FARBY! / KTORÉ FAREBNÉ KOMBINÁCIE SÚ PRE MŇA TOP?

12.11.18

Untitled
Viete ako to je, život je sínusoida, raz si hore, raz si dole a potom mám ja v živote obdobia, keď nosím farby a nenosím farby. Mám pocit, že tieto obdobia sa menia približne každých 5 rokov, ale to súdim iba podľa krátkeho 15-ročného pozorovania. Keď som chodila na strednú školu, farby som milovala, vtedy aj vo veľkom fičal colourblocking (aj s riadnymi neónmi), s príchodom do Prahy som od farieb akosi prirodzene upustila, aj keď sa mi páčili, nosila som ich pomenej. Najväčším výstrelkom bola bordová, army green a samozrejme, v tom čase aj moje výrazné rúže. Vtedy som si veru nemyslela, že budem niekedy opäť takto vo veľkom milovať farby. :) Ale je to tak a dnes ma v čisto čiernej stretnete málokedy. Celkovo čiernu nosím málo, čo napríklad Maco nechápe a hovorí mi, že by som mohla nosť viac čiernej...


No ale dnes to bude o móde a o farbách. Pretože s týmto chladným počasím sa z ulíc akosi vytrácajú. Ja to chápem, tiež mám také dni. Ale aspoň našim oblečením môžeme pridať do ulíc ale aj do našej nálady trochu farby. Tak dúfam, že ich nosíte! A hlavne, že ich kombinujete aj navzájom. Napísala som o farebných kombináciách v minulosti 3 série článkov, tak sa nimi môžete inšpirovať, pretože so všetkým súhlasím aj dnes.


Untitled
Untitled

Ak by som písala článok dnes (a ktovie, možno by sa už hodilo 4.pokračovanie), tak by som medzi farebné kombinácie určite zaradila môj nový objav - oranžovú s cukríkovou ružovou! Sama od seba by som asi tieto farby neskombinovala, ale keď som oba kúsky videla vedľa seba na stoličke, vedela som, že vám ich musím ukázať aj spolu. 

Ďalšou mojou obľúbenou kombináciou, a hlavne teraz v chladnejších dňoch je výrazná červená s tmavomodrou. Prešla som si outfity z nedávnej minulosti a zistila som, že super je aj hnedá karamelová s cyklaménovou alebo inými odtieňmi ružovej, oranžová so zelenou (ako palmové listy) či limetková s akoukoľvek ružovou a fialovou

Naopak, keď už sme pri tých farbách, tak moc nemusím kombo červená a žltá lebo mi pripomína McDonald a neviem sa toho zbaviť.

Čo vy a farby? Nosíte ich alebo nie? Ak áno, ktoré najviac? Ak nie, aký je dôvod? Som zvedavááááá!

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Outfit: sukňa, sveter - NAKD / kožená bunda - Mango / tenisky - Nike Air Max Thea / hodinky - Cluse La Garconne Butterscotch / okuliare - Ray Ban (Eyerim Eyewear)

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Jejo, tá kombo je naozaj skvelá, ja ale nič ružové asi ani nevlastním.. No a v poslednom čase ma veľmi baví červená, takže asi to je také teraz top u mňa :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook