Third anniversary + GIVEAWAY

20.7.12

12 done
Pred troma rokmi a mesiacom som si založila tento blog. Chápete,  že už sú to TRI (!!!) roky? Mne sa to ani nezdá. Blogovanie ma našťastie stále baví, povedala by som, že teraz asi ešte viac ako kedysi, keďže mám naň priam ideálne podmienky. Vďaka Foly nemám problém s dokumentovaním outfit postov v Prahe, doma mi zas pomáha moja mamka, kamarátka Aja, občas sesternica Nikolka, v Rimavskej Sobote zas krstná Katika. A potom ste tu vy. Teším sa z každej vašej návštevy a z každého vášho komentára (aj z tých kritických, ak sú opodstatnené :)). Vďaka blogu sa mi naskytli príležitosti, o ktorých sa mi ani nesnívalo, a momentálne si neviem predstaviť, že by som blog nemala, alebo, že by som prestala. Blog je súčasťou môjho života, je to môj ,,job", ktorý mám rada. Je to kus práce, zaberá dosť času, ale stojí to za to.  Ďakujem vám za to, že sem chodíte, že je vás stále viac a mňa tým posúvate dopredu a nútite zlepšovať sa. 

Na narodeninový post som chcela pripraviť niečo iné a špeciálne. Tak vznikli tieto fotky. Myslím, že z nich cítiť narodeninovú tematiku a že sa vám páčia. A samozrejme, mám aj giveaway :).

2 collage
19 done
2 done
1 collage
7 done
23 done
24 done 1
Po roku je tu ďalšia giveaway. Jeden z vás môže vyhrať pletený náramok v kombinácii s retiazkami. Na leto sú úplne skvelé. Najlepšie na tom je, že farby si vyberáte vy! Takže keď vyhlásim víťaza, kontaktujem ho, napíše mi 3 farby, ktoré chce mať na náramku a do týždňa ho má na ruke :).

Pravidlá:
1. Môžte, ale nemusíte ma sledovať cez Google. (to znamená, že zapojiť sa môže aj anonym)
2. Sledujte Style of Becca na Facebooku (+ stále tam nájdete niečo viac :))
3. Napíšte, prečo máte tento blog radi, čo by ste tu radi videli, čo vás tu najviac baví (lebo sa chcem stále zlepšovať)
4. Nezabudnite pripojiť váš E-MAIL, nech viem, kde vás v prípade výhry kontaktovať :).

GIVEAWAY končí 1.8.2012 o 20.00!!

18 done
16 done
photos by Aja

Outfit:
dress - my prom dress (tailor made)
headband - necklace from shopofbecca

You Might Also Like

84 komentárov

  1. Tvoj blog sa mi zapáčil už od prvej chvíle, a niet čo vytknúť. Možno by som zmenila design . Páči sa mi tvoj zmysel pre módu a je vidieť , že sa zdokonaľuješ pri outfitoch a písaní článkov. Môj mail : lenkakol4@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na tvém blogu se mi nejvíc líbí tvoje outfity, jsou originální a nápadité :)

    flabgee@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak gratujlujem k tým 3 rokom. :) Strašne ma bavia tvoje DIY a rada sa pozerám aj na tvoje recepty, ktoré vždy vyzerajú úžasne. :) Samozrejme, aj v outfitoch ma často inšpiruješ. :)

    cillikova.z@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. moc krásný fotky a gratuluju!! snad se i můj blog dožije tolika let (pokud nebude konec světa :D)

    náramek je super a nutně ho potřebuju! u Tebe mě hodně baví Tvé outfity a fotky, jsou vždycky něčím nápadité a originální, ať už úpravou fotek, volbou doplňků, bot.. :) bavily by mě DIY posty!

    martinetoquee@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podľa mňa by bolo super kebyže predávaš nejaké veci z toho plexiskla určite by som si kupila!
    A inak čo by som zmenila su fotky...bud uprava alebo niečo mi na nich nesedí...


    emma.mcfly@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tri roky, tak to je už dosť dlhá doba, gratulujem! Samozrejme tvoj blog sledujem, aj na fb. Mám veľmi rada diy posty, no najviac mám rada tvoje vždy krásne fotky! :)
    a ten náramok je krásny :)
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gratulujem Becca k vojim 3 rokom blogovania, dufam, ze budem mat tu moznost ta spoznat aj na zivo v Kosiciach, tvoj blog sa mi paci, este raz ti dakujem za tip na editovanie fotiek, pouzivam ho je jednoduchy a super sa s nim robi. Tento naramok by ma velmi potesil, je velmi fashion a IN.
    Len tak dalej...:) Lucy

    www.lucyfashiovisionsss.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na tvoj blog som narazila úplnou náhodou a hneď sa mi zapáčil, podľa mňa máš najoriginálnejšie outfity, takisto sa mi páčia recenzie na kozmetiku, tvoje recepty,...ps: vďaka Tebe som si nalakovala jedny okuliare, ktoré som chcela vyhodiť, a hneď dostali iný rozmer :)
    iv.pekarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Páni už tři roky! To je nádhera :) Já zase zbožňuji tvoje fotky, mohla bych se na ně dívat pořád :)
    L-LV@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sledujem už asi 2 roky a hoci často nekomentujem nevynechám ani jeden článok :) Obdivujem hlavne tvoje fantáziu a kreatívnosť, skvelé DIY ( to je veľké + oproti ostatným). Uvítala by som možno nejaké "videotutorialy " alebo celkovo videá :)
    Prajem ešte veľa úspešných rokov!
    P.S na fotkách vyzeráš neskutočne dobre!
    kika681@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Gratuluji ke třem stylovým rokům :)
    Ty fotky jsou super, máš nádherné šaty!
    saras-island.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tvoj blog je prekrásny, vždy sa tu rada vraciam. Si krásne dievča a preto aj tvoje fotky sú krásne! :) Zapáčil sa mi od prvej chvíle čo som ho navštívila a odvtedy ho sledujem každý deň :) Krásne príspevky, mňa bavia taktiež DIY príspevky, takže vždy si tu niečo nájdem. Tie fotky s narodeninovou tématikou sú strašne pekné, krásne jemné farby balónikov, nádherné šaty :)
    veronika.zorska@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tvoj (krásny) blog sledujem už nejakú tú dlhšiu dobu a vždy sa mi páčia tie tvoje DIY nápady (veľká moja inšpirácia!). Inak by som možno uvítala viac recenzii, zopár výrobkov som objavila len vďaka tebe a sú super ;)
    lujza.behilova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Gratuluju k narozeninám, jen tak dál! :)
    Ze všeho nejraději mám outfit posty a DIY projekty! :)

    lucieluckyones@gmail.com
    http://lluckyones.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. gratuluji k uspesnemu 3. vyroci tveho blogu,doufam,ze takovychto vyroci bude aspon tak 5x tolik....Na tvem blogu se mi libi hlavne casto pridavane outfity a kvalitni fotky,ty sama jsi nadherna a to dela blog o to hezcim...fotky jsou nadherne jako obvykle :) preji hodne stesti a uspechu :)

    adelinelovefashion@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. tyhle šaty ti prostě božsky sluší, tvůj blog se mi líbí, protože tu vždy najdu neotřelé kombinace a nejsi stádní, to mě baví;)=) a taky barvy!!! ;)=)
    jsi super, gratuluji a jen tak dál;)
    Josefina.Little@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tvoj blog mam rada preto lebo mi stale pride trosku odlisny ... paci sa mi ze si sama vyrabas veci ci uz kabelky alebo nejaku tu bizuteriu , paci sa mi ze dokazes experimentovat a strasne sa mi paci to ze s Folly si tak pomahate :) ci uz pri foteni a upravovani fotiek a preto asi najviac mam rada vase spolocne clanky :) Moc Vam drzim palce :) Este namam bohuzial nic z tvojej tvorby tak ak by sa postastilo bola by som asi najsamHAppy :)
    Barcakovap@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Sledujem ťa cez všetko ;)
    Tvoj blog mi príde odlišný od ostatných. Máš skvelý štýl a milujem fotky z Prahy !
    michalakovacicova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Sleduji tě, protože máš hezké fotky a zajímavý styl, přestože je úplně jiný, než ten můj.

    kancatko_@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  20. gratulujem!
    tvoj blog sa mi hneď zapáčil, mám rada tvoje články- lebo často píšeš viac ako dve vety a tvoje outfit posty bývajú veľmi zaujímavé (: a tiež tvoje recepty! píš ich častejšie (: a čo by som zmenila? záhlavie.. podľa mňa to vyzerá tak neviem.. nehodí sa mi to k tvojmu blogu (:

    nathculakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Tvůj blog miluji, protože mě uchvátily tvooje kombinace několika barev a přesto vzniká krásný outfit, pak jsi celkově dtrašně sympatická a to dělá své, takže sem chodím ráda! :-)
    e-mail: monikapozarkova@seznam.cz

    všechno nejlepší! ať máš co nejvíce věrných čtenářů! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. tvoj blog som najprv objavila ked som hladala nejaké food posty a našla som teba! Od začiatku si ma zaujala a baví ma sledovať tvoj( už 3 ročný :) ) blog,páči saq mi tvoj štýl a spôsob akým pridávaš posty :)
    Dúfam že v tom budeš pokračovaŤ.

    nel.grigelova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  23. mne sa páčia najviac DIY veci,tvoje outfity.. a zmenila by som .. hm možno design ? :)
    inpeaceugo@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  24. tvoj blog bol hneď druhý, ktorý som začala sledovať, keď ma chytilo blogovanie :)
    páči sa mi, že sa obliekaš originálne a nemáš problém viacero vecí skombinovať. na niektoré tvoje outfity by som ja odvahu určite nemala, ale na tebe to proste vyzerá skvelo :)) a tiež sú super tvoje DIY posty :)
    a želám ti, aby ťa blogovanie ešte dlho dlhoooooo bavilo :)
    cool.page.stranka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. gratulujem :)po 1. krásne fotky.:) mňa strašne baví tvoj blog.Tvoje outfity, random fotky a to ,čo si ty dokážeš sama vyrobiť..!klobúk dole :).. takže neviem povedať čo presne ma tu baví najviac..Ale vždy ma poteší, keď vidím, že si pridala článok, ktorý má nadpis random, pretože je to také niečo iné oproti outfitovým postom.ak chápeš ako to myslíma:) a prajem ešte veľa narodeninových osláv blogu :)
    dominika.kasiarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Zabudla som nechat e-mailovu adresu :

    lucyfashionvisions@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Tvoj blog sledujem asi aj od jeho začiatku a stále ma bavíš svojimi kombináciami, originalitou, krásnymi fotkami a tebou celou...mne spostačí keď budeš pokračovať v tomto duchu a stále ma budeš baviť :)
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Všetko najlepšie k narodením blogu.
    Prečo ťa mám rada? Pretože si podľa mňa najoriginálnejšia bloggerka. Tvoj blog bol prvým, ktorý som začala sledovať. Milujem tvoje outfity, recepty a "nezvyčajné" posty.

    sliackajanka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  29. máš super outfity :)
    k.malatinova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Nemám ani tušenia, ako som prišla k tvojmu blogu, ale to je v podstate jedno, dôležité je, že som tu. :)
    Zbožňujem tvoj blog a teba, si strašne krásna a talentovaná práve pre tento "job". :P
    Rada tu uvidím všetko, čo ťa napadne sem dávať a vždy s radosťou budem aj naďalej otvárať práve stránky tvojho blogu. :))
    paula.kulichova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Já bych uvítala nějaké DIY, nebo klidně i recepty, protože tyhle věci, krom oblékání, ti jsou taky dost dobře!

    k.lindovska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Líbí se mi na tobě ta barevnost, takže v tom určitě pokračuj. Barvy, barvy, barvy, barvy, barvy, barvy. Něco šíleného, neobvyklého, neokoukaného...

    moni.ss@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  35. najviac na svete sa mi páčia tvoje outfity a preto sem aj chodím, inšpirácia najväčšia! :)
    A keby náhodou vyhrám tak chcem presne taký istý náramok ako máš ty :)

    lujza.h@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Mohla bych se tu upsat, kdybych měla napsat vše, co se mi na tvém blogu líbí a co mne zaujalo na tvé osobě. Neudělám to, mysli na mé zdraví. Nebyla by to hezká smrt. Ale i tak napíšu pár slov. Obdivuji neuvěřitelný smysl pro módu, originální styl. Na článku mne vždy nejvíce zaujme fotka, která mi nejednkrát posloužila jako inspirace k vlastnímu outfitu. Vyrábíš povedené šperky, jen bych uvítala nějaké jednoduché náramky. Ani se nedivím, že bloguješ už krásné tři roky, protože mít tolik čtenářů, taky bloguju :D Ale máš jich oprávněně. A přeju ti, aby ti i v dalších letech rostl počet věrných čtenářů, přibývalo oblečení v šatníku a šťastné dny v životě.

    s-wea@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Ako začať milujem tvoje outfity. Vždy sú iné ale vždy sú inšpiratívne. Rada sledujem tvôj blog - vyžaruje z neho pozitivita. :)
    Ćo rada čítam na tvojom blogu? Asi z každého rožka troška.
    Ale najviac ma dostal tvôj zážitok s Damienom!

    Nocotakcumis@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Veľmi podarené narodeninové fotky :) Blog sledujem cca rok a vždy dokážem oceniť tvoj skvelý štýl.. Bavilo by ma viac DIY (ale takých easy, keďže nie som veľmi šikovná :D)
    veri.soltesova@gmail.com
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  39. twodotsontheblock@gmail.com
    sekne ti to, gratuluju!
    Proč mám ráda tenhle blog? Protože za prvé mě inspiruješ, že nosíš úměrně věci k tvojí výšce (taky jsem prťouch) a protože prostě.. máš styl který mi sedí ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Gratulujem k narodeninam blogu:d verim (resp. viem) ze takychto peknych rokov bude viac!:)
    Tvoj blog petri medzi moje oblubene vdaka tebe a tomu, aka asi,cize na mna posobis strasne milo,priatelsky,samozrejme stylovo a mas uzasne napady:) Len tak dalej!!
    meispn@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Libi se mi tve outfity a fotky :-)
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Líbí se mi celkově tvoje fotky :)
    Misssha2@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  43. tvoj blog mam velmi rada, je jeden z prvych blogov co som zacala sledovat a velmi sa mi paci tvoj styl je taky plny farieb a vzdy je niecim iny ako ostatne, mam rada tvoju kreativitu v diy a si mi velmi sympaticka

    a uplne nemozem z toho soba co si robila na vianoce :D

    d.vandlikova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  44. Si jedna z mala fashion blogeriek, ktore sledujem, osobne sa skor zameriavam na makeup blogerky. Ty si ma zaujala prave svojim vyzarovanim. Mozno to znie hlupo, ale ked som prvykrat videla jednu tvoju fotku, mala si okuliare, chvilu som bola v pomikove, hrozne si mi pripominala, a stale pripomonas, Barbaru Heribanovu. :) Si velmi zaujimava osoba, skvelo pises, mas skvele fotky, skvele kombinujes oblecenie, si stylova a dokazes vzdy prekvapit, citam kazdy tvoj clanok (co sa mi pri inych blogerkach az tak casto nestava), mas fantaziu a smrnc.
    Preto ta mam rada, vsetko najlepsie Becca, blahozelam :)
    A ako hovori Chriselle Lim- Stay chic :)
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  45. tvoj blog ma zaujal už od prvej chvíle tvoj zmysel pre módu a obliekanie je prosto užasný.Veľmi sa mi páči ,že sa nebojíš výjsť von v tom čo sa ti páči a za to ťa aj obdivujem a tvoje DIY som všetky vyskúšala ,no nie všetky mi vyšli :( a blahoželám k tretiemu výročiu :D

    terezaemma@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  46. mne sa paci tvoj styl, taka hravost a pritom elegancia, a k tomu farebnost, i love that. pacia sa mi outfity typu sex v meste s baletkovskou suknou (tu suknu sme potom so sestrou kupili :D).
    a chybaju mi DYI posty, mohla by si dat nejake recepty :)

    bubbles269@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  47. tvoj blog úplne zbožňujem, patríš určite medzi mojich TOP5 fashion blogov, neskutočne ma inšpiruješ, mám rada tvoje kombinácie plné života, nosíš to, čo je mojmu ♥ naozaj vééľmi blízke, jednoducho, som rada, že som našla takú skvelú blogerku, ktorá dokonca aj pochádza z toho istého mesta ako ja :) každý tvoj outfit ma dokáže nadchnúť a tvoj beccashop len potvrdzuje to, že ti nechýba ani zručnosť a šikovnosť :) samozrejme ti gratulujem a prajem véľa ďalších rokov tomuto blogu!:3

    kristina.sel@gmail.com
    K.

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Becca,
    tvoj blog je fakt skvelý :)Patrí medzi mojich TOP a to je aj medzi zahraničnými blogmi. Nemám ti čo vytknúť.
    Možno by som privítala nejaké to DIY-možno aj s videom (napr. ako budeš vyrábať tento náramok pre výhercu Giveaway). Tým pádom by mali všetci možnosť si ten náramok aj sami vyrobiť, ak by sa na nich šťastie neusmialo :P
    No a zároveň Ti prajem ešte veľa rokov úspešného blogovania ;)

    s pozdravom Simona

    simona.dandulová@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Páči sa mi, ako postupne sa vyvíja tvoj blog/život. Najprv som ťa začala registrovať v škole (vďaka tvojim outfitom) a potom keď som ťa objavila aj na nete. Z úzadia sa prizerám ako rastieš ty a tvoj vkus. A rada by som videla viac diy-postov, lebo sama rada tvorím.
    dgrechova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  50. najlepšie fotky s nápadom a s tvojimi siuper šatami! Mamina má za 10 bodov za fotky:)

    a giveaway som už vyhrala, dokonca trikrát/ tri náramky takže som spokojná nadovšetko:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Tak nejprve všechno nejlepší k 3. výročí :-). A protože je trojka tématická, dovolím si uvést alespoň tři důvody (ale našlo by se jich víc ;-)), proč tě sledovat. Za prvé - jsi nápaditá ve svých outfit postech. Mám moc ráda tvoje fotky s outfity. Za druhé - líbí se mi jaké si vybíráš doplňky (a vážně žeru ty velké červené Romwe sluneční brýle, a už nějakou dobu uvažuju nad tím,že je vážně potřebuju :-D). A za třetí - máš vytříbený hudební vkus čili posloucháš Damiena Rice ;-).
    Na závěr přeju spoustu dalších štastných let plných blogování.

    Leelookillah@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  52. páčia sa mi tvoje outfity! vždy vymyslíš niečo nápadité a chic. ďalej sa mi páči že sa vieš rozpísať a píšeš zaujímavo :)
    niikola.gs@gmail.com

    fash-passion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Líbíš se mi TY! A taky to jak hezky píšeš. Takže je to takové dva v jednom počtu si a ještě se podívám na krásnou babu!! Jinak co bych změnila nebo přidala? Víš že mě ani nic nenapadá. Příjdeš mi skvělá! Ale je fakt že vždy je co vylepšovat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Veľmi sa mi páči tvoj blog, pretože sem prispievaš často , tvoje outfity sú dokonalé sami o sebe ! ale ešte k tomu pridáva tvoja krása samozrejme :)všetko je dokonale zladené :) podľa mňa na tvojom blogu nie je čo zlepšovať :) martina500@post.sk

    S pozdravom Martina.

    OdpovedaťOdstrániť
  55. sledujem ťa už veľmi dlho a je krásne vidieť, ako príspevok čo príspevok rastieš. .)chodím tu veľmi rada a každý príspevok podrobne čítam, skúmam, obdivujem. :)
    nemám žiadne námietky, lebo všetko je tak, ako má byť. :)

    prajem veľa úspechov a inšpirácie.

    petrusova.ivana@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  56. Tri roky? To je až neuveriteľné,je skvelé že ťa blogovanie baví tak dlhú dobu a verím,že ešte dlho bude.Gratulujem a prajem ti ešte veľa úspechov s blogom.
    Tie fotky sú podarené,akoby si si odskočila z párty,ide z nich narodeninová atmosféra :)
    Sledujem ťa tu aj na fb,neviem prečo až teraz.Tvoj blog sa mi strašne zapáčil,páči sa mi tu naozaj všetko,tvoje príspevky ma bavia a rada si budem čítať tie nové.Najradšej mám akékoľvek fotky,nemám rada keď blogerky na blog nedávajú žiadne nimi vyfotené fotky,ale iba stiahnuté.Skvelé sú aj outfity a diy,a keď je tu toto,tak tu nemusí byť už nič iné :) Páči sa mi ako píšeš,ako sa obliekaš a myslím,že si sa práve stala jednou z mojich najobľúbenejších blogeriek.
    Tak,všetko splnené :) Cena je krásna,takéto náramky retiazka+bavlnky sa mi veľmi začali páčiť.
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  57. Tvůj blog jsem navštívila poprvé, protože s blogspotem teprve začínám :) Ale je to zatím jeden z nejlepších modních blogů, co jsem stihla prolézt :) Máš úžasné fotéografie a také to tu máš takové "uklizené" :D Myslím jako hodně přehledné, na to že bloguješ 3 roky! ;DD

    E-mail, pro jistotu :D Jann-ie@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Nebudem sa ti tu vnucovať a písať ti, ako je tvoj blog najlepší, najúžasnejší a veci podobné ( nechcem nikoho uraziť :-)
    Prvé kliknutie na tvoj blog bolo asi cca pred 2 rokmi, kde som videla pekne vyzerajúce dievča, kt. sa pekne oblieka. Začala som klikať častejšie a zistila som, že si dievča čo má ohromný cit pre vlastný štýl. Ak už sa človek naučí na tvoj blog klikať, naučí sa aj zvykať na myšlienku, čo si nové vymyslela, na čo sa tu môžem tešiť. Mňa to baví, baví ma pozerať si tvoje kúsky, baví ma to čítať.
    Zlepšiť ? Milujem obliekať sa, skúšať nové kombinácie a to presne vidím aj tu. Čiže mne to bohato stačí.
    Veľa šťastia v ďalšom blogovaní :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Hop a môj blog je : Nellda@atlas.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  60. Ten naramok vyzera super, uz dlhsie som si take nieco chcela vyrobit alebo niekde zohnat, takze keby ho vyhram to by bolo o 100% lepsie uz len pre dobry pocit. :)
    Tvoj blog sledujem uz dlhsie, mas skvele DIY posty, je to vzdy nieco nove :) Tiez zboznujem tvoje outfity, niesu nudne a rovnake ako na inych blogoch.(čest vynimkam :)) Neviem ako by si sa mala zlepsit, len pokracuj v tom co robis a pridavaj stale viac a viac :)
    Drzim paleec ;)
    em.fackovcova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  61. Jéé, tak ty náramky vypadají skvěle!
    Tvůj blog sleduju už strašně dlouho a baví mě čím dál víc! Hlavně tvoje outfity a fotky a vůbec všechno! .. Jsi prostě skvělá, takže jen tak dál! :)

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  62. Ja mam rada food posty :)
    zannabod(zavinac)gmail

    OdpovedaťOdstrániť
  63. Congrats k 3 rokom!! Je vidno, ze to co robis ta bavi, kasles na haterov s priblblymi komentami, kazdy jeden tvoj post je niecim zaujimavy a najlepsie na tom je, ze velmi vela veci je DIY! Zabudla som na prispevky s jedlom... Yummie! Mna osobne by potesili posty o novoobjavenych zasitych obchodikoch v Prg alebo KE :) Rock'n'Roll!

    OdpovedaťOdstrániť
  64. Sorry... zabudla som na email :D eevee_211@hotmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  65. Veľmi, veľmi, veľmi moc ti chcem zablahoželať k 3.výročiu blogu ! Pevne verím, že aj môj blog bude môcť raz osláviť takéto čísielko. Tvoj blog zbožňujem. Hneď keď na neho zavítam, tak sa cítim akosi lepšie. Krásny vzhľad, skvelé články, dokonalé fotky... Si jednoducho inšpirácia ♥ RubyTheCrystal@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  66. mila becca,
    tvoj blog mi raz som si vsimla, ked mi raz kamoska dala zoznam blogov, ktore sa mi pacia - jeden z tych, co som si vybrala bol aj tvoj
    a nie je to nahoda
    rada citam tvoje modne prispevky, pretoze hoci sledujes modne trendy, ides si vlastnou cestou a obliekas si veci, na ktore mnohe zatial nenasli odvahu, navyse su tu tvoje uzasne nafotene recepty a originalne napady na vylepsenie veci - hovorim teda dakujem - len tak dalej ;)
    budem rada, ked pridas aj knihy, ktore ta inspirovali alebo sa ti jednoducho pacia.

    bacovak@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  67. jéé,, to jsou nádherné fotky =) moc moc <3,,,

    OdpovedaťOdstrániť
  68. tvůj blog sleduju už delší dobu, jednoduše mě hrozně baví tvoje fotky a hlavně se mi líbí, že tvoje outfity jsou vždy nápadité a nikdy nejsou nudné:)
    mikulova.daniela@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  69. tie fotky ako do nejakého časopisu, fakt krásne, a tá čelenka s pierkami sa sem úplne hodí
    mohla by si ešte natočiť nejaké video,páči sa mi tvoja tvorivosť aj v outfitoch, niektoré sa mi veľmi páčia, iné zas nie sú až tak môj štýl, no tebe rozhodne pristanú

    lola181@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Sledujem blog , sú tu úplne úžasné, fotky so skvelými nápadmi, super články o móde , proste len ak dalej :)
    Majushqa14@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  71. tvuj blog znám krátce, ale líbí se mi na něm všechno, hlavně fotky!
    kristenhugs@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  72. sledujem na fb ;) a na blogu sa mi veľmi páči tvoja originalita, super fotky... máš vždy také odvážne kombinácie oblečenia, a tak si ma inšpirovala skúšať nové veci a experimentovať ;)
    mary1431@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  73. Tvoj blog poznám vďaka Foly a chcem pochváliť hlavne vašu spoluprácu, lebo dokopy tvoríte niečo naozaj skvelé; a čo mám ešte rada je tvoje DIY, vždy mám strašnú chuť urobiť niečo aj ja, no potom to nejako zlváštne opadne a poviem si, že spod mojich rúk by to nevyzeralo tak dobre. Tak sa potom radšej pokochám tými tvojimi a potom tichučko závidím. :)
    A samozrejme, tvoje outfity sú fakt pekné. :)

    A som rada, že máš súťaž aj pre neblogerov/anonymných. Konečne niečo aj pre nás! ;)

    Lizzie
    bettsy@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  74. Páči sa mi tvoj štýl písania a tvoje outfity sú úplne skvelé ! :) Vieš skombinovať na prvý pohľad neskombinovateľné a výsledok je vždy skvelý :)
    luckavyle@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  75. tvoj blog bol jeden z prvých, ktoré som začala sledovať pravidelnejšie a stále sa vraciam už viac ako rok...páči sa mi štýl akým podávaš svoje myšlienky a tak isto že sa nebojíš experimentovať v ničom.......prajem krásne 3. výročie, dúfam, že ich bude ešte aspoň 10 :D

    lerosep4@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  76. Tři roky. :) Blogování docela rychle utíká, nebo spíš život rychle utíká s blogem. Haha :))

    Follow youu, máš skvělý blog, pozvala bych tě ráda i na ten svůj, tady je http://elizabethlore.blogspot.cz/

    Měj krásný den

    OdpovedaťOdstrániť
  77. sledujem :) a tiež aj cez FB :) Na tvoj blog som ešte len narazila a zatiaľ som uchvátená všetkým.. :) hlavne fotkami :)) Naozaj krása :))
    Tu je e-mail: stefka.galandova@gmail.com
    A ak budeš mať chuť možeš prísť mrknúť na môj blog :) http://mellystastnaplutva.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  78. blog uznavam, lebo si tak spravne "modne" uletena :)

    fashovv@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  79. Baví mě fotky /a to já oceňuju nejvíc/ + slovenštinu miluju.. a nechápu, že jsem nesledovala fíbíčko!

    mahoganycat@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  80. mám ráda prispevky DIY a vareni a samozrejme i ty modni..libi se mi ze u nekterych clanku vic pises (nekomu to muze pripadat zbytecne ale treba clanek o damienovi rice byl opravdu skvely a moc me bavil..

    nkollega@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  81. Tvoj blog sledujem len krátko, ale zapáčil sa mi od prvej chvíle, pretože je veľmi inšpiratívny. Máš úžasný štýl a vždy prídeš s nejakou kambináciou, ktorú som si ani nevedala predstaviť a väčšinou zistím, že to vyzerá perfektne :). Ďalšia vec, ktorá sa mi veľmi ráta je, že pridávaš nové posty často :).
    Môj e-mail: alex253@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  82. Líbí se mi Tvé DIY věci a to,že se nebojíš barev a celkově jsi mi velice sympatická:)

    Anetasklenarova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  83. Krása!!
    http://littlefashiongossip.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook