ozaj mimo mísu.
    martina

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Si kočka, sluší ti to: já na plese ještě nebyla:D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. môjmu manželovi sa páčiš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. pekna kombinacia, len to rozbijaju tie topanky. mimochodom podla noveho bontonu uz nemusia mladsie rocniky nosit na ples ani ine vynimocne prilezitosti dlhe saty :) to je info pre ostatnych..

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ďakujem za komentáre. Na tom plese som nebola jediná v kratších šatách, dnes je to už dovolené, pokiaľ sú šaty naozaj spoločenské, tak, ako tie moje. Verte mi, že vôbec to nebolo mimo mísu :). Samozrejme na významný ples (napr. Ples v Opere, kt. sa na SR považuje za jednu z najdôležitejších spoločenských udalostí), kde je dress code black tie alebo white tie, by som musela mať dlhé šaty, ale v tomto prípade nie. Muži tam mali obleky s kravatou (žiadne smokingy či fraky) a dámy dlhé alebo krátke plesové šaty (ale našli sa aj také, ktoré vyzerali, že idú na diskotéku a nebolo ich vôbec málo, takže pri tých by sa dalo diskutovať, čo je na ples vhodné a čo nie :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tam šla a nevedela som čo to bude zač
      tiež som bola ako na diskoteku oblečená :D

      inak a nevidela som vás tam! milion ludí tam bolo...

      Odstrániť
    2. Mno, tak to súhlasím Becca :D Ja som bola na svojom jedinom plese v zime ešte a mala som dlhé šaty, pretože sa mi to na ples proste tak hodí a plus mala som šaty ešte zo stužkovej, tak som si povedala, že ich treba využiť a obliecť si ich ešte raz. No ale dnes už si baby obliekajú hocičo.. mali tam aj róby, niektoré mali krásne šaty, niektoré mali dokonca také čudné šaty, že vyzerali jak torty :D ale to by nebolo nič..jedna baba, ktorá sedela vedľa pri stole mala na sebe nejaké "šaty", čo by som pokladala skôr za obtiahnuté tričko bez ramienok...a ja osobne som jej dokonca videla až zadok, boli také krátke a tesné...a mala uuuplne vysokánske štekle a nejako čelenku na hlave, viete ako keď teraz sa to aj zvykne nosiť proste okolo celej hlavy taká čelenka naťahovacia, neviem ako sa to správne volá a ide cez čelo a na vrchu vlasov... no vyzerala ako "defka" a každý na ňu čumel, no a keď išla tancovať, tak sa jej tie "šaty" vysúvali ešte vyššie, že jej skoro bolo vidno celú ric :D a stále si ich sťahovala dole.. no ja som na ňu pozerala trošku s odporom a hnusom :D lebo toto by som si neobliekla ani na diskotéku.. :D Takže podľa mňa si vyzerala na plese báječne :)

      www.seesimona.blogspot.com

      Odstrániť
    3. Presne tak sú aj väčšie počudovanosti ako to.
      Tiež som videla zopár veľmi nevkusne oblečených dievčat na plese. Umelé vlasy, mini šaty no hnus.
      Becca vyzerala si pekne, žensky, veľmi ale veľmi sa mi páči drdol na ples je to superelegantné len topánky mi bijú do očí ale to je v poho.

      Odstrániť
  16. si krásna, vyzeráš ako princezná!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. biele šaty a červený rúž, ach, vyzeráš super.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ty boty se mi k tomu moc nelíbí:(

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ahoj Becca, tie saty su krasne, jedina malickost, s ktorou s par ludmi suhlasim su topanky, ktore sa mi k satam nehodia. Inak vyzeras super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. uuu, z 22 na 13?? :D Lepsiime saa :D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook