BEAUTY CORNER

9.4.18

Untitled

Neviem ako vás, ale mňa beauty články veľmi bavia. Rada ich čítam a ešte radšej ich píšem, pretože rada testujem (nielen) rôzne novinky. A musím povedať, že za tie roky blogovania ma kozmetika baví čoraz viac! Za posledné týždne som vyskúšala zopár nových produktov, ktoré ma dostali a tak správu posielam ďalej!

Milujem teplo, slnko, more, pláž, ale pre pleť je to celkom nálož, hlavne teraz, keď sme zo studenej Prahy išli do horúceho Bali. O svoju pleť sa vždy starám a preto som si zo sebou zobrala nový rad Aqua Réotier od L´Occitane. Už z názvu je jasné, že sa jedná o hydratačný rad a poviem vám, veľmi sa mi páči. Veď už len na pohľad vyzerajú produkty ako čistý osviežujúci bazén, do ktorého chceme v lete hneď skočiť. Teda, mne to tak vďaka tyrkysovej farbe tak príde. :) V rade nájdete krém, gél (ktorý sa mne osobne páči viac ako krém, je ľahší, rýchlo sa vstrebáva a celkovo ma vizuálne aj konzistenciou baví, mám ho pri sebe stále, aj počas cestovania, či už po Bali alebo aj v lietadle na rýchle osvieženie), hydratačnú esenciu (ďalšia pecka) a čistiaci gél (ktorý mi teraz na dovči vyhovuje, lebo umyje moju spotenú tvár plnú opaľovacieho krému a piesku a bohviečohoešte). Všetky produkty navyše naozaj pekne voňajú a ja by som sa nimi natierala stále, pretože mám po celom dni na pláži či v meste rada ten pocit čistoty a sviežosti. A presne to mi Aqua Réotier symbolizuje.

Untitled
Na mojom Instagrame pod touto fotkou momentálne prebieha súťaž o 5 testovacích balíčkov Aqua Réortier, tak sa určite zapojte. Inak ak by ste nevydržali a chceli tieto produkty vyskúšať, tak do 28.4.2018 je testovací balíček vo zvýhodnenej cene, iba za 13 EUR, naviac menšie balenia sú ideálne na dovolenku, takže sa to oplatí. Ak by ste si chceli kúpiť ešte niečo, určite využite 20% zľavu na všetky produkty s kódom "BLOG". :)

Untitled

Úplnou bombou a celkom zábavným produktom je pre mňa Aqua Réotier hydratačná esencia, ktorá je v podobe gélu, ale po nanesení na pokožku sa premení na vodu. Znásobuje hydratáciu a je ideálna buď samostatne alebo pred nanesením krému či gélu.

Untitled
Ďalšou novinkou v mojej kúpelni je Opus Magnum Salt Scrub Cleanse ad Urban Alchemy. Je to pre mňa fajnová značka, ktorá trošku vybočuje z priemeru. Pôvodne som si myslela, že tento scrub šampón si miesto v mojej vlasovej rutine nenájde, aj preto som čakala, kým vám o ňom napíšem, ale už ho mám doma dosť dlho a siaham po ňom pri umývaní vlasov pravidelne. Je to šampón a scrub na vlasovú pokožku a vlasy. Odstraňuje odumreté bunky vlasovej pokožky, vlasy zbavuje mastnoty, špiny a nánosov zo stylingu. Celkovo tak očistí pokožku aj vlasy. Práve pri mojich jemných vlasoch, musím styling používať denne aby vlasy nejako držali, preto im určite príde vhod občasné oslobodenie. Scrub používam 1x do týždňa, obsahuje väčšie čiastočky soli a po jeho nanesení a opláchnutí vlasy klasicky umyjem šampónom. Keď však nad tým premýšľam, asi by to šlo aj bez ďalšieho umytia....Kúpite ho na bezvavlasy.sk.

Untitled
A keď sme pri tých vlasoch, Garnier Fructis prišiel s niečim lahodným. S neskutočne voňavými HAIR FOOD maskami na vlasy. Prvé, čo vás zaujme je obal. Je obrovský, ako menšie vedierko a po otvorení vás omámi vôňa. Keby som nevedela, že obsah je určený na vlasy, aj by som ochutnala, preto nečudo, že je varovanie aj na obale. :D Čo je úplná bomba je to, že zloženie je takmer stopercentne prírodné. Mne prišli domov na vyskúšanie dve, banánová a papájová, ale keďže jednu chcem dať vám do giveaway, vybrala som si vegánsku papájovú. Banánová vegan nie je, ale obsahuje stále veľké množstvo prírodných zložiek. Štruktúra je trošku riedšia, tekutejšia, ako jogurt, nečakajte teda hustú gélovitú hmotu ako je u masiek zvykom. Ja som nechala papájovú pôsobiť asi 5 minút, vlasy boli hebké na dotyk, ľahko sa rozčesávali a čo ma prekvapilo, aj pár dní po umytí som stále vo vlasoch cítila tú papájovú vôňu. Za mňa teda palec hore!

Untitled
Ak sa radi túlate po drogériách (lebo ja teda áno!), tak ste si museli všimnúť, že sú u nás rúže L´Oréal Paris x Balmain. Pokiaľ už máte skúsenosť s rúžmi od L´Oréal Paris, tak vás ich konzistencia a celkovo kvalita neprekvapí, ja osobne ich mám veľmi rada a ich Pure Reds patria medzi moje topky. Pri Balmain kolekcii je teda odlišný najmä obal, ktorý je za mňa ozaj krásny, luxusný, proste fajnový! Hlavne ten zelený, v kombinácii so zlatou, no proste wow, človek má chuť ho nonstop držať v ruke. Odtiene k nám dorazili iba štyri, tie nositeľné, inak celá kolekcia obsahuje bláznivejšie a ozaj zaujímavé odtiene, ale rozumiem, že je asi zbytočné ich uvádzať na náš trh, kde by sa nestretli s pochopením. Tie, ktoré k nám prišli sú ale tiež krásne, dva svetlé nude odtiene, jeden červený a jeden tehlový. Určite sa na nich mrknite a ak milujete limitky, tak nie je o čom. :)

Untitled

A posleným produktom - alebo skôr produktami sú make-up a primer Healthy Mix od Bourjois. Aj keď sa nejedná o novinku, pre mňa to novinka rozhodne je. Produkty naviac prešli vizuálnou zmenou. Zatiaľ som na tento rad sťažnosti nepočula, každý ho chváli a ja to úplne chápem. Healthy Mix je plný vitamínov, pôsobí proti únave, rozžiari pokožku, ktorá potom vyzerá veľmi fresh. Celý rad obsahuje primer, make-up, BB-krém a púder. Keďže BB a púder som dostala v dosť tmavom odtieni, fičím si hlavne na primeri a make-upe, ktorý mi odtieňovo sadol výborne. Všetky produkty krásne voňajú, mne to pripomína krém po opaľovaní a evokujú mi preto leto. Primer pokožku zjednotí, vyhladí a prebudí, make-up pekne, ale prirodzene kryje, zmatní pokožku a skutočne ju rozžiari. Veľmi ma tieto produkty bavia a používam ich aj napriek tomu, že mám pocit, že sa po nich moja citlivá pokožka vyhadzuje. Nie je to nič strašné, avšak zatiaľ čo by som iné produkty v takomto prípade hneď vyradila, týchto sa neviem vzdať, pretože to, ako vyzerajú na tvári sa mi hrozne páči. Ak teda máte citlivú pleť ako ja, dajte si na to pozor, inak si myslím, že určite do Healthy Mix choďte, je super. :) Nájdete ho napr. v DM drogériách.

photos by me and Sindy

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Masky na vlasy od Garnier, wow ty vypadají perfektně! :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekný článok a nádherné fotky :) najviac ma zaujali tie masky na vlasy Garnier, na tie sa určite pozriem ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tá Hydra rada ma zaujala už, keď som ju videla na tvojom Instagrame a veľmi zvažujem kúpu, i keď neviem kedy budem stíhať všetky beauty produkty používať :D Masky na vlasy, šampón a aj rúže vyzerajú parádne! :)

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    OdpovedaťOdstrániť
  4. páni,vůbec značku neznám, ale soutěže se zúčastním :)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook