You need it

27.9.10

Image and video hosting by TinyPic
photo by me

Ospravedlňujem sa, že blog trochu stojí, ale som momentálne práce/školy/fotenia neschopná. Do budúceho týždňa by už malo byť všetko v pohode, dokonca už konečne príde moja láska :). Ako vidíte, veľmi mi chýba, tak som spravila malý zoznam všetkého, čo je pre mňa synonymom nehynúcej lásky :D. 
Majte sa krásne!

P.S.: Aby som sa doma nenudila, predĺžte moje zoznamy vlastnými názormi :).

You Might Also Like

13 komentárov

  1. My favourite best friends- souhlasím! :)
    A to focení uplně chápu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvely napad...a tesim sa na nove fotecky =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. goodbye my lover- oblubena ;) hlavne videoklip ;)

    http://fashionsmajlik.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Haha,that's a lovely idea for a post ! I adore Damien Rice too, all of his songs are brilliant ! And also,you have such a good hand writting :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš dobrý vkus na love songy! :)
    Přeji, ať si to s láskou hezky užijete.

    Si.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Becco,
    ocenila jsem tě v "A Blog With Substance Tag", tak mrkni na můj blog ;-)

    http://magsbook.blogspot.com/2010/09/blog-with-substance-tag.html

    magdina

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Becca!
    Dúfam, že sa nenudíš, ale napíšem Ti aj tak svoj týždňový favlongsong :)
    Maroon 5 - She will be loved

    A symboly lásky?
    Ešte že tú hudbu máme, ako by sme inak mohli snívať o láske, že? Pre mňa je totiž hudba a tanec liek na hnev, robí mi radosť a potlačí smútok. Je pre mňa ťažké nemyslieť na hudbu, či som šťastná alebo nie. Milujem, ked' tá hudba vo mne je a súčasne ju počujem.
    Zaspievať a nehanbiť sa; túžiť si zahrať a dosiahnuť cieľ vášňou pre hru, hýbať sa a byť pri tom spokojná - chcieť a dokázať to.
    Proste, pre mňa je hudba sama o sebe krásnym symbolom lásky, nehynúcej lásky, ktorá trvá aj napriek tomu, že ju nepočuješ. Je stále v nás, počujeme ju v hlave, pískame si ju, hovoríme o nej...Najkrajšie je počuť svoju hudbu u niekoho, kto sa nám páči a my sme si dlho mysleli, že naša melódia je na svete úplne sama a nemá rytmus života. Béčka, krížiky a pomlčky nie sú celkom vpísané a my pochybujeme, či vôbec sme schopní vytvoriť jeden riadok hudby. Strach z vystúpenia nás ovládne celkom, celkom, pritom nikto o našej tvorbe nevie. Nikto nás nehreší, za náš sen, túžbu a bojíme sa napriek tomu, že nie je správna. Načo sa toľko báť, ked' nejde o život? Hudba stále bola, aj je a nakoniec...
    komu sa hudba nepáči? Ja hudbu úplne zbožňujem!

    Spolužiačka Saša :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. z tých lovesongov mi vraví niečo len ten james blunt :P tuším že sa mrknem po tých zvyšních dvoch na youtube :-) ... čo sa týka mojích obľubeních love songov sú to snád všetky kde je počuť hlas adama levina ( líder skupiny maroon5) a to konkrétne adam levine- gotten ft. slash , či maroon5 she won´t gone home without you a on iného intempréta metric - eclipse , ja osobne môžem viac rokové balady ako napr. You wanna make a memory od Bon Jovi či Halleluja v ich verzii :D ale ked už lovesongy tak soundtrack P.s: I love you ! <3 Ale v fave BF sa zhodnoneme!! summer a marissa boli proste neskutočné! ale neskôr aj summer a autumn reeser , serena a blair rocks!! O tom niet pochýb!!
    p.s : krásny rukopis!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj zalozila som prvy internetovy blsi trh na Slovensku a davam o tom aspon takouto cestou vediet vsetkym blogerkam na Slovensku, ak ta to zaujme urcite sa pozri:)

    prvyblsak.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. úplne súhlasím so všetkým :)
    love songs a bf sú naozaj úžasné.

    www.blondteenagedream.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. miluju Pocahontu a Johna Smithe! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook