Reakcie

21.1.11

Všimla som si, že aj keď nepíšem nejaké siahodlhé texty, niektorí z vás ich nečítajú. Samozrejme, ja to nikomu nezazlievam, mrzí ma to, ale na druhej strane ani ja vždy nečítam všetko.

Lenže nechápem jednu vec. Ak sa už rozhodnete dať mi pod článok komentár, tak by ste mohli mať aspoň akú takú predstavu, o čom vlastne je. Pretože keď sa ma spýtate na niečo, čo sa v texte nachádza, alebo zhodnotíte fakt, ktorý text jasne vyvracia, príde mi to zbytočné. Reagujete na môj článok? Chcete ma pochváliť, skritizovať alebo si len urobiť reklamu?

Uvedomujem si, že teraz riskujem, a niektorí ma znenávidíte. Ale bude to len preto, že ste sa v mojich slovách našli. Asi to znie nevďačne, ale nie je to tak. Ja som vám za vaše slová veľmi vďačná. Väčšina z vás reaguje zmysluplne a vždy ma potešíte :).
Bohužiaľ mám pocit, že tí, ktorým by sa tento post zišlo prečítať, ho opäť len preskočia...

You Might Also Like

25 komentárov

  1. Já většinou, když vím, že text nečtu a prohlídnu si jen fotky, tak ani nekomentuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja tiež niekedy dlhe texty nečitam a je mi jasne, že ani moje texty nečitaju lebo tiez som zazila otazky, čo som v texte mala napisane ale tak čo narobiš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jasně no... já se přiznám že já to občas dělám, když jsou ty texty sáhodlouhé a mě to prostě číst nebaví. Ale když je něco kratší, kde neni rozebraný každý krok v dnu, tak to je samozřejmě povinnost ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Někdy text čtu, někdy ne. Dřív mě taky štvalo, že lidi nereagují moc na slova, ale jen na fotky. Ale už to neřeším, nemá to cenu :)...ale co mě dokáže naštvat je "hezký blog, když mě followneš, tak tě taky budu followovat.."

    OdpovedaťOdstrániť
  5. úplne ťa chápem, mna teda celkom naštve ak pridám fotky niekoho iného a niekto mi napíše ,, aká si krásna " :D a preto , keď sa mi naozaj čítať nechce tak radšej nekomentujem, ale rada si dlhšie texty prečítam :)
    a dúfam že som ešte žiadny taký zlý komentár nedala :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Keď nečítam, tak nekomentujem.. to je jasné, nie? Alebo komentujem a vypichnem len to čo sa mi páči na tej danej veci z vizuálnej stránky. Ale ani ma neprekvapuje, že to ľudia robia.. akurát minule som niekde čítala diskusiu, kde si ľudia písali, že nikdy nečítajú text a nikdy nepozerajú youtube videá, len si prezrú fotky. Alebo zase niektorým vyslovene chýba plnohodnotný text v príspevkoch. Nezavďačíme sa všetkým.. niekto je viac vizuálny typ, iný obsahový. Ale súhlas s tebou.. keď už píšem a reagujem na príspevok, tak si pozriem o čom to je a nespamujem s od veci otázkami!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tiež niekedy text nečitam, len pozriem fotky a idem, ale a už chcem niečo komentovať , tak by sa patrilo daný príspevok aj prečítať..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ach, ale tých blogov je tak vela...:) a citat si tie texty sa fakt neda, to by som pri pcc presedela celý život... Vieš, niekedy ke%d nestíham, tak aspoň okomentujem fotky, alebo nadpis, aj ked s rizikom, že to bude od veci... Aby si na nas nezabudla a nemyslela si, ze ku tebe nechodím na pravidelne navstevy! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. toto poznám dokonale aj ja :D
    robia si reklamu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tiež čítam tak že niekedy áno a niekedy nie ;) a ked nie a idem aj tak komentovat, tak okomentujem aspon obrázky.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. taky řeším podobný problém... štve mě to, připadám si pak, jako kdybych mluvila do zdi... když podstatnou otázku nenapíšeš tučně nebo za ní nedáš 10 vykřičníků, jako by nebyla :D
    když mě článek zaujme, většinou se snažím text aspoň rámcově prohlídnout, abych měla nějaký pojem o tom, o čem to vlastně je...
    Nejhorší pak je, když píšeš článek s nějakou myšlenkou, a veškeré komentáře jsou více méně ve formě "pěkná taška!".
    v tomhle je dobrý tumblr, tam to není o textech ani trochu...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. I já jsem se s tímto setkala!:)
    Taky nečtu vždycky všechny články, nevyvracím to, ale nepíšu k němu nesmysli :).
    Mám pochopení pro tvé rozhořčeni ))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. máš úlnú pravdu :-) tiež som si to viackrát všimla. Napíšem, že prsteň som si urobila sama a komentár znie: kde si si kúpila prsteň? :DDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  14. osobne vždy všetko nečítam (škoda) ale ak ma niečo na obrázkoch zaujme tak si ho prečítam aby som zistila viac :) ale píš dalej! kašli na to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. To som asi jedna z mala, co cita vzdy a vsetko..

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja som obsahovo- vizualny typ...obsah je dolezity, pretoze skrze neho pridem na to, ci dany bloger je aspon trochu inteligentny, alebo dokaze pisat...a vobec z obsahu, sa vela dozvies o charaktere, a tym padom bud mi je niekto sympaticky alebo nesympaticky...a fotky dovytvaraju obraz o danom cloveku (plus pridem na to, ci sa mi jeho styl paci, a ako a co nosi)...obe su dolezite...mrzi ma, ked su baby take pohodlne, ze nedokazu precitat par slov...pisatelia prispevkov ich predsa pisu pre nich a nie pre seba, chcu sa predsa podelit o svoje myslienky...uctime si ich aspon natolko, ze si ich precitame...a ak sa to da povedat, uz aj to svedci vela o inteligencii... (trosku dlhy koment, ale nech) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Becca, uplne s tebou suhlasim. Na mojom blogu sa deje detto. Este viac ma ale v poslednej dobe vytaca to, ked napisem do komentara nejaku otazku, ktora ma naozaj velmi zaujima a dotycny - blogger - na nu proste vobec neodpovie. preco potom pise ten blog? lebo sa chce o nieco podelit, nie?

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Uplně tě chápu, nesnáším, když se mi něco takovýho stane, ikdyž ne zas tak často napíšu dlouhý článek, už jsem se s tím setkala. Nechápu, co z toho lidi maj. Reklamu? Když se chtějí prezentovat jako blbci, ať si ji klidně udělaj.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Omaj!Ved jasne ze je to o reklame.Tvoje texty niesu az take dlhe takze citam vacsinou vzdy :) ak sa mi chce dam aj koment.

    +tiez som sa s tym stretla preto uz nepisem takmer nic :D

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ja blog nemám, len tumblr tak ma také komentáre štvať nemusia, keď ma zaujme nejaký článok tak si ho rada prečítam aj dlhokánske texty a aj okomentujem a uplne ma rozčúli keď sa niekto v komentároch pýta na vec ktorú som si práve v texte prečítala, to mám aj nutkanie dotyčnej odpísať za blogera.
    Veď o čom to potom je, nielen o pekných fotkách.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Jo to je hodně velká šance:-D Ale chápu tě. Taky nečtu sáhodlouhé eseje, ale pár řádků k textu si většinou ráda přečtu.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Tohle je bohužel naprosto běžné :(. Asi bych se přidala k ostatním, když text nečtu, většinou ani nekomentuji..
    Lidé co napíšou jak mi to sluší a doufají, že na oplátku okomentuji jejich článek mi přijdou ubozí.. kor když se pak ještě stane to, o čem tady mluvíš..

    OdpovedaťOdstrániť
  23. JOO TO TAKY ZNÁM..:) A NAPROSTO SOUHLASÍM!

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Kdyby zde bylo tlačítko ,,To se mi líbí" tak jej hned zmáčknu. Znám to také. Doufám, že to někdo nepsal v komentářích, protože ty si nečtu, krom svého blogu, logicky. :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook