JOANNE

19.1.17

16 done w
Dnes sa mi nepíše ľahko. Všetko mi príde zbytočné a reči o oblečení povrchné. Napriek tomu je momentálne možnosť upraviť sa a vyzerať dobre jedinou cestou ako kompletne neprepadnúť pocitom smútku a bezmocnosti. Ostať doma osamote s tým, že nemôžete pre svojich blízkych nič urobiť a uvedomovať si ako vám psychika rozožiera vnútro nie je najlepší nápad. Preto som došla na pár dní do Košíc. Nemalo to tak byť, chcela som pôvodne dôjsť až vo februári alebo na Veľkú Noc, všetko malo byť inak....ale pýtať sa prečo nemá cenu, aj tak sa odpovede buď nedozvieme ale dozvieme až niekde inde. A na nevyspytateľnosť života som si už predsa mohla zvyknúť. Alebo to proste prijať. Lenže ono na niektoré veci človek nikdy nie je pripravený, nikdy na ne nie je správna doba a vždy prídu skôr ako by sme chceli. A jediné čo pomôže je ten všemohúci a spravodlivý čas, ktorý neovplyvní nikto. Musí proste plynúť sám a zjemniť rany, tak ako rieka obrusuje hrany kameňov. A ono je to asi irónia osudu, že naservíruje skvelé správy a potom...ale asi má šťastie nejakú krivku, ktorej vrchol keď dosiahne, musí prudko klesnúť. Rozumiete, nie?

Neviem, nechcem písať nič konkrétne, nemôžem, nechcem. Ale nedokážem Vám tu písať veselé story o tom, aké super sekáčové poklady mám na sebe, že to zamatové sako zo sekáča je klenot v mojom šatníku, ktorý síce nosím málo, ale nikdy sa ho nezbavím, lebo keď naň nájdem správnu kombináciu, cítim sa ako Steven Tyler. A že by som nepovedala, že si dám na seba koženú minisukňu a hľa, strašne ma baví a našla som ju, ako inak, v sekáči. Ale dobre, máte to tu, lebo chápem, že depresívna blogerka nie je práve bežný úkaz. Ale dnes už radšej nenapíšem nič viac. Dookola si púšťam Joanne od Lady Gaga, tak to urobte za mňa aj vy.

If I could take your pain away I'd put it all on me,
take away the things that happened and make you like you used to be,
but I can't find a way, theirs nothing I can say,
stay up all night and pray, to take your pain away.


1 done
18 done
3 collage
10 done
4 done
15 done
17 done
photos by Foly

Outfit: velvet blazer, leather mini skirt - second hand / T-shirt - Primark / fisherman cap - H&M / boots - CCC

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Wow, tento outfit vypadá skvěle! moc se mi líbí,jak jsi zkombinovala tu sukni s neformálním tričkem. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Asi niekto je chory ze? Drzte sa..prajem vela sil.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. drzim palce nez uz bojujes s cimkolvek. ako som uz pisala k min postu, tazke chvile robia tie pekne vynimocnymi. Sama som nikdy nemala ziadne problemy a posldny rok bol strasne narocny a otriasol celym mojim - happy shining svetom. Ale len tak rastieme. Odporucam 1,5 min video - https://www.youtube.com/watch?v=3aDXM5H-Fuw

    OdpovedaťOdstrániť
  4. osobne naozaj milujem aj tie depresívnejšie články, pretože je to akýsi pomyselný dôkaz, že bloger nie je robotom naprogramovaným tak, aby sa stále usmieval a pôsobil ako chodiaca pozitivita... čokoľvek sa v tvojom živote deje, úprimne ti želám, nech všetko zlé odíde :) a aby som nezabudla, vyzeráš prekrásne, sekne ti to ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. máš krásný styl psaní, doufám, že bude dobře :).. jinak to sáčko je skvělé
    JANNIEBEL

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook