Versace and co. for H&M

20.11.11

Image and video hosting by TinyPic
Najprv som chcela celú kolekciu tak trochu odignorovať, pretože sa o nej všade píše, všade hovorí, všade počuje. Všetko, čo ste chceli vidieť ste už videli. Všetko, čo ste si chceli kúpiť ste si už kúpili. Dnes som išla okolo Myslbeku, tak som sa teda na zvyšky, ktoré tam ostali, išla pozrieť. Trošku ma prekvapilo, že tam ostalo ešte veľa jednoduchých šiat, o ktorých som si myslela, že zmiznú ako prvé. Nečudujem sa však, že tam bol (a aj je) plný regál kabeliek, ktoré evidentne nikto nechce, pretože sú príliš malé a nepraktické. Skúsila som si legíny a nohavice, ktoré sa mi páčili, mrzelo ma, že som si nemohla vyskúšať aj sukne. Tie sú podľa mňa najlepším kúskom z kolekcie, ktorý by som si bola ochotná aj reálne kúpiť. Pretože šaty sú síce tiež perfektné, ale mne cenovo zatiaľ neprístupné. Nikdy som nebola obdivovateľkou Versaceho, značku som nijak nesledovala, ale uznávam, niektoré kúsky sa veľmi podarili. Jediné, čo mi okolo celého toho boomu okolo kolekcií od známych značiek pre H&M vadí, je fakt, že tie kúsky má v jednej dobe každý. Sú všade. Človek sa ich nasýti. Potom je hlucho. A keď si dá niekto kolekciu z minulého roka období, keď už vyšla nová, je to trochu zvláštne, pretože všetci vedia, že je to kolekcia 2009...2010....Tie veci strácajú svoje čaro v momente ako príde Nový rok, pri troche šťastie, nová kolekcia.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
photos from different sources

You Might Also Like

20 komentárov

  1. úplne s tebou súhlasim a pravdu povediac okrem šiat sa mi tam veľa toho nepáči, pre mňa je to príliš divé alebo farebné, na mojom blogu prebieha GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaujímavý pohľad, ale vnímam to inak.

    Ja napríklad doteraz veľmi ľutujem že som si neuchmatla nejakého lanvina- náhrdelník alebo aj šaty.
    myslim že z versaceho učrčite taky pocit nebudem mať:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Suhlasim, velmi dobry postreh...nejde ani o to, ze vsetci vedia, ze je to stara kolekcia, ale skor o to, ze ju v jednom momente maju vsetci...zacina to cele byt o marketingu a nie o mode...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ty sukně jsou nejlepší, to souhlasím;) a souhlasím i v tom dalším,co říkáš..je to důvod proč se za ničím z této nebo např. Lanvin kolekce neženu..je to pomíjivé a to dost;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Souhlasim s tebou, jedine snad, ze mne se z Versaceho kolekce nejak nelibi nic. Prijde mi to az moc okazale a jak si rikala, v jednu chvili to bude kzdy a pak se zase slehne zem. Ale prijde mi, ze kdyz pro H&M tvorila Stella McCartney, vytvorila kranou minimalistickou, elegantni kolekci, ktera nebyla tak okata a nepodleha tolik mode. Mrzi me, ze v te dobe jsem se mode moc nevenovala a nic z jeji kolekce ani neshanela.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. neviem, mám na to asi iný pohľad..
    myslím, že na tie kúsky sa nezabudne hneď, ako príde nová kolekcia...
    ja napríklad doteraz ľutujem, že som sa do H&Mka nedostala v NYC, keď mali spoluprácu s Robertom Cavallim...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Me se ty leginy prave moc nelibily.. ale ty ruzove a cerne saty jsou fakt nadherne, se na ne jeste zajdu podivat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja som sa to tiež nažila ignorovať, no nakoniec som sa 17teho vydala do auparku, kabelky tam šli, dosť som nechápala jedna holka vedľa mňa dokonca brala tri druhy!). Ale čiernou sukňou s tými malými kovovými, kamienkami, alebo čo to je by som nepohrdla.
    to, že v istom momente to budú mať všetci je veru pravda, s kamarátkou sme to riešili asi celé štvrtkové ráno. Tvorbu Versace beriem ako tvorbu aj iných návrhárov všade nájdem niečo čo sa mi páči, ale i nepáči.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja nemusím ani H&M. (Neukrižujte ma!) Nikdy ma ten obchod nezaujal a rovnako ma nezaujala ani táto kolekcia. Radšej nakúpim originály v sekáči ako drahé veci v ktorým bude oblečené celé SR.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. what a lovely leggings :)

    Hello from Indonesia,
    Titaz
    www.stylieandfoodie.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. vážně?? Celý regál kabelek? :-D tak to asi příteli vnuknu nápad, že by se mi líbila pod stromeček :-D vzhledem k tomu že už dlouho sháním nějakou mini party kabelku, tak tahle je úplně dokonalá!! Jinak s názorem souhlasím, to že to mají v jednu chvíli všichni dosti ubírá tomu, že je to vlastně právě ten Versace, který by měl být výjimečný a stává se z toho prostě jen extra předražený HM sériový kousek... škoda :(

    OdpovedaťOdstrániť
  12. upřímně - ty legíny moc nemusím. ani tu kolekci versace for h&m, i když některé kabelky, šaty a boty jsou fakt krásné:) ale jsem zvědavá, jak legíny zkombinuješ!
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ako čítam komentáre,každému sa páči niečo iné :D
    podľa mňa bol lanvin lepší,aj keď to tiež nebolo váv..
    osobne mi to dosť vadí,ako sa o tom všade píše,ale tak nech si každý robí na blogu čo chce :P
    mne sa páčia tie oranžové nohavice

    OdpovedaťOdstrániť
  14. mě se líbí všechny věci s palmovými listy , ty jsou skvělé neokoukané ale kdybych něco z té kolekce měla spolužáci by měli těžký psychický šok a to by se mi sakra líbilo :D
    takže mě se strašně líbí a ta sukně napravo je nej!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. mně se líbilo z celé kolekce jen pár věcí, ale ne natolik, abych si vzala z práce volno a šla otrocky nakupovat Versaceho, škoda, že spousta kousků je tak divoká a jen málokdo umí s těmito vzory vůbec zacházet, už jsem měla možnost někoho shlédnout v barevném kompletu a řekla bych, tak do cirkusu...nejlepší kolekce pro mě zatím pořád zůstává Jimmi Choo...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Úplny súhlas, Bekkuš. Kolekcia je dobrá, veľa kúskov ma oslovilo.. a aj tie čo ma až tak neoslovili a neviem si ich predstaviť reálne na sebe, považujem za dobré. Jeden veľmi trefný postreh si dala.. tieto kúsky, bohužiaľ, nie sú veľmi nadčasové. Pri iných kolekciách mi nevadí, keď sa nosia aj po niekoľkých rokoch, ale tu je to akési iné. Keď si predstavím, že by niekto na párty dorazil v tých ikonických asymetrických žltých či ružových lanvin šatách, bolo by to dosť zvláštne.. také strašne okukané a staré. Preto som si z tejto versace kolekcie zaobstarala jednoduchý čierny top s drobným zlatým vybíjaním, ktorý nekričí versace. Nikto nemusí vedieť o akú kolekciu ide a ja si to spokojne budem nosiť čo najdlhšie..

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ďakujem za vaše názory. Teším sa, keď články vyvolajú diskusiu :).
    Rada by som ešte reagovala, ale dosť sa ponáhľam, tak možno neskôr.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. mne sa páčili presne tie legíny čo si si skúšala páčili - tie tyrkysovo modré ;) ale vlastne máš pravdu, že najprv je toho všade moc a potom už je to zrazu neaktuálne.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. perfektne si to vystihla!
    nemám k tomu už čo dodať, pretože všetko sa tu už napísalo.
    som však veľmi rada, že i napriek tomu aká si úspešná, si "stále na zemi" a máš reálne názory na veci : )
    veľmi si to vážim na tebe! tak len tak ďalej : )

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Takže ešte raz, rada som si prečítala vaše názory :)

    Eva Schön - áno Evi, neutrálny kúsok ako kvázi spomienka na túto kolaboráciu, to je fajn :) však, keď si niekoho predstavíš v tých Lanvin šatách, že by to bolo zvláštne? :D Ale nepopieram, že keby robilo H&M kolekciu s niekým, kto je mojou slabosťou, napríklad Dsquared2, Balmain, Chanel alebo Martin Maison Margiela, tak by som si niečo musela kúpiť už len z princípu, pretože túžim vlastniť niečo z ich dielne. V tom prípade by mi asi na nejakej nadčasovosti či kvalite nezáležalo. Preto sa nečudujem ľudom, ktorý obdivujú a milujú Versace, že si niečo kúpili. Vlastne presne o tom všetky tieto kolaborácie sú, však? :)

    Laura - Ďakujem veľmi :), ale ja predsa nie som úspešná..:D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook