You know you love me

22.11.12

Prispievam teraz trochu pomenej a mrzí ma to. Som doma a priniesla som si sem strašne málo vecí, keďže som v kufri mala darčeky a veci pre rodinu. Zistila som, že sa fakt neviem prakticky zbaliť, buď si beriem všetko možné a polovicu ani nevyužijem, alebo naopak, nevezmem si dokopy nič. Ako teraz. Ešteže mám takú super mamku, ktorá sleduje tento blog a v Košiciach ma fotí, pretože to bola práve ona, ktorá mi pripomenula, že sem treba niečo pridať...:D. Moja krásna zodpovedná mamka, ktorej dnes prajem všetko najlepšie k narodeninám! Veľmi Ťa ľúbim, mami :). Tieto fotky vznikli pri západe slnka asi hodinu pred mojim odchodom k babke a dedkovi do Rimavskej Soboty, kde budem až do víkendu. Také dlhšie predvianočné prázdniny som si urobila.

Mám na sebe tričko Gossip Girl, ktoré sa na blogu objavuje prvýkrát v outfite a to ho nosím celkom často, keďže je z veľmi príjemného materiálu. Sledujete Gossip Girl? Ja áno, každý utorok sťahujem novú časť. Aj keď ma mrzí, že je to už záverečná séria, myslím, že by už dej nemali kam posúvať a často sa nad krokmi hlavných aktérov rozčuľujem. Ale nemožno poprieť, že Chuck, Nate a Dan sú poriadne príťažliví. Pre mňa teda hlavne Dan a Chuck. Neviem sa momentálne rozhodnúť. Koho ,,žeriete" vy? Chlapi - taká vďačná téma :D.

1 done
2 done
 photos by my mum

Outfit:
T-shirt - Motivi
fur coat - Sheinside.com
pants - Mango
belt - vintage
hat - random
earrings - DIY
boots - Miss Sixty (Slevomat.cz)

You Might Also Like

32 komentárov

  1. máš úžasnú mamu, že sa tak stará :D a perfektné čižmy :D
    pozývam ťa na moju giveaway o kozmetické produkty :)) justinaforfun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty náušnice jsou boží! jsi fakt šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. GG sledujem pravidelne, ja sa momentálne neviem rozhodnúť či je pre mňa príťažlivejší Chuck alebo Nate :D trošku škoda, že končí, neviem čo budem pozerať potom :/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gossip girl miluju, to tričko je úžasné, hádám, že už asi není k sehnání? Za mně Chuck a Nate.
    http://a-drop-of-style-from-brno.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. do Rimavskej ? ale :D ja som z RS :D
    mimochodom krásne náušnice! šikula :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tá čiapka ti strašne sluší ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aj moja maminka má dnes narodeniny :)) ...super tričko ... uf ... ja žeriem všetkých, každí má v sebe niečo vynímočné :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. xoxo, gossip girl:)
    úžasný kabítek!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Miluju GG, dnes se budu dívat na nový díl, v úterý ani včera mi to nevyšlo. Skvělý outfit, nejvíc mě zaujaly náušnice, super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jů,řekni mi,kde si to tričko sehnala,prosím,prosím:)) gg miluju,mám doma všechny knížky a teď se koukám na seriál.nejvíc se mi líbí dan a nate,slaďouši<3 u chucka se mi líbí,jak se chová,ale přijde mi slizkej.:D ale s blair jsou sladký.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Pre mňa je no.1 Chuck,ale ani Dan a Rufus nie sú zlí;)nejdem ti písať, že skvelé tričko, čiapka, čižmy, atď., lebo to ti tu každý dáva a ja súhlasím, ale ja obdivujem tú kombináciu fluffy kabáta so street beanie, a samozrejme tvoju ručnú prácu!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aké máš už dlhé vlasy, nechceš sa dať znovu ostrihať?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. naušnice jsou perfektní!a čepka ti hrozně sluší!a gossip girl jde uplně mimo mě :)) všude o tom čtu,ale mě to zatím vůbec nezaujalo...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Skvělý outfit!
    Milujuu GG a hlasuji pro Chucka! :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. triko je skvělý!! já miluju Chucka a na druhým místě Nata:D ale uznávám, že v minulém díle byl Dan překvapivě hezký:D:D Máš krásné náušnice.)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. máš čiapku!vitaj v klube nás trpaslíkov,už som to aj babôc písala :)))..a outfit super,gossip milujem..a vlastne,ja milujem viac chucka :D..platonicka laska ever

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja mam rada Chucka, Dan a Nate sa mi zdaju hrozne nepritazlivi :-D Este odporucam PLL, tam su tiez super outfity :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. becca ja na tebe obdivujem ze ma vies vzdy prekvapit a dat dohoromady nieco (aj ked si to nerada priznavam :D ) co by mna nikdy nenapadlo a skoro vzdy to vyzera famozne :)....a tie nausnice su fajnove :)
    inak mna by zaujmalo ze co studuje taka kreativna dusa ako ty? dufam ze nieco kde sa mozes prejavit :)....
    a co sa tyka GG chalani pekni ale stacili mi 2 serie

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Chuck,Chuck ,Chuck a stále Chuck <3 :D

    OdpovedaťOdstrániť
  20. fakt super rebeka ze nevies odpovedat na komentare... kasles na svojich obdivovatelov?

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Ďakujem všetkým za komentáre, tešíte ma! :)

    kristin brno - to naozaj neviem, ale predpokladám, že sa vypredalo dosť rýchlo :D.

    Simonetta - áno áno, v RS mám babku a dedka, navyše som sa tu narodila :).

    iwie - máš pravdu, aj Rufus je hot!

    Anonym 10:08 AM - presne som aj ja pozerala, že už mám celkom dlhé, ale teraz mi táto dĺžka vyhovuje, uvidím, či ešte skrátim alebo nechám takto.

    Anonym 5:32 AM - ďakujem za milý komentár :). Študujem ekonómiu a management, obor marketing, takže momentálne nič kreatívne, každopádne dúfam, že keď sa začneme viac zaoberať tým marketingom a reklamou, tak sa budem môcť prejaviť :D.

    Anonym 4:39 PM - nekašlem, jasné, že nie :). Odpovedám stále, väčšinou vtedy, keď pridávam nový post, počas toho, ako sa mi nahrávajú fotky :).

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ahoj! Som prvykrát na tvojom blogu a musím povedať, že je úplne super! :) ja som nedávno tiež založila svoj blog a mám radosť ,že na tom našom malom Slovensku nie som sama ahahahhahahahah :D čítala som o tebe v jednom článku na nete,tak som si ihneď klikla :) ps: tu je ten môj spomínaný blog, ktorý rozbieham, bola by som veľmi rada ak by si ma v budúcnosti kontaktovala . drž sa :) http://paramessegirl.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  23. haha, to tricko je supercool! :D

    http://missfreezingcold.blogspot.cz/ (party,love&drama)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook