ORANŽOVÁ - RUŽOVÁ - ŽLTÁ

30.7.19

Untitled
Tento článok vznikol v spolupráci s Aboutyou.sk*Elite Bloggers Content Marketing

Viete, že mám rada farby. A tiež viete, že nestíham písať články úplne podľa svojich predstáv. A to je škoda, pretože nie všetky fotky sa zmestia na Instagram, ale blog je priestor, ktorý toho znesie viac. :D Tak tento článok obsahuje rovno 3 outfity a každý z nich obsahuje jednu z mojich momentálne najčastejšie nosených farieb. A nabudúce bude červená! :)

ORANŽOVÁ

Ja, čo som kedysi oranžovú priam neznášala, ju už niekoľko rokov neskonale milujem. Prišla som totiž na to, že pristane tónu mojej pleti a ešte sa v nej aj cítim dobre, takže to je dvojitá výhra. Začala som postupne, oranžovým rúžom, neskôr oranžovými očnými tieňmi, doplnkami...až som dala šancu aj oblečeniu v tejto farbe. Nosím ju celoročne, ale v lete, na mierne opálenej pokožke vynikne aj tak najviac. Čo sa týka kombinácie farieb, rada nosím oranžovú so zelenou, petrolejovou alebo ružovou. A samozrejme vojenskou zelenou / khaki, ale to snáď ani nemusím hovoriť, lebo to je taká stávka na istotu. Tieto šaty sú môj najnovší oranžový prírastok do šatníka. Presvedčil ma a následne mi ich kúpil môj Papi.:) Odkedy kojím, veľmi som si obľúbila takéto voľnejšie košeľové šaty, pretože keby náhodou bolo treba, iba rozopnem vrch a môžem nakŕmiť malého aj mimo domu.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

RUŽOVÁ

Ružová patrí medzi moje obľúbené farby. Je taká dievčenská, trochu detská a hravá. Hovorím teraz o svetloružovej alebo cukríkovo ružovej. Cyklaménovú ani púdrovo ružovú nemusím, hoci kedysi som mala cyklaménové bikini a patrili medzi tie, ktoré som nosila najčastejšie. Teraz je jedným z najčastejšie nosených kúskov v mojom šatníku táto plisovaná metalická sukňa. Pomerne extravagantný kúsok, ale prekvapivo veľmi nositeľný a tvárny. Pri tomto type výrazných elementov je vždy vhodné kombinovať ich s niečim kontrastným, teda napríklad s voľným bavlneným šedým tričkom, ktoré pôsobí nedbalo. Ja viem, že sa stále opakujem s tými kontrastmi a protikladmi, ale keď oni vážne fungujú! No a odkedy so sebou vozím v kočíku Lea, opäť nosím svoje kabelky. Predtým som všade nosila batoh, ale teraz dám väčšie veci pod kočík a ja môžem nosiť svoje obľúbené ľadvinky a crossbody kabelky. Napríklad aj túto čiernu s mojimi iniciálmi BW, na ktorú som dala DIY pás, ktorý som ušila zo zvyškov sukne.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

ŽLTÁ

Žltá bola kedysi moja obľúbená farba, všetko som mala žlté. Potom prišiel zlom, na žltú (aj s oranžovou) som bola doslova alergická a teraz si idem na žlto-horčicovej vlne, ale to ste si už isto všimli. Najnovšie si idem na žltej s bielymi bodkami, nejak sa mi podarilo kúpiť až 2 žlté bodkované kúsky. Jedným z nich sú tieto nohavice, z ktorých som nadšená a uvidíte ich na mne ešte veľakrát. Sú pohodlné, vzdušné a dobre sa kombinujú s mojimi vintage tričkami. Potom mám ešte žltý bodkovaný pršíplášť, ale ten vám ukážem neskôr.

Untitled
Untitled
Untitled

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Nadherné outfity, tebe farby velmi velmi pristanu :) a oranzova je super, tu mam rada aj ja, (vacsinou nosim cierne a biele :D ), ale zltu nejak nemusim, neviem preco, sa v nej nikdy dobre necitim.
    Tesim sa uz na dalsie clanky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten posledný outfit je totálne coolový, ešte aj električka s tebou ladí;)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook