MUST HAVE / ROZLÚČKA SO SLOBODOU

27.6.17

MUST HAVE ROZLUCKA SO SLOBODOU done
Ešte pred svadbou ma toto leto čaká rozlúčka so slobodou!!! Vďaka hlavnej družičke Sindy bude úžasná! Na nádhernom mieste, so skvelými dievčatami a tematickými drobnosťami, ktoré nám "ozdobia" tento zážitok. Vzhľadom na to, že rozlúčka so slobodou bude čisto dievčenská a lúčim sa predsa so svojim single životom, chcem, aby tam bolo veľa ružovej, mintovej, bielej a aby nám robili spoločnosť všetky cute veci, ktoré som mohla vo svojom single bývaní bez komentárov vystavovať. Veď sa pozrite! :)

1. Na rozlúčke nás bude dokopy šesť a tri pôjdeme na miesto z Prahy. Ísť vlakom alebo žltým autobusom je klasika, ale nezaslúži si rozlúčka so slobodou niečo viac fancy? Akože tak viac fancy. Áno, zaslúži. Napríklad také BMW radu 2 Cabrio.

2. Najprv som si povedala, že zbytočnosti nepotrebujem, ale viete čo? Potrebujem! Písmenkové balóniky patria presne do tejto kategórie. A na moju obhajobu, už vidím, ako sa moje babeny s nimi fotia na Instagram :D.

3. Už niekoľkokrát som spomínala, že mám tú najlepšiu hlavnú družičku na svete! Dôkazom je, okrem iného, že moja rozlúčka vďaka Sindy prebehne v pre-nád-her-nom Maximus Resorte v Brne! Už sa neviem dočkať, majú ten najkrajší wellness aký som kedy videla, hotový raj!

4. Ružové balóniky? Samozrejme! Rozlúčka nech sa nesie v mojich farbách. Ružovej a mintovej. Našťastie viem, že Sindy pripraví aj to, čo vôbec nebudem čakať :).

5. Veľmi sa mi páči nápad tematických tričiek. Celkovo som otvorená takmer všetkému tematickému (s výnimkou klišé gýčovostí, aj keď hranicu má asi každý inde). Dievčatám asi rozdám čierne tričká s nápisom BOYS Našla som ich na Zoot a veľmi ma bavia. Celkovo má Zoot aj krásnu svadobnú inšpiráciu, ako družička či hosť by som si tam vybrala raz dva.

6. Keď už budeme s babami v Brne, chceme si dopriať aj trochu mestskej kultúry. Na mojom zozname je trikrát podškrtnutý Skog Urban Hub. Ale keďže som v Brne ešte nikdy nebola, s radosťou uvítam vaše tipy!

7. Mojím veľkým prianím je v Maximus Resorte predviesť s družičkami matchy-matchy plavky. Toľko som sledovala "bachelorette party inspo", že ich jednoducho musíme s babami mať. Dokonale zdôrazňujú silu dievčenského zoskupenia. Baví ma aj to farebné zvýraznenie nevesty. Perfektné jednoduché plavky (model Megan) majú v Calzedonii a môžete si ich dať rovno potlačiť, čímkoľvek chcete. Ja určite nezvolím typické Bride / Bridesmaid Squad, ani nič podobné. Musím to vymyslieť múdro, tak, aby baby mohli plvky využiť aj po rozlúčke. Možno zvolím niečo interné :D.

8. Opäť niečo z kategórie "nepotrebujem, ale veľmi si prosím". Girlandy priam zbožňujem, vždy vyzerajú v priestore výborne. Táto tematická by sa nám naviac okrem rozlúčky hodila aj na svadbu. Buď si ju vyrobím, alebo objednám.

9. Na čom sa najlepšie opaľuje a leňoší? Už minulý rok som si obľúbila round towels, jednu už mám a nedám na ňu dopustiť. Na Dedoles je však toľko nových krásnych modelov, že si určite ďalšie pribalíme aj na rozlúčku!

10. My už v našej partii máme taký zvyk, že Tatratea je na každej párty náš dvorný likér. Na rozlúčke so slobodou to nebude inak :). Vybrala som naše obľúbené príchute, naviac v tematických farbách - kokos, acai a ibištek.

11. Ach, ja sa už na wellness v Maximus Resorte teším ako malé dieťa! Aby bola zábava ešte väčšia, chce todo bazénu chill out zónu v podobe funky nafukovačiek. Melónové koleso, plameniak, ananás či melón. Pokojne aj všetko! A do ruky ten Tatratea drink :).

12. Keďže som veľký milovník domácich "gaučových" párty, určite chcem aspoň jeden večer v takomto duchu aj v našom apartmáne. Nazveme to ale trošku veľkolepejšie - luxusná pyžamová párty, preto by sme aj tie pyžamká mali mať fajnové. Krásne saténové overaly som našla na Sheego.sk! Už sa vidím v tom bielom a dievčatá by si vybrali medzi čiernym overalom alebo ružovým županom. Paráda!

13. Svietiaci box, kde si budeme s babami písať odkazy? Áno, to si prosím! A potom si ho, samozrejme, vezmem domov :D.

14. Servírovanie našich obľúvených party pochutín musí tiež byť vo veľkom štýle. Alebo aspoň v štýlovom prevedení :). Zamilovala som tie tieto papierové tanieriky s potlačou ružového mramoru a tiež perleťové poháriky!

collage by me

You Might Also Like

7 komentárov

  1. bože, to bude dokonalosť! normálne sa teším aj za teba :D dúfam, že vám všetko vyjde podľa predstáv a bude to perfektné :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ooo tak to vyzerá dokonalo!!! :) Uži si :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Becca! Jelikož jsem rozená brňačka, tak se s tebou rozhodně musím podělit o úžasná místa! Pokud budete chtít vyrazit večer na opravdu kvalitní pití, rozhodně bych volila Bar, který neexistuje (je tam ovšem vždy celkem dost plno, zkuste udělat, klidně přes Fb, rezervaci), dále Super Panda Circus, stejní majitelé jako Bar, akorát prostředí trochu "ujetější", prostory menší a čekání bohužel delší :/. Jejich třetím počinem jsou 4pokoje, což je dost unikátní projekt, určitě si o tom něco přečti :) Co se týče kavárníček a dortíků, mohu doporučit Momentu na Zelném trhu, U melounového cukru, Mymiku a Mlsnou holku, popřípade Cupcakekárnu :) Brno je krásné město, i když ne tak velké jako Praha, ovšem věřím, že vás okouzlí. Maximus Resort leží u naší přehrady, kde je super jen tak sedět a užívat přírodu :) Budu ráda, když potom napíšeš, jak se ti Brno líbilo! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. uj samé krasotiny:) Hádam to bude odpovedať predstavám, lebo latka je vysoko položená Bekina:D
    už nás vidím v tých nočných košielkach s tatra tea v ruke:)

    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Doufám, že nám pak ukážeš nějaké fotky, protože to vypadá fakt super! :-)
    www.jdeocestu.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to sa už úprimne teším na post z tejto akcie:) Celkovo všetky články o svadbe ma veľmi bavili-až ma trošku mrzí, že už ďalšie nebudú (teda myslím predsvadobné z príprav).

    Hotel vyzerá P-A-R-Á-D-N-E!!! Držím palce aby všetko vypálilo ako má!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite bude veľký post z tejto akcie :). A ešte jeden článok z predsvadobných príprav pre záujem bude, tak sa môžeš tešiť! :)

      Odstrániť

Find me on Facebook