WEEKLY / MAREC

31.3.18

Untitled
Síce sme už na Bali, ale dala som dohromady nový marcový WEEKLY post, lebo som si dala predsavzatie, že tieto články budem robiť načas. Marec bol dlhý mesiac, s Macom sme boli viackrát na rande a ja som si tiež viackrát vyšla von s mojimi kamoškami. Super, že odkedy bývame na Letnej, tak chodíme obaja s Macom častejšie von, spolu aj každý zvlásť. Začiatkom mesiaca som bola doma v Košiciach aj v Rimavskej Sobote, čo bolo úplne skvelé. Tak, a všetko ostatné už v článku. :). Verím, že vás tento koncept článkov baví, keďže ste mi písali, že práve fotky z bežného života vás zaujímajú. 

Untitled
Slnečný deň a rovnaká nálada doma v Košiciach. :)

Untitled
Čo ma táto fotka stála vysvetľovania. A to sme išli iba chleba kúpiť, keď sa mi zapáčila celá tá scenéria. Chcela som byť zachytená medzi Popradskou kávou a piškótami, veď takéto potraviny, to už nenájdete len tak kdekoľvek. A s nimi ani také predavačky a vedúcu, ktorá vôbec nechápala, PREČO sa tam chcem odfotiť a moje vysvetlenie, že na INSTAGRAM nevedela pochopiť. Na Stories to máte celé opísané. Ale fotka vyšla, aj celý outfit by som tam nafotila, ale to by už pani vedúca nedávala. 

Untitled
Káva s Laurou v Pogo Urban Café.

Untitled
Untitled
Untitled
Moje Košice. Už sa teším, keď budem znova doma. :)

Untitled
Čakačky v aute. 

Untitled
Nagyi mi každý rok urobí tortu, aj keby to malo byť o niekoľko mesiacov neskôr. Minulý rok som mala tortu až v máji. Tento rok iba o pár týždňov neskôr a takto pekne mi ju ozdobila. :)

Untitled
Nagyika snáď prvýkrát v živote nevarila! Veľký večer pre celú rodinu. Objednala nám totiž pizzu a pre mňa normálne urobili veganskú. V Rimavskej Sobote! Super nie? :)

Untitled
10 sekúnd pred tým ako zaspal: "Rebeka, ja ti dačo poviem." Áno, čo také? "Ja vôbec nie som unavený a nebudem spať." Dobre Seban, tak len zavri oči. "Naozaj, ja nezaspím, lebo ja neznášam keď spím." :D

Untitled
S mojou najkrajšou a najlepšou mamkou (viem, že číta" :))

Untitled
Tieto okuliare Max.Co z Eyerim sú ne-nor-mál-ne super!

Untitled
Untitled
Šperky TOUS. Tie prstene a náušnice sú závislosť!

Untitled
Navštívila som krásny zrekonštruovaný showroom českej značky Mumray. Vyrábajú super batohy a ladvinky, ktoré si môžete rôzne kombinovať. :)

Untitled
Vybrala som si zlatý batoh a túto skvelú červenú ladvinku, ktorú úplne zbožňujem, velice praktická a štýlová!

Untitled
Krásne kvetinárstvo na Letenskom námestí.

Untitled
Fotenie s mojou sesternicou pre Vintage Mamu. :) Tie smetné koše za nami si nevšímajte, hľadali sme skôr správne svetlo pre selfie. :D

Untitled
S Macom občas chodíme na obed do Dhaba Beas, veľmi mi tam chutí! Je to čisto vegetarian a vegan koncept, naberáte si sami to, na čo máte chuť a platíte podľa gramáže. :)

Untitled
Rýchle rande s Macom. :) Odkedy bývame na Letnej, chodíme von častejšie. :)

Untitled
Untitled
A dala som si to víno, áno. :D A k nemu vegan placku s curry, bolo to celkom dobré, ale malé. :D

Untitled
Randíčko v Bio Oku. Ako za starých čias, len v inom kine. :)

Untitled
Takéto super kaktusové hrnčeky a iné kaktusády majú v Nanu-Nana. Ťažké to bolo, ale odolala som, lebo hrnčekov máme kopec.

Untitled
Výborná lokalita na fotenie, videli ste outfit post s červeným klobúkom? :

Untitled
Do tohto banánového trička som sa zamilovala, poslal mi ho Garnier aj s maskami na vlasy, o ktorých vám napíšem čoskoro. :)

Untitled
Tento recept na moju novú závislosť - sushi bowl. Recept nájdete na mojom Instagrame (Stories).

Untitled
Jedna veľká dobrota! 

Untitled
Niekedy má človek veľmi dobré beauty dni a toto bol ten môj. Škoda, že to nie je každý deň. :D

Untitled
CCC Shoes pre blogerky prichystali veľmi vydarený brunch! Všetko ultra fotogenické a tiež chutné. Aki Votrubová pre nás mala Instagram prednášku, kde nám dala mnoho super tipov. Človek si myslí, koľko toho vie a stále sa ešte viem dozvedieť nové informácie, tak to bolo poučné. :)

Untitled
A mám aj fotku so svojou obľúbenou budovou v Prahe, pecka!

Untitled
Untitled
Mermaid toast. Fakt sa to tak volá. :)

Untitled
Aki nám ešte pripravila veľmi fotogenické zákutia, že stačilo iba cvaknúť - alebo ľahnúť a cvaknutie nechať na niekoho iného, ako som to vyriešila ja. :D Som sa na gauč naštelovala čoby morská panna na svoju poobednú pauzu na kameni alebo Rose z Titanicu. “Maco, namaľuješ ma?” Srdce oceánu síce nemám, ale môžem mať nejaké topánky. 

Untitled
Hľa!

Untitled
Untitled
Yummy! 

Untitled
Beriem tabletky Curapil na podporu rastu vlasov, máte niekto skúsenosť? :)

Untitled
Veľmi príjemné ošetrenie v Clinique. Čoskoro vám poviem viac!

Untitled
Nočný (ok, večerný) život. :)

Untitled
Tak toto sa zasmejete, aj keď nám včera do smiechu nebolo. :D Mali sme peknú nedeľu, Maco si dal dlhý kúpeľ a ja som sa potom vybrala do sprchy. Pomaly som sa uvarila, milujem horúcu vodu, keď v tom nám niekto zvoní, klope, búcha!!! Bol to sused, oznámil nám, že sme ho vytopili. Najprv to bola hrozná informácia, ach, prečo práve teraz, pred Bali, je nedeľa, čo budeme robiť?! Tak sme tak sedeli (ja v uteráku), hľadali riešenia, až Maco povedal, dajme si Tatratea, budeme to lepšie vnímať. Chcelo to niečo silnejšie, tak sme vytiahli čiernu klasiku 52%. Dnes prišiel inštalatér, trúbky opravil, maľovanie bytu pod nami pôjde z poisťovne a všetko je vybavené, my môžeme ísť na Bali. Takže, nič nie je také čierne ako sa zdá, a keby náhodou, čiernočierny TT pomôže.

Untitled
A letííííme. 25 hodinová cesta pred nami.

Untitled
Ostrovy Gili, pred príletom na Bali, kde teraz strávime niekoľko dní. :) 

MAREC 2018

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Tieto články ma neskutočne bavia! Krásne fotky a prajem príjemne strávené dni na Bali :)

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky, plné barev a života, úplně evokují jaro. :-) A z toho jídla se mi sbíhají sliny! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:) krásne fotky:))

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook