Missha M Vita BB Cream Matte

27.3.13

Vzhľadom na to, že klasický BB Cream M Perfect Cover značky Missha je môj top favorit, rozhodla som sa vyskúšať aj jeho ,,upgradenutú" verziu M Vita BB Cream Matte. Ako názov hovorí, tento krém by mal pleť hlavne zmatňovať. Ďalšími jeho funkciami, ktoré na bbcreamshop.sk sľubuje sú krytie a redukovanie začervenania, rozjasnenie a upokojenie pokožky. Ako pôsobil na mňa?

Hádam pochopíte, že budem tento BB krém porovnávať s mojou obľúbenou klasikou. Konzistenciou je hustejší, je nutné ho nanášať trochu rýchlejšie, pretože sa rýchlo vstrebáva. Toto 50ml balenie má praktickú pumpičku, takže sa vám nestane, že by ste si z tuby vytlačili viac množstva, ako je nutné. Mne stačí za jeden väčší hrášok, čo považujem za výhodu. Tieto BB krémy vydržia naozaj dlho, čo je pre mňa oproti ostatným make-upom veľká výhoda.
M Vita Matte krásne priľne k pokožke a na leto je priam ideálny, keďže má aj SPF20. Kryje rovnako dobre ako Perfect Cover, príjemne vonia a na pleti pôsobí prirodzene. Aj ten matný efekt sa dostavil, ale nijako výrazný podľa mňa nie je, ja si zo zvyku tvár aj tak vždy prepudrujem. Ale ak to nezvyknete robiť, tak rozdiel uvidíte. Hlavné ale je, že BB krémy od Missha pleť nezaťažujú a nemastia.

1. bez BB krému  2. s BB krémom  3. BB krém + púder + líčka

Okrem toho, že mojej pleti tieto BB krémy perfektne vyhovujú, tak som si všimla, že pri dlhodobom používaní naozaj redukujú výskyt začervenania a akné. Je pravda, že som medzitým používala aj krém od kožnej lekárky, ale občas sa mi vyhodí nejaká tá vyrážka, po ktorej mi červené stopy miznú fakt pomaly (vidíte aj na obrázku). Ale mám pocit, že pri týchto BB krémoch to ide rýchlejšie, hlavne na lícach už nečervenám takmer vôbec, a tiež sa mi celkovo zlepšila kvalita pleti.

photos by me

Na záver a zhodnotenie celého článku vidím v BB krémoch M Vita Matte a M Perfect Cover rozdiel jedine v konzistencii. M Vita Matte je hustejší a tuhší. Mne osobne viac vyhovuje M Perfect Cover, ale v zásade sú totožné.

You Might Also Like

11 komentárov

  1. a zase sa neviem rozhodnut aky bb si kupit :) ale ak ti takto "zlepsovaco" posobi na plet, tak je to super!! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dlouho už přemýšlím o BB od Missha, všude na tuto značku slyším chválu..

    Zvu tě k sobě na giveaway o výrobky E.L.F http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež zvažujem kúpu BB krému od Missha, pretože doma mám oranžový BB od Skin79 a musím ho miešať s obyč. krémom, pretože je pre mňa príliš hustý, ale na druhej strane, kryje super a hneď sa prispôsobí.
    Ď. za super recenziu, mám nad čím premýšľať.

    bananasandmango.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zajímavé, na fotce to vypadá opravdu parádně!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odpovede
    1. ono je to len svetlom, fotila som sa sama a inak to nešlo :).

      Odstrániť
  6. waaaw ... pekné... už vidím čo mi chýba :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ooo tak tie prvé dve fotečky akože paráda...fakt super je ten objektív

    OdpovedaťOdstrániť
  8. stale nechapem v com je bb krem lepsi ako makeup? ked nanho treba aj puder...


    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wow, jak teď zjišťuji tak ani nemá bělící účinky. Vidíš nějaké rozdíly v tom bělení mezi perfect cover a tímto?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak čo sa bielenia týka, tak to nevidím rozdiel :).

      Odstrániť

Find me on Facebook