Black and White

24.4.13

Čierna a biela je nesmrteľná kombinácia, to všetci vieme. Mňa baví hlavne s výraznými doplnkami, tentoraz s mojou obľúbenou kabelkou a rúžom. Od mojej Claudie som dostala náramok z H&M z kolekcie The New Icons a teraz ho ani nedávam dole z ruky. Najviac sa mi páči práve s hodinkami a ďalšími náramkami, ktoré striedam podľa nálady a outfitu. Dnes toho veľa nenapíšem, večer odchádzam do Prahy a dovtedy toho musím celkom dosť stihnúť a to som sa nedávno zobudila. Momentálne som veľmi šťastná, mesiace čakania sa včera skončili a nie je nič krajšie ako keď zistíte, že je všetko v poriadku, tak, ako má byť.

Zmenila som trochu dizajn blogu, zmeny ešte nie sú úplne kompletné, ešte to časom dotiahnem do dokonalosti. Logo B s bodkou som si nechala, to je už taký môj znak, pri ňom nájdete odkazy na Facebook, Lookbook, Bloglovin aj Wehearit, kde si ukladám obrázky, ktoré ma inšpirujú. Myslím, že je to celé takto prehľadnejšie a praktickejšie. Ako sa vám páči nový dizajn?

1 done
13 done
4 done
photos by Claudia

Outfit: shirt, shorts - H&M, bag - Lindex, tights - Romwe, shoes - Blugenex (Slevomat.cz), sunglasses - Michael Kors, watch - Storm, bracelet - H&M The New Icons, DIY

You Might Also Like

20 komentárov

  1. Skvelý outfit!!! Velmi ti pristane! Rúž a kabelka ho skvele oživili, bez nich by to bolo také klasické čierno-biele. No s kvapkou oranžovej to má strašný šmrnc! Plus ťa naozaj obdivujem za to, že aj keď nemáš dokonalé nohy, oblečieš si takéto silonky a dáš si členkové topánky bez toho, aby si sa zaoberala predsudkami a frflaním iných ludí! Tiež mám podobný problém s nohami a začínam sa pomaly prekusavať cez to, že nikdy nebudú výstavné a pomaly začínam nosiť to, čo sa mi páči a na čo mám práve chuť. To, že ťa tu vidím, mi celkom pomáha ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dizajn sa mi paci, aj ten predtym bol fajn. a mas super topanky! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa páči to B s bodkou ale celkovo sa mi dizajn moc nepáči lebo mám pocit, že už milión blogov ma podobný. prepáč:)
    outfit ako vždy super, tie pančuchy sú skvelé.

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Becca ja by som sa vyhýbala prúžkovaným silonkám, pretože ti strašne rozširujú nohy a fakt pôsobia ako dve stĺpy, ale inač je to pekné a kabelka je skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vertikalne pruhy postavu vzdy opticky predlzia, takzer vyber tychto pruzkov je na jednicku. Rozsirovali by ju, ak by si na seba dala pancusky s horizontalnymi prizkami.

      Odstrániť
  5. Vypadáš nádherně a design je skvělý!:) Moc se mi líbí ta košile:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Košeľa spod tých šortiek má trčať? Farebnosť pekná, ale tie silonky k (na dojem) bežeckým trenkám nie sú šťastnou kombináciou. Logo fajn, ten nápis by som šupla o niečo málo vyššie.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělé jako vždycky!
    Nový design se mi líbí, je takový čistý a přehledný! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dizajn sa mi veľmi páči :) Na fotkách ti to pristane!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. dizajn je super, fotky sú super aj outfit,trošku mi vadí tá trčiaca blúzka a možno punčochy by som volila iné, ale inak veľmi dobré!
    a prostredie super komunikuje ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ta kabelka je super
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Úžasný dôkaz toho, že vykombinovať bielu s čiernou je stále trendy :-) Outfit sa mi veľmi páči, aj tie náramky k nemu sedia ako uliate...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. rob daco s tymi nohami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. design mi připomíná the czech chicks, ale není to špatný;) asi to dělaj ty silonky, ale připadáš mi na fotkách ještě menší než obvykle:D ale jinak kabelka je moc pěkná.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Veľmi pekné hodinky :)

    Radka z www.flowerofpassions.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Novy dizajn je uplne super, v jednoduchosti je krasa :) outfit sa ti tiez velmi vydaril a ta kabelka je absolutne dokonala :)

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  16. dizajn parádny (ako vždy)
    ty parádna (ako vždy)

    končím (ako vždy :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Logo s tymi odkazovacimi bodkami je super napad :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook