STRIPES

25.5.17

12 done
Nikdy som si nemyslela, že som na pásiky a dokonca si to ani teraz nemyslím, ale zistila som, že v nasledujúcich postoch to tu trošku spásikavie. Ono totiž také pásikavé tričko dokáže divy. Hlavne to klasické, tmavomodro-biele. Stále patrí medzi základné / basic kúsky, ale také vylepšené. Niežeby trebalo na basic kúskoch niečo vylepšovať, ale viete ako to myslím, však? Napríklad nie vždy je nálada na úplnú obyčaj, ale zároveň ani na úlet. Pásiky sú niečo medzi. A výborne sa kombinujú s inými vzormi, ale o tom neskôr. 


Tiež som si nemyslela, že budem niekedy opäť nosiť minisukne. Ak ma čítate dlhšie, viete, že moje kotníky sú práve tou časťou môjho tela, ktoré tu boli rozoberané najviac. A tak som ich riešila aj ja. Predsa len, ak denne čítate, aké máte hrozné nohy, nenechá vás to úplne chladnou a vonkoncom nie vyrovnanou, akokoľvek sa snažíte vsugerovať si opak. Avšak, za posledné mesiace (poviem vám rovno, že odkedy som vegán), sa moje nohy dosť zmenili. Úbytok váhy sa prejavil aj na nich a ja mám z toho veľkú radosť. Jasné, žiadne modelkovské tvary sa nekonajú, ale v tie som nikdy nedúfala. Ide o to, že sa teším z toho, že po rokoch si bezproblémov a úplne prirodzene vezmem minisukňu. Bez pocitu hanby, bez toho, že si myslím, že to rieši každý, okolo koho prejdem. Jednoducho si ju dám, lebo sa v nej CÍTIM DOBRE. A to je, vážení, na nezaplatenie. 

Do Košíc si väčšinou beriem veľmi málo vecí. Za tie roky cestovania sa to tak zminimalizovalo, že sa mi často stáva, že až doma zistím, že som si z Prahy nič poriadne nezobrala. Malý kufor mi totiž zapĺňajú darčeky pre najbližších, kozmetická taštička a oblečenie má bohužiaľ veľmi malý priestor. Keď sa už snažím poučiť a vezmem si vopred pripravených lookov viac, náhle sa zmení počasie a som tam, kde som bola - nemám si čo obliecť. Tak vznikol aj tento outfit. Základ tvorí mamkina skriňa, z toho sukňa, ktorá má asi tak milión rokov (veru, denim nestarne). Sako som si musela požičať od Laury, lebo som svoju army green bundu nechala v Prahe a chýbala mi. Na žlté Converse CTAS II. z novej jarnej kolekcie som si však miesto v kufri našla. Veď viete, že práve žltá je moja farba tejto sezóny!

4 done
10 done
7 done
8 done
5 done
photos by my mum

Outfit: skirt, T-shirt, bandana - vintage / blazer - Mango / sneakers - Converse Chuck Taylor II. / backpack - Kanken Fjällräven Big / sunglasses - Ray Ban Round Fleck

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Máš hezký blog a styl, akorát jsem tě objevila. Povedený outfit, já se takhle oblékat neumím. Ač vegan nejsem, tak toho masa ani tak moc nejím, jen když mám na něj chuť, snažím se najít jiné alternativy, jím více zeleniny a upřímně se cítím dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oprav ma ak nie, ale v kotnikovych topankach je jedno ake mas clenky nie? Tam sa to chova.
    Inac mas moj obdiv za to veganstvo aj spokojnost s postavou!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zase krasny outfit, velmi sa mi pacia tvoje farebne kombinacie- nie je to az prilis farebne (na moj vkus teda, pretoze vela farieb az tak moc nemusim ) ale ani nudne bezfarebne. Tvoj styl je super, v podstate zakladne basic veci, ale ozivene vzdy inymi super doplnkami, ktore tomu looku daju iny rozmer :) v podstate sa obliekam podobne, skrinu mam plne zakladnych kuskov, nie velmi farebnym, jednoduchych , ktore vydrzia roky , ale na doplnkoch, topankach, okuliaroch , hodinkach, nausniciach atd. si teda poriadne ulietavam :D aj preto si pre mna velkou inspiraciou, v podstate vsetky tvoje outity by som si ber problemov obliekla a citila sa v nich skvele :)
    a kvoli noham si nerob urcite nic, tiez som sa kedy si hanbila, ale ked sa clovek zacne mat rad a nosi to co sa mu paci a citi sa v tom dobre bez toho aby riesil postavu je to na nezaplatenie pocit a okrem toho ten clovek aj hned vyzera sebavedomejsie a "lepsie" :)
    a s kuframi to mam podobne, prve rocniky som z Prahy chodila s kuframi na kolieskach plnymi oblecenia, ktore som ani nevynosila doma a nakonci som uz mala len jeden ruksak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veru aj ja si pamätám časy, keď ti každý komentoval, aké máš kotníky, ale čo...ja som už aj na to zabudla, kebyže to nespomenieš v článku :) A keď sa tak pozerám, máš krásne nohy teraz :) a inak pásiky mám aj ja celkom rada a sukňa je super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. žltá veľmi príjemne oživila outfit:) palec hore za mňa

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook