MOJA BABY SHOWER

1.9.19

Untitled
Ach, našla som nedávno v telefóne fotky z mojej BABY SHOWER a uvedomila si, že som vám ju chcela ukázať tesne po pôrode, ale akosi som mala hlavu niekde inde - logicky. :D Ale chcem si ju sem odložiť, na pamiatku, pretože moji kamaráti pre mňa a vtedy ešte oficiálne Wechsler Baby, pripravili tú najlepšiu party. :) Presne v štýle, ako to mám rada. Súkromne, pohodlne a s jedlom. 

Celú akciu naplánovala z Bali Sindy, a ja ani nemám slov, lebo to bolo pre mňa veľké prekvapko! Som nesmierne vďačná, že prišli všetci moji kamaráti, čo boli v Prahe, keď pozerám fotky, až ma to dojíma. Dokonca to vyšlo tak, že bola na baby shower aj moja mamka, lebo bola akurát v Prahe. Vonku v tú sobotu bola hrozná kosa a pršalo, preto bolo dobre, že sa party konala v Comfortable Prague Apartments, ktoré sú ešte aj blízko môjho bytu, tak som s bruškom nemusela chodiť ďaleko, čo strašne pomohlo. :)

Je také zvláštne, vidieť sa s bruškom a zaspomínať na časy, keď som netrpezlivo čakala, ako bude Leonard vyzerať. A teraz je tu už niekoľko týždňov s nami. Zázrak.

Untitled

Apartmán vyzdobili dievčatá. Každá mala niečo na starosti a ja sa strašne teším, ako si dali záležať. :) Dekorácie a balóny mali z mojeparty.cz a svietiace písmená od sviticipismena.cz. Občerstvenie pripravili oni sami a bolo tip top!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Sindy bola skoro celý čas s nami aspoň takto cez telefón. :)

Untitled
Untitled
Môj šťastný výraz prekvapenia, keď som vstúpila do miestnosti. :)

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Tak naložím si poriadne!

Untitled
Untitled
Untitled
Blažený výraz plného bruška.

Untitled
Untitled
Takto otvárala tehotná šampanské pre svojich hostí, nech sú spokojní. A podľa výrazov tváre aj boli. :D Ja som sa asi zamyslela a uvedomila som si, že alkohol som nielenže dlho nevidela, ale ani neuvidím. :D

Untitled
Untitled
Untitled

Pre mojich najbližších som pripravila aj GENDER REVEAL, teda odhalenie pohlavia. Samozrejme jeden človek v miestnosti to kvôli balónom musel vedieť, ale inak sme pohlavie s Macom držali v tajnosti pred všetkými. Moja mamka to už vedela dlho, lebo strašne otravovala, keď zistila, že to už vieme a nedala pokoja, kým som jej to v druhom trimestri neprezdradila. :D

Prešli sme ešte tipovačku, väčšina určovala chlapčeka a tiež sme tipovali dátum, kedy sa bábo narodí. :) Spätne som sa pozrela na zapísané dátumy a vyhral Mišo (a Maco tvrdí, že aj on, ale ehm, ja sa nepamätám, žeby hovoril 23.5., no dobre...:D). Ešte síce nevieme, čo okrem pravdy vyhral, ale to doladíme.

Untitled
Untitled
A bude to....(chvíľka napätia)

Untitled
....chlapec! :)

Untitled
Dievčatá neodolali a odfotili sa s "Leom". :D

Untitled
Boli aj darčeky. :) Hlavný darček bol ten jelenček, s ktorým fotím Lea každý mesiac.

A potom sa pokračovalo v zábave! :)

Untitled
Untitled
Moja typická gestikulácia "na Noru Mojsejovú" :D.

Untitled

Veľká vďaka všetkým zúčastneným. Som neskutočne vďačná, že si moji kamaráti našli čas, a že sme sa takto všetci spoločne stretli. To sa nám už stáva málokedy, myslím, že sme boli takto naposledy na mojej svadbe. :D

Untitled

Ďakujeme


4.5.2019
fotila Tereza Marešová :)

You Might Also Like

1 komentárov

Find me on Facebook