NEW IN : MARCH

26.3.17

25 done
Krásnu nedeľu prajem! Babrem sa už niekoľko dní so strihaním videa a tak vám, nech si skrátite čakanie, prinášam tento dlhý new in článok. Vždy mi nejakú dobu trvá, kým nazbieram dostatok materiálu, preto prosím ospravedlňte, že ste niektoré kúsky už videli :). Zaslúžia si podľa mňa samostatnú fotku aj popis. Čo mi teda urobilo a stále robí radosť?


Normálne siaham iba po kožených jednoduchých kabelkách, ale ako som uvidela túto prešívanú v Mango v limitovanej edícii, zamilovala som sa a nevedela som na ňu prestať myslieť. Vyzerá tak luxusne, jarne, romanticky a folklórne. Žltú normálne fakt nemusím, a aj na cenu sa zvyknem pozerať, ale tu ma nezaujímalo vôbec nič. Je určená pre mňa. Moja obrovská výnimka, prekrásny zlato-žltý skvost. 

5 done
Viem, že tieto mačacie Karen Walker okuliare ste už v outfitoch videli mnohokrát, ale zaslúžia si miesto aj v tomto článku. Dostala som ich od Maca k narodeninám, lebo som o nich nonstop básnila. Mám z nich totiž OB-ROV-SKÚ radosť. Sú to moje vysnívané okuliare (a tiež tie najdrahšie), ktoré by som najradšej nosila nonstop. A aj nosím, haha.

6 done
Zásoba nových nohavičiek z Victoria´s Secret. Moja budúca svokra má v USA stále nejaké kupóny a ja som potrebovala doplniť arzenál. Nohavičky VS sú pohodlné, pekné a príjemné, mám z nich radosť. Nenosím tangá (božechráň) a som skôr na klasiku, ktorá je však často úplne oničom. Teraz však už nie :).

8 done
Drobný náramok vždy poteší! A v krásnom balení ešte viac. Jednoduchý Tous náramok s pozláteným príveskom medvedíka a pár gorálkami nosím takmer každý deň. Hodí sa k mojim stáliciam a arm party sa tak rozširuje :).

17 (2) done
Bola som v marcovej EMMA magazine! Hlásila som vám to na Facebooku aj Instagrame, a blog to však dávam trochu oneskorene. Ale teda aspoň na pamiatku, keďže v stánkoch je už nové číslo. Je naozaj krásny pocit vidieť sa v časopise, ktorý čítam už od ranej puberty, a aj keď tam nie som prvýkrát, stále mi to príde neuveriteľné! Pýtali sa ma, prečo ma blog robí šťastnou a moja odpoveď bola jasná. Blog sú ľudia. Blog ste aj vy :).

collage done
Moje dni sa dosť točia okolo svadby. Máme ju za necelých  5 mesiacov a mám pocit, že vybavené nie je absolútne nič. Som preto vďačná za úžasný svadobný plánovač od fotografov z Everbay.Co, ktorý je neuveriteľne nápomocný a štýlový! Ukázal mi, koľko detailov, na ktoré sme my s Macom ani nemysleli, je potrebné vyriešiť či zariadiť. Mám z neho veľkú radosť a keď do neho niečo napíšem perom, je jasné, že je to hotová vec! Pomáha mi s organizáciou a po svadbe bude peknou pamiatkou, ktorú budeme ukazovať našim deťom. Kúpite ho online alebo osobne v Míšenská 10 v Prahe.

20 done
Z tohoto čierneho lingerie setu z Intimissimi mám veľkú radosť. Na tele vyzerá priam božsky a ešte k tomu je aj maximálne pohodlné. A to viem, o čom hovorím, mňa väčšina podprseniek tlačí, ale tie z Intimissimi sú tak jemné, že ich ani necítim. Balkónová podprsenka je dokonalá a nohavičky, aj keď sú s vyšším pásom, tak sú vďaka netradičnéhu strihu dosť sexi. Mamka si v Intimissimi vybrala tiež a bola tak nadšená, že povedala, že si už podprsenky nikde inde kupovať ani nebude.

11 done
Viete čo je moja najnovšia záľuba? Omaľovánky! Považovala som to za takú mierne trápnu vec, ale je to skutočne úžasné. Farbím fixkami, nakúpila som si plno farieb! Je tak upokojujúce vidieť, ako sa biela farba zapĺňa farbami a postupne sa mení. Chcela by som mať jeden deň v týždni určený iba na maľovanie, fakt je to akási terapia, počas ktorej nemyslíte na nič iné :D.

9 done
Ešte dva úlovky z Victoria´s Secret. Tieto saténové pyžamové kraťasky sa na mňa usmievali a ja som sa medzi nimi nevedela rozhodnúť. Nakoniec som vzala iba tyrkysové, ale pri pokladni som zistila, že stoja polovicu už zľavnenej ceny, tak som sa musela vrátiť aj po fialkové. Viem, nie je to práve ukážkový príklad niekoho, kto bežne príliš nenakupuje a snaží sa myslieť udržateľne, ale nešlo im odolať. Myslíte, že ich môžem nosiť s teniskami aj vonku? :D

24 done
Od krstných som dostala k narodeninám mlé básnické zbierky. Ale nie akékoľvek! Zelená knižka patrila ešte Nagyike a som veľmi vďačná, že putovala ku mne :). Budem ju opatrovať a raz ju predám svojim deťom. Každá zbierka je v inom jazyku - čeština, maďarčina, slovenčina a angličtina (tá na foto nie je).

22 done
Po double buckle opasku som túžila veľmi dlho a našťastie ten svoj už mám! Je kožený s malými tyrkysovými kamienkami. Bude mi robiť spoločnosť hlavne k letným šatám! Na Asose ich nájdete dosť a teraz sú dokonca v zľave :).

photos by me

You Might Also Like

10 komentárov

  1. tá kabelka je prekrásna! ten svadobný plánovač je vážne super. aj keď ja mám do svadby určite ešte veľa rokov čas, dala som si ho do záložiek :D :D hah. tí dvaja sú úplne skvelí fotografi!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odkedy som u teba tú kabelku videla vo wishliste tak na ňu stále myslím aj ja �� Ak ma zaujme aj naživo tak asi vážne neodolám! Mne sa totiž niečo žlté momentálne veľmi žiada!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Choď omrknúť, naživo je ešte krajšia :). Len odporúčam pri nej nejesť, lebo ja som ju hneď zababrala jedlom, ale našťastie to šlo "vytiahnuť" mokrou vreckovkou.

      Odstrániť
  3. Já prostě hrozně ráda očumuju, co si kdo koupil nového.)
    Všechno vypadá hrozně hezky, ale VS!!
    Boží!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, ja tiež, pritom keď sa nad tým zamyslíš, je to smiešne, ale my ženy si v tomto nevieme pomôcť :D.

      Odstrániť
  4. Wau aj mne sa tá kabelka zapáčila, ja som ju ešte nikde nevidela, prvýkrat až u teba na blogu..ale vyzerá naozaj super a luxusne.. u mňa..asi by som ju nevedela skombinovať..ale je BOMBA! Plus aj gaťky, ja som tiež za "normálne" strihy.. :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bekina tieto fotky mám veľmi rada, vždy to tak pekne nastajluješ:)
    S.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. já miluju tvoje články :) krásně napsané a ty fotky <3 jinak neboj, to máte ještě hodně času na plánování svatby! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, takúto upokojujúcu odpoveď potrebujem :).

      Odstrániť

Find me on Facebook