The lucky bad hair day

14.5.10

www.styleofbecca.blogspot.com

www.styleofbecca.blogspot.com

www.styleofbecca.blogspot.com

boris hanečka a styleofbecca.blogspot.com

I can´t believe this had happened today!! I was sitting in my favourite pizzeria, when Boris Hanečka, the great slovak fashion designer came in!! My heart stopped beating. I was so nervous, but I knew, that I will be dissapointed, when I wouldn´t take a photo. Boris was so kind, he told me, that his hair was bad, because of rain, but sure it wasn´t worse as mine, because mine was really awful as you had already noticed :D. Anyway, this is not important, I´m so happy!

When I´m looking at my outfit photos, I see, that the red belt wasn´t the best choice, I should took the thin gold one. The red had to matched with my lipstick....ok everybody is making a bad decisions sometimes :D.

P.S: I have a formspring, but it´s just a trial period. HERE
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nemôžem uveriť tomu, čo sa dnes stalo!! Sedela som vo svojej obľúbenej pizzerii Pizza Cafe Napoli, keď tu zrazu, hneď vedľa nášho stola, hľa stojí, Boris Hanečka, jeden z najtalentovanejších slovenských návrhárov dneška!! Srdce mi prestalo biť, ruky sa mi triasli a začala som afektovať. Ostatne, ako vždy, keď som nervózna, v takýchto situáciách si neviem dať rady a správam sa ako krava. Dlho som zbierala odvahu na fotku, ale potom mi moja spriaznená duša hodila záchranné koleso so slovami, že budem maximálne sklamaná, ak tú fotku mať nebudem, čím ma definitívne uistila v tom, že Borisa oslovím.
Boris bol veľmi milý, upozornil ma, že má zlé vlasy, kvôli dažďu, ale určite neboli horšie, ako tie moje, lebo moje boli fakt hodné poľutovania (dážď, prirodzene). Ale na tom nezáleží, strašne sa teším, že som stretla Borisa Hanečku :) Po fotke sa mi aj pekne predstavil (,,Ahoj, ja som Boris."), ale samozrejme, že keď som odchádzala, tak som sa pozdravila ,,Dovidenia.". Asi sa prihlásim na kurz sebaovládania v stresových a vyhrotených situáciách.

Keď tak na seba pozerám, už viem, že som si mala namiesto červeného opasku zobrať radšej tenký zlatý. Ten červený mal (a aj ladil) ladiť s mojim rúžom..ale nejako príliš kontrastuje..nevadí, každý občas urobí mierne nesprávne rozhodnutie :D.

P.S: Založila som si formspring, ale zatiaľ len na škúšobnú dobu. TU

You Might Also Like

17 komentárov

  1. that's so exciting for you! and your hair doesn't look bad! I also really love the pop of color with the red belt!

    lovelove, M.
    http://marissaexplains.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mně se tvoje vlasy prave STRASNE moc libi:)
    a na druhe fotce jsi hrozne krasna!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky ;-)
    Taky jsem strašne nervozní z toho si nic nedělej :D:D
    A ten opasek se k tomu outfitu hodí ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aaaccccchhhhhh Becaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neverim! Boris Hanecka na zivo a ty vedla neho!teda mala si sakra stastie.Este,ze si za nim isla,lebo by si to lutovala este pol roka!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na fotkách ti to velmi sluší.(mám stejné sáčko, jen v šedé bravě)I když ten pásek bych brala jiný, ale nevadí.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na tvých vlasech nevidím nic špatného - naopak jsou moc pěkné.
    A strašně se mi líbí kombinace pruhovaného trika a vojenského sáčka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. i personally think you hair looks gorgeous
    following xx
    www.myspineisthebassline.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Podľa mňa si na tých fotkách krásna...:-)
    A áno....bola som v Chachalande...:-))..prečo?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. wow...foto s Borisom....skvele!!...a pridavam sa k zastupu. ktoremu sa pacia tvoje vlasy....myslim ze takto ti to naozaj pristane =)...a opasok si vysvetlila...tak je to v pohode =)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. awww... that's great that you met a cool designer!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. aaa zavidim Boris Hanečka je perfektny :))

    http://fashionsmajlik.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. oh my god I'm trying to imagine what you felt at that moment haha. Amazing photos honey , You are such a beauty *-* Thanks for you comment :D I'll follow you , Follow me ?
    Much Love MaryWhitney

    XX

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Já ho sice vůbec neznám(jsem z Česka), ale i tak ti gratuluju :)) Mně se ten pásek nezdá jako nejhorší vlba, je moc pěkný, ale zase se mi k tomu nezdají ty boty.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Děkuji za komentář, máš moc krásný blog, hrozně se mi líbí:))
    Máš nádherné sáčko, moc ti to sluší**
    N.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. jaj,do La femme som uz aj ja parkrat pisala..aj moj list uverejnili,ale zase ze by zacali nejak viac pisat o "mode slovenskych dievcat" to sa povedat neda...
    ...kebyze napisu v tych nasich "fashion casopisoch" aspon o tych zahranicnych najznamejsich blogerkach..ale to by som asi vela chcela.Ved o Tavi sa minule zmienili asi len na 4 riadky.


    no,neviem teraz,ze ktoru blogerku to myslis. Pise aj po anglicky ci len po slovensky? -Sice tiez je mozne,ze som este na nu nenarazila..:)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook