Surprise..or not?

8.2.10

Mám pre vás malé prekvapenie vážení! Nemyslite si, že viete po anglicky až tak dobre, že sa vám v hlave automaticky mení na slovenčinu :D. Rozhodla som sa písať AJ po slovensky, pretože sa mi v rodnom jazyku vyjadrujú pocity lepšie a tiež, že v poslednom čase navštevuje tento blog viac slovensko - česká klientela. A nebudeme popierať, že sa nám všetkým v domácom jazyku číta ľahšie. Rozmýšľala som o tomto kroku dosť dlho a preto pevne verím, že vás aspoň trochu poteší :). Je to predsa všetko pre vás.

Momentálne mám fakt veľa práce. A to ja nezvyknem hovoriť často. Tento štvrtok organizujeme zo študentskej spoločnosti našej školy (keď chcete vedieť viac, kliknite TU) Filmový večer detských sŕdc, čo je vlastne akcia pre ľudí s Downovým syndrómom. Určite vám o tom poviem neskôr viac. V piatok máme zas školského Valentína, ktorého mám na starosti. Plus ešte učenie, tak viete, že nemám veľmi čas na pridávanie nových fotiek. Ale strašne som vám chcela oznámiť, že budem písať aj po slovensky! :)

Majte sa krásne, užite si týždeň :)

Photobucket
(one old photo from summer 2009)

I have a little surprise for my Slovak and Czech readers! I decided to write in slovak language, because I had noticed, that I have more Czechoslovak readers and it´s better to write down my feeling in my native language.

In this time I have a lot of work. I really don´t use this words, but now, it´s true. This Thursday our school corporation (more HERE) is organizing a Movie day of childish hearts, which is an action for people with Down syndrom. I will tell you more later. On Friday I´m making a Valentine at school, so I hope, everything will be allright.

Have a nice week :)

You Might Also Like

4 komentárov

  1. je od tebe hezky ze spolupořádáš akci pro lidi s Downovym syndromem... smekám před tebou....
    sem ráda že píšeš ve slovenštitě,ikdyž ponejvíce bych ocenila kdybys psala v češtině,co na to říkaš,co?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vy ste aky akcny v tej skole...paci sa mi to,skoda,ze aj u nas sa taketo veci nedeju...

    pridas aj nejake fotky potom z tej akcie?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hey girl, good blog. Páčí sa mi to:)

    europevintage.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook