Ocean

4.9.12

Som kutil v pravom slova zmysle. Stále niečo vymýšľam a nič pre mňa nie je neuskutočniteľné. Keď si neviem rady, zavolám na pomoc moju šikovnú babku, deda alebo druhého deda. Niekedy ma presviedčajú, že sa niečo nedá, ale také u mňa neplatí. Dá sa všetko, a doma v Košiciach mám skvelú pivnicu, kde má dedo odložené píly, brúsky, skrutkovače....jednoducho všetko, čo raz za čas potrebujem. Tak som si niekedy cestou v pražskom metre zmyslela, že si z plexiskla vyrobím náhrdelník, aký predávali v neónových farbách aj v H&M. Ale napadlo ma, keďže rada robím rôzne koláže, že na ten náhrdelník nalepím obrázky. Kúpila som si plexisklo, nakreslila naň polmesiac, že ho vyrežem. Ešteže som mala nablízku deda, ktorý mi s tým pomohol, sám sa s tým trápil asi hodinu. Pôvodne som takýchto náhrdelníkov chcela urobiť viac a aj ich predávať, ale sú naozaj náročné na výrobu. Vzhľadom na to, že som mala len jeden kus plastu, rozhodla som sa pre podmorský motív, medúza, žralok a tak, pripomína mi to dovolenku a tie farby sa mi veľmi páčia. 
Tak, čo poviete,  páči sa aj vám? :)

8 done
2 done
photos by Aja

Outfit:
tee - random
mint pants - second hand
necklace - DIY
watch - Morellato (Slevomat.cz)
heels - Office Shoes
sunglasses - H&M

You Might Also Like

29 komentárov

  1. Jsi moc šikovná! Vypadá to opravdu dobře :))
    A oblékla sis krásné barvičky. Sluší ti to! :)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá úžasne, si šikovná :D Celý outfit sa mi veľmi páči :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. smekám :) protože já bych na to opravdu neměla nervy :D
    Moc Ti to sluší, krásný outfit!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ejha, ten je dobrý! Dedo je šikula:))
    a tie gate máš dáke nové? som ich ešte nevidela na tebe

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak tie topanky a kabelka nemaju chybu!

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak tohle se ti moc povedlo, šikulka!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ten nahrdelnik je krasny.to je najvacsia sikovnost zo vsetkych sikovnosti nechat na inych spravit to co si si vymyslel, to poznam:D
    to pyzamo ta deformuje.v tychto overaloidnych lookoch ani chudi ludia nevyzeraju ako stelesnena atraktivnost, toboz ludia bez pasu. tu poslednu fotku si podla mna nemohla vidiet rebeka inac by si ju tu nebola ani davala. alebo je to fotene na karneval klobasok..:P

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Podle mě je tohle strašně nelichotivý outfit. Ty kalhoty na gumu ti divně deformují postavu, kterou máš jinak skvělou a ještě jak jsou ohrnuté, tak poukazují na ne dokonalé kotníky. Chápu, že se člověk vždy nemůže řídit jen tím, co mu nejvíc sluší a že třeba sukně si neodpustíme, ale tohle mi přijde až moc lhostejné....

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Bohužel, ač nerada, tak musím souhlasit, taky si myslím že se tenhle outfit moc nepovedl... Vůbec nesedí Tvé postavě a dělá ti z ní spíš válec.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ano, moc ti ta guma v oase nelichotí, ale barva kalhot je doknalá!! :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Styl mas, ale moda je aj o tom aby sme dali vyniknut nasim prednostiam a aby sme vedeli zakryt nedostatky. Mam pocit, ze ty davas vyniknut svojim nedostatkom. Neviem, ci to nevidis alebo je ti to jedno, no myslim, ze pekne upravenie fotiek to nezachrani.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Páni,tovje nápady bych chtěla mít )) Tobě to moc sluší,ale já bych to nenosila )

    OdpovedaťOdstrániť
  13. kde pořád bereš ty nápady!?vypadá to úžasně...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. opäť mimo, milá Becca, pred tým ako sem dáš fotky naozaj ale poriadne sa pozri na ne. netreba za každú cenu sem všetko dávať.
    podla mňa je toto totálne ale úplne mimo a ani vlastnoručne robený náhrdelník (ktorý inak má zle nalepenú tú nálepku a tvorí to tam taký lom) to nezachráni.
    A tie topánky to je gýč nad gýč. proste zle. A neber to v zlom, ale fakt to nevyzerá dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. nohy máš krátke a ty si ešte zhrnieš nohavice!dáš si topánky, ktoré úplne upozorňujú na tvoj nedostatok v nohách. máš malý trup a ty si proste dáš toto. inak vyzerá to akoby si nemala podprsenku a robí ti to jeden špek tam hore.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ďakujem za komentáre! :)

    Foly D. Sante - áno áno nové :)

    Anonym (2:16 AM) - topánky sa niektorým páčia, niektorým nie. Mne sa páčia, preto som si ih kúpila.

    Anonym (2:18 AM) - ten špek, to sú prsia, ženy ich majú, väčšie, menšie, ale všetky ich majú :).

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ešte chcem dodať, že aj z tých nie práve pozitívnych komentárov sa snažím poučiť. Vážim si, ak sú napísané normálne a konštruktívne (bez slovných spojení ako ,,karneval klobások", keďže si nemyslím, že by som bola obézna)a rozmýšľam nad nimi. Len by ma veľmi potešilo, ak by tí anonymovia mali odvahu sa podpísať, pretože vy vidíte mňa, ja nevidím vás, a tak sa samozrejme kritizuje jedna radosť.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ten pas Tě fakt dost deformuje.. každopádně kombinace barev se mi moc líbí! modrá Ti sluší :)
    a ten náhrdelník vypadá skvěle, jsi kutil!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Je to prvý článok ktorý komentujem, aj keď tento blog už pravidelne dlhšiu dobu sledujem. Milí anonymovia, nie každý má od prírody dokonalé miery, dovolím si tipnúť, že ani vy ich nemáte. Ak žena nemá 90 60 90 tak by mala chodiť vo vreci, prípadne sa vyhladovať alebo rovno odstreliť len preto, že niekomu sa na to ťažko pozerá. Viacero módnych blogeriek má komplikovanejšiu postavu. Niekedy sa podarí to zosúmerniť, niekedy nie. Buďme teda kritickí, a povedzme, že teraz to nevyšlo. Ale Beka tu mala pár výborných príkladov, že vie ako na to. PS: Pekná náhrdelník a drž sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. ja vôbec nevravím, že keď niekto má mieri 90,60,90 má chodiť vo vreci!!!!
    a len vravím , že proste v poslednej dobre má práve viac tých zlých príkladov, že jej to moc nejde.
    mne sa ťažko pozerá len na to keď niekto nemá vôbec pred sebou zrkadlo a nevidí ako v tom vyzerá. a už vôbec si neoblieka niečo čo nelichotí jej postave.
    a už vôbec nie odstreliť preto, nikto nič také nehovorí, ale proste ide o to, že dať si na seba takéto nohavice, ešte aj vyhrnúť, pri tom becca je nízka, a má nohy ako stĺpy. a ešte aj tie topánky! proste veci , ktoré úplne odpútavajú od vrchnej časti a upozorňujú na tú spodnú.
    takže slečna JR, i keby som tie dokonalé miery mala (nevravím, že mám, alebo nemám) tak sa nepotrebujem ukazovať pred celou fanušikovskou skupinou časopisu kamarát a počúvať iba komplimenty od nich.

    Becca, nie každý má založený účet na google a len preto aby si mala dobrý pocit z podpisu si a ho ani nemienim zakladať, keby som sa podpísala nejakým menom by ti to niečo pomohlo? nie, pretože ty potrebuješ vidieť moju fotku, a to už vôbec ju nemienim ti poslať :)
    a Ďalšia vec, nie ti si nevieš priznať konštruktívnu kritiku, tým, že to sem napíšeš nás ani tým nepresvedčíš, pretože ja som v mojom komentáre nenapísala nič zlé, iba to, že si nevyberáš veci lichotiace tvojej postave a nevzala si si to k srdcu a nesnažíš sa s tým nič urobiť.
    A ja byť na tvojom mieste radšej počujem kritiku od človeka, ktorý sa v tom čo vraví aspoň trochu vyzná, ako počuť "to je nádhernééééé" od 14 ročného dievčaťa, ktoré "to je nádhernééé" píše na každom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook