WEEKLY / SEPTEMBER

8.10.18

Untitled
S heslom lepšie neskoro ako nikdy som pre vás dnes dokončila septembrový WEEKLY článok. Fotiek je mnoho, ako stále, veď tento mesiac bol celkom akčný. A prešiel veľmi rýchlo!

Untitled
2.septembra som mala meniny a tak mi Maco kúpil namiesto kytice palmu. :)

Untitled
CCC Shoes mali ďalší vydarený workshop aj s prezentáciou novej kolekcie na FW 2018-2019. Vďaka tomu som sa prvýkrát pozrela do neskutočných priestorov The Emerald Prague.

Untitled
S Aki Votrubovou v krásnej kuchyni The Emerald Prague.

Untitled
S Jankou z Love-Fashion. :)

Untitled
Táto kúpeľňa je sen! 

Untitled
Rozlúčila som sa so svojim milovaným bielym stolom, ktorý ma sprevádzal 7 rokov v 4 bytoch v Prahe. Ale chápem, je čas na zmenu, Maco tento stôl nemal rád, tak sme sa nejako dohodli.

Untitled
Converse ma potešil novou Hello Kitty kolekciou a okrem tenisiek k nim bol aj balón. :D

Untitled
Cutieeees. :)

Untitled
Untitled
V M.A.C som bola pozvaná na líčenie s novinkami radu Studio Fix. Išla som automaticky k Nastyi na Palladium, pretože ma aj minule nalíčila úplne svetovo.

Untitled
BEFORE / AFTER

Untitled
Poznáte sprej Fix+? Je mojim obľúbeným, make-up krásne zjednotí!

Untitled
Doma som si dala s make-upom menšiu photosession. :)

Untitled
Boli sme na premiére dokumentu o Alexandrovi McQueenovi. A poviem len toľko, že ak ste to ešte nevideli, tak určite choďte. Veľmi "touching", veľmi silné. 


Untitled
Víkendový výlet na Vyhlídku Máj. Veľmi nenáročná prechádzka, takže preto ten outfit.

Untitled
Untitled
Toto je zatiaľ najväčšia výška akú som bola schopná zvládnuť, úplne dole na tú klasickú fotku z Vyhlídky Máj som ešte nemala odvahu a možno ani nikdy nebudem mať.

Untitled
Untitled
Tento outfit som nakoniec nedala na blog, lebo som vám ho stihla celý ukázať skôr na Instagrame. Zelené nohavice sú skvelé!

Untitled
V klube Crazy Daisy sa predstavovala nová česká šperkárska značka Dolcze.

Untitled
Tak som zobrala Maca von! :) Užil si drinky, ktoré boli výborné, ale viete, mne stačí jeden. :D

Untitled
Untitled
Následne sme utekali cez Václavák na ďalší event a pozrite, aké krásne nebo sme chytili. Proste dokonalosť, keby sme sa neponáhľali, sadnem si na lavičku a pozerám.

Untitled
Untitled
V Berlin Bare blízko I.P. Pavlova nás už čakala ochutnávka vín. To sa mi veru páčilo, cítila som sa dôležito a náhodou som zistila, že mám celkom dobrý jazyk a viem rozpoznať chute.

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Úsmev, lebo mám víno, nachos aj Maca.

Untitled
Hneď ráno po ochutnávke vína som šla na event TOUS do krásnej predajne na Příkopech.

Untitled
S Alicou a Bárou. :)

Untitled
Kolekciu HOLD, ktorú si môžete ľubovolne mixovať už poznáte, však?

Untitled
Prečo mám pocit, že na eventoch takmer nikdy nikto neje? Len ja? :D

Untitled
S Dominikou a Ejvi. :)

Untitled
S Macom sme sa počas jednej nedele vybrali na výlet na Zámok Konopiště. Mali sme super počasie, a zámok bol nádherný. Absolvovali sme iba jednu prehliadku vnútorných priestorov a ostali ohromení, takže sa tam ešte musíme vrátiť. Zámok patril Ferdinandovi d´Este a jeho manželke Sofii, ktori boli poslednými súkromnými vlastníkmi tejto nehnuteľnosti. A ako už viete, po tom, čo na nich bol spáchaný v Sarajeve atentát, začala sa I.svetová vojna.

Untitled
Untitled
Maco mi urobil ozaj krásne fotky!

Untitled
Untitled
Ružová záhrada.

Untitled
Cestou domov sme sa ešte zastavili na Letnej. Strašne sme totiž túžili vyhrať dovolenku na Maledivy s Moetom a toto sú ďalšie fotky, s ktorými sme sa zapojili. Ale nevyhrali sme. :D Každopádne, aspoň sme sa zabavili.

Untitled
Cheers darling!

Untitled
Jeden septembrový pondelok som celý prežila v spoločnosti CEWE spolu s inými blogermi a influencermi z ČR a SR. Videla som zákulisie - ako sa vyrábajú fotky, ako sa vyvolávajú fotky z filmov a tiež ako sa balia do obalov, z ktorých si ich vyzdvihujeme. Najlepšia bola digitalizácia VHS kaziet, to chcem spraviť už dlho! 

Na fotke som s Nikou z Break The Rules. :)

Untitled
V galérii na nás čakalo prekvapenie, výstava fotografií z našich Instagramov. :)

Untitled
Untitled
Untitled
Na skok som si zašla do Korálky.cz na pravidelnú kreatívnu chvíľku. Už sa teším na ďalšiu, chodím tam veľmi rada! :)

Untitled
Converse mal výborný obed v Jam&Co., kde predstavil novú kampaň ALL THE STORIES ARE TRUE. A ja som preberala Instastories @converseczesvk, takže všetko ste mohli vidieť tam. :)

Untitled
Keďže bol Maco jeden víkend preč, na brunch do novo otvoreného podniku v centre Prahy - Café Electric som pozvala sesternicu Nikolku. Názov podniku v sebe nesie kus histórie a mne sa tam veľmi páčilo. Slečna Francesca, ktorá má celý koncept podniku na svedomí je moderná mladá žena, ktorá chápe potreby mladých ľudí ale zároveň nechcela tento podnik viesť príliš hipsterským smerom. 

V Café Electric si teda vždy môžete objednať aj vegetariánsku či vegan verziu jedla a ak na niečo z jedla, ktoré si vyberiete nemáte chuť, môžete potravinu vynechať alebo pokojne nejakú pridať. V preklade to znamená, že ak máte pocit, že občas s jedlom vymýšľate, tak tu nad vami nebudú krútiť očami.

Untitled
Vyskúšali sme sladké menu, matcha lievance a smoothie bowl. Obe nám chutili, aj keď ja by som do matcha lievancov pridala o niečo viac matche. A síce sú ceny trošinku vyššie, porcie cene plne zodpovedajú a my sme odišli poriadne plné. Inak sme ešte ochutnali aj rôzne domáce pomazánky a tie mi veeeľmi chutili!

A po brunchi sa šlo na výlet!

Untitled
Untitled
Hrady, zámky, výlety! To ja môžem. A keďže bol Maco jeden víkend preč, vybrali sme sa s babami na Karlštejn. Zistila som, že som nikdy na žiadnej prehliadke na Karlštejne nebola, tak sme to zmenili a videli aj čo-to z vnútra.

Untitled
Untitled
Aj nejaký Insta materiál z Karlštejna musí byť.

Untitled
Untitled
Nejako takto strávim zimu. Pri počítači, s knihou, s čajom v ruke v hrubom svetri.

Untitled
Bez filtru prosímpekne. Čistá dokonalosť.

Untitled
Maco sa obetoval a pekne so mnou pózoval, keďže som sa cez víkend nechala na chate uniesť a vytvorila takého "štúdio" s Tatratea. :D

Untitled

SEPTEMBER 2018

You Might Also Like

2 komentárov

Find me on Facebook