Problems!

13.2.10

Hello guys! I´m almost sure, you noticed, that I have problems with pictures on my blog. I don´t know what happens, but I hope, you can help me. Please. I upload my photos on Photobucket and than take them here. But now, my Photobucket is telling me, that my Bandwidth is used. What the hell is bandwidth? I already delete som pics and take them to new account, but it didn´t help. What should I do, when I don´t want to pay for Photobucket?

Ahojte! Some si takmer istá, že ste si všimli, že mám problém s fotkami na mojom blogu. Netuším, čo sa stalo, ale dúfam, že mi budete vedieť pomôcť. Prosím. Nahrávam si fotky na Photobucket a následne ich dávam sem. Ale teraz, môj Photobucket tvrdí, že nejaký Bandwidth je preplnený. A čo do čerta je bandwidth? V slovníku som našla preklad ,,šírka pásma, alebo šírka vlnového pásma". Už som si vytvorila nový účet na Photobucket a nejaké fotky tam preložila, ale stále to nepomohlo. Čo mám robiť, keď nechcem platiť za starý Photobucket? Prirodzene, platba by mi fotky odblokovala.

You Might Also Like

4 komentárov

  1. I, personally, upload the pictures via tinypic.com
    It's a great site,you cand chose and edit the photo,the frame and the size.Then you take the code and put in in your post.I've been using it for 2 months already and I had no problems.

    Wish you luck !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fuha...vobec ti neviem poradit kedze ja to davam tiez ako ty a nicmi neblbne.Snad sa tio coskoro spravy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky nevím, co bych poradila, ale snad se to brzy vyřešíš..=)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. davej to tam přes tynipic.com

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook