ZOEVA ROSE GOLDEN VOL.3 EDITION

1.4.16

2 done
Ešte pred pár rokmi som si líčenie so štetcami nevedela predstaviť. Mala som jeden na líčka a to je všetko. Dnes nechápem, naozaj nechápem, ako som mohla zvládnuť napríklad také obočie bez dobrého štetca! Odpoveď je jednoduchá, nezvládla som to. Nebolo to dobré ,,obo“. Potom sa ku mne dostala sada štetcov na líčenie očí Zoeva Rose Golden Complete Eye Set a odvtedy je mojim verným spoločníkom. Jasné, nepoužívam úplne všetky štetce každý deň. Nie som vizážistka, ale líčim sa rovnako ako vy, takmer denne a preto viem, že niektoré konkrétne štetce zjednodušia a vylepšia naše umenie :D. Mám také, ktoré so sebou nosím vždy, keď cestujem, lebo si bez nich neviem predstaviť rannú make-up rutinu. Konkrétne bez milovaného tria Concealer Buffer, Brow Line a Luxe Soft Definer by to už nešlo. Nedávno som sa zoznámila s novou Rose Golden Luxury Set Vol.3 sadou štetcov a Rose Golden Blush paletkou. Obsahuje plno nových štetcov, ktoré som hneď s nadšením a zvedavosťou vyskúšala. A okrem toho, že je táto edícia vizuálne dokonalá (veď ružové zlato! Ja som straka! :D), tak sa vďaka nej rozšíril môj štetcový must-have.


3 done
109 Face Paint Vegan / 103 Defined Buffer

Začnem hneď tými, pre mňa najlepšími, štetcami, ktoré som mala možnosť vyskúšať prvýkrát. Taktiež som na nich bola najviac zvedavá. Make-up alebo BB cream som si nanášala vždy iba prstami, pretože je to podľa mňa najrýchlejšie a najpresnejšie. Naviac použijete presne toľko make-up, koľko si nanesiete na ruku a tak nespotrebujete zbytočne veľa. Ruky si potom umyjete a hotovo. Hubičky ani nič podobné ma nikdy nedostali. Teraz si však užívam 103 Defined Buffer, ktorý je vďaka hustým taklonovým vláknam tak jemný, že mám pocit, že si tvár iba hladkám. Tým, že je mierne skosený, tak sa mi s ním dobre pracuje a make-up nanášam presne tam, kam chcem. Na moje prekvapenie mi krásne rozotrie presne to isté množstvo BB creamu, ktoré používam, keď si ho nanášam prstami. Takže je to úplne jemná vrstva, na akú som zvyknutá. A jedno obrovské plus má tento štetec - vďaka tým vláknam, ktoré sa dostanú úplne všade, skutočne minimalizuje viditeľnosť pórov. Ešte však potrebujem trochu praxe, nanášanie mi stále trvá o čosi dlhšie.

Po novom štetci na kontúrovanie a líčka som sa pozerala už nejaký čas, pretože ten, čo som mala mi už nevyhovoval. 109 Face Paint Vegan je primárne určený na kontúrovanie tekutými a krémovými produktami, ale ja ho využívam hlavne na paletku z Rose Golden kolekcie. Nanášanie je tak veľmi precízne a výsledok prirodzený.

Collage zoeva

Paletka Rose Golden Blush ma veľmi prekvapila. Pozitívne. Highlighter má prekrásny zlatiský nádych, ktorý dodá tvári veľmi fresh look. Ten som si zamilovala najviac. Matná lícenka je v ideálnom odtieni, nie je svetlá ani tmavá, pôsobí veľmi prirodzene. Bronzer budem viac využívať v lete, keď budem opálená, ale textúra je rovnako ako u zvyšných dvoch veľmi príjemná. Púdrová, ale vôbec nepráši. Celkovo nemám tejto paletke čo vytknúť. Málokedy sa mi stáva, že by som v paletke používala všetky tiene / lícenky, ale tu sa to stalo. A veľmi oceňujem, že je bez parabénov a bez perfemácie, to je na moju citlivú pleť ideálne. Škoda, že nie je v pevnejšom (napr. plechovom) obale, na druhej strane papier sa dá bezproblémov zreciklovať a tak dávam v konečnom dôsledku za ten obal plus.

Jemnučký veganský štetec 317 Wing Liner slúži už podľa názvu na nanášanie očných liniek. Je skutočne jemný a skvele sa s nám nanášajú gélové linky. Ak chcem ultra jemnú, nenápadnú linku, použijem púdrový tieň, ktorý nanesiem medzi mihalnice. Tiež sa s ním pekne a prirodzene zvýrazní obočie, ale to nerobím až tak často.

Za multifunkčný štetec možno považovať aj 234 Smoky Shader. Môžete si ním nalíčiť celé oko. Intenzívne nanáša púdrové očné tiene, preto je vhodná na dymové líčenie, ale aj spodnú linku. Pre mňa je veľmi pekné, ak si ním nanesiem svetlejší hnedý tieň. A keď treba, môžete ním namaľovať aj obočie. 

Štetec, ktorý používam veľmi rada je 228 Luxe Crease. Dokonala sadne do očnicového oblúku, ktorým si s presnosťou nanesiem tmavšie púdrové tiene. Zamilovala si ho aj moja mamka, ktorá má hlboko posadené oči, a tak sa niet čomu čudovať. Keďže som mala dva, jeden som jej darovala. Tiene po ňom môžete ale nemusíte rozmazávať, aj so samotným štetcom si ich nanesiete veľmi pekne, bez ostrých prechodov. Ja mám však rada veľmi prirodzené až neviditeľné prechody, takže líčenie očí ešte doťahujem Luxe Soft Definerom. Naopak mojej mamke stačí iba 228-ka. Záleží od tvaru oka.

4 done
142 Concealer Buffer / 129 Luxe Fan / 114 Luxe Face Focus

Ako som už spomínala, 142 Concealer Buffer patrí do mojej top 3. Nedám bez neho ani ránu ako sa hovorí. Kvôli mojim kruhom pod očami používam hustý tekutý korektor, ktorý nerozmaže nič lepšie, ako tento štetec. Mojim trikom je nechať korektor po nanesení trochu uschnúť a až tak rozmazať. Takisto ho využívam na rozmazanie tieňov na obočí v mieste medzi očami. Takže vidíte, akú dôležitú rolu a multifunkčné využitie má :D.

Priznám sa, že 129 Luxe Fan bol pre mňa tvarom najväčnou záhadou a tiež výzvou. Ešte stále sa s ním zoznamujem a na jeho používanie si zvykám. Je jemný ako pierko a tak mi najviac vyhovuje na oprašovanie popadaných tieňov pod očami. Avšak, veľmi pekne nanáša aj highlighter. Je určený na všetky púdrové produkty, čiže aj bronzer a líčka.

114 Luxe Face Focus nosím so sebou v kabelke. Tento štetec je super na jemné cielené prepudrovanie. Nepúdrujem si celú tvár, ale iba T zónu, ktorá sa mi zvykne lesknúť. Preto je potrebné ju prepudrovť aj počas dňa :). Naviac je malý, praktický a nezaberá veľa miesta.

Na štetcoch ma najviac baví ich presnosť a tá hra. Každý štetec je určený na niečo iné, dokáže iné veci ako ten pred ním. Každý deň tak mám chuť vyskúšať niečo nové, hoci by to malo byť iba nanesenie produktu odlišným štetcom. Myslím si však, že do must-have výbavy stačí tak 6 štetcov, ktoré si nakombinujete sami, podľa toho, ako sa radi líčite a aké produkty používate :).

photos by me


You Might Also Like

9 komentárov

  1. Tiež si už teraz nedokážem predstaviť ako som sa mohla líčiť prstami a bez štetcov (no asi si to ani nechcem predstaviť) :D
    A ten vejárovitý štetec je môj najobľúbenejší presne na highlighter, ale aj kontúrovanie či jemné nanesenie lícenky :)

    www.simonazacko.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie sú úžasné ! :) Na mojom wishliste sú už dlho štetce od značky Zoeva, no keď sa objavili tieto, vedela som, že ich musím mať ! :D
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. napriek tomu, že ja nie som ten typ, ktorý miluje všelijaké tieto "serepetičky" na pleť, dostala si ma už len tými úchvatnými fotkami, na tých prenádherných podkladoch! mám chuť kúpiť si minimálne ten na obočie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadají skvěle a ty fotky jsou vážně úžasné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super článok a ešte krajšie fotky! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja si tiež neviem predstaviť ako som sa ešte prednedávnom mohla líčiť iba prstami :D vrele odporúčam sadu štetcov na tvár od BH cosmetics, veľmi jemné vlákna, pekné nanesenie tekutých či púdrových produktov, dobrá údržba, neviem si ich vynachváliť. Ak niekto hľadá štetec na obočie alebo gélovú linku, tak zas odporúčam Essence Angled eyeliner brush. Stojí asi 3 eurá, ja som si ho pôvodne kúpila na gélovú linku ale keďže gélovým linkám som nikdy neprišla na chuť (radšej mám tie tekuté) tak ho používam na obočie a je úplne skvelý :)
    Zoeva štetce vyzerajú krásne, keď budem nabudúce nejaké zháňať, viem na akú stránku sa pozrieť :)
    Pekný článok a krásne fotky :) Katka

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook