WEEKLY / 7-2

17.7.16

10
Aperol Spritz je skvelý letný drink, oceňujem hlavne to, že nie je presladený, osvieži a je výborným spestrením pri víne, ktoré pijem vonku obvykle. Ale v lete to istí práve AS. Podarilo sa mi v posledných dňoch stretnúť s kamarátkami, s ktorými som sa dlhšie nevidela a bolo to skvelé. A v tomto ,,trende" pokračujem :).



2 done
1 collage
1 done
Moja milovaná Sindy oslavovala 23. narodeniny! Výhoda narodenín v letných mesiacoch je, že môžete oslavovať v parku. Oooo a to my máme radi. Opäť sme sa zišli v hojnom počte a ja tieto naše setkání zbožňujem. Máme dobroty (klasiky šneky, jednohubky či Tatratea nemôžu chýbať), víno, plno rečí a srandy. Malý, ale pevný okruh týchto ľudí by som nevymenila za nič na svete. Viac fotiek a detailov nájdete v u Miša na blogu.

13720658_10209790613952423_1026106909_o
9
8
6 done
6 (2) done
Zvyšok týždňa som strávila na Slovensku v Rimavskej Sobote. V najväčších horúčavách sme zašli do Maďarska na kúpalisko, ale vyskúšali sme aj to lokálne. Zistili sme, že Sebanovi je nakoniec úplne jedno, kde je, hlavne, že má vodu, svoje koleso a niekoho, kto sa mu venuje. Samozrejme, najväčšia sranda je so mnou, lebo mňa môže potápať a poriadne sa so mnou hrať. Výsledok toho je, že na konci dňa vyzerám akoby ma vtiahol bazénový filter a som totálne vyšťavená :D. Som však fakt rada, že od Vianoc som mohla s celou rodinou strávila viac času.

7 done
Užívajte si leto, čo najviac to ide! :)


You Might Also Like

2 komentárov

Find me on Facebook