I´m totally crazy

16.7.10

I run mad. Seriously. And you noticed. I changed everything here, so much changing in the last month, but I wasn´t satisfied. I wanted to do this, when I was celebrating my blog birthday, but somehow I couldn´t and this evening I did it.

Why?
I didn´t want to have my name in the header.
And I dream a lot about flying. It´s so crazy, but in my dreams I feel a lot of freedom.

Just one negative. It had deleted all your comments. I´m sad a lot, but I can´t do anything now. Please, help me to make up with this fact and leave me here some nice words.

Image and video hosting by TinyPic
Zbláznila som sa. Seriózne. Už ste si asi všimli. Zmenila som tu všetko, bolo tu za posledný mesiac mnoho zmien a experimentov, ale nikdy som nebola spokojná. Mala som to spraviť už na prvé výročie blogu, ale asi som nemala odvahu.
Prečo?
Lebo nechcem mať svoje meno v názve blogu.
Sníva sa mi, že lietam. Je to šialené a úžasné zároveň. Cítim neopísateľnú slobodu.


Len jedno negatívum. Vymazali sa mi všetky komentáre. Spomienky a tak. Som dosť smutná, ale neviem s tým už nič urobiť. Prosím, pomôžte mi zmieriť sa s týmto faktom a nechajte mi tu pár teplých slov.

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Tvůj blog bude úžasnej pořád, ať už ho změníš jakkoliv, protože tvůj smysl pro styl je jeden z nejlepších co jsem na česko-slovenských blozích kdy viděla :)! Fandím ti!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Každá zmena,ktorú urobíš,ti môže niečo priniesť,či už to bude pozitívne alebo negatívne :-)
    Źelám veľa ďalších pozitívnych zmien !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. narazila som na tvoj blog až teraz, ale páči sa mi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jaaaj, říkám si při aktualizaci mých sledovaných blogu, copak to tu mám za blog o kterém nevím - One Flying Girl.. a ona to Becca :) Myslím, že stejně budeš dlouho zaryta jako Style of Becca, navíc i tak zní tvoje adresa :). Ale nevadí, zvykneme si a posílám tedy koment pro povzbuzení, že se zase určitě brzy nastřádají, když jsi o všechny přišla :(
    Měj se hezky!

    EJVI

    ejvifreedom.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jak říká Ejvi, komenty zase rychle přibudou, to se neboj, já z toho nového vzhledu byl taky úplně překvapen, ale je to pěkné (:

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook