April random

30.4.16

10 done
Po nejakom čase sa mi nazbieralo pár nových vecí, tak si zaslúžia samostatný post. Niektoré mám už dlhšie a poznáte ich z outfitov, iné naopak uvidíte prvýkrát. Tak pokračujte v čítaní a užite si krásnu slenčnú sobotu! Ja sa prezlečiem a idem behať, včera som sa vo fitku namotivovala, tak snáď mi počasie bude priať aj ďalšie dni.


Po mačacích okuliaroch som túžila už nejakú dobu. Stále si ešte brúsim zuby na Quay Kitti v klasickej čiernej verzii. V Mangu som uvidela tieto s akoby maskáčovým vzorom v mojej momentálne obľúbenej army green farbe, takže to bola láska. No a keď som ich dostala od mojich kamarátov na narodeniny, strašne som sa potešila! :) Jedine čo som bola prekvapená, že Mango už nedáva k okuliarom obaly? Kedysi ich okuliare balili do pekných koženkových puzdier aj s handričkou (a myslím, že dokonca aj s mini skrutkovačom, keby sa vám uvolnila šrúbka) a teraz nič. Nevadí, handričiek aj puzdier mám dosť, takže to chce už len leto!

2 done
Do značky Koshikira som sa zamilovala na prvý pohľad. Písala som o nich už aj v špeciálnom článku o šperkoch. Všetky šperky sa vyrábajú ručne v Hamburgu a posielajú ich v milých krabičkách. Veľmi sa mi páči ten handmade feeling, úprimnosť a láska, ktorá z tejto značky ide. Tieto nárdelníky na mne naviac vidíte takmer v každom poste, tak ich už poznáte.

1 done
V Thajsku sa dajú zohnať ručne vyrábané zošity a bloky od výmyslu sveta. Maco ma prekvapil týmto jednoduchým, až surovým blokom v koženom obale. Krásny kúsok.

4 done
Ak mám niečoho veľa, tak sú to bundičky. Všetkého druhu. Tieto dve sú zo sekáčov a tú denimová je úplne dokonalá! Hnedú, z brúsenej kože som zohanala v Berlíne za 6 EUR od holky, čo vypredávala svoj šatník. Potom som videla po ulici viac dievčat v podobnej oversized bunde, tak asi je to tam celkom v kurze.

8 done

Žltá kabelka z H&M je narodeninový darček od mojej Claudi a už ste ju videli v outfit poste. Presne takéto crossbody midi kabelky mám rada, obzvlášť na jarné a letné prechádzky mestom sa výborne hodia. A tá citrónová farba je veľmi svieža, krásne sa hodí aj k vojenskej zelenej či šedej.

9 done
Milujem klobúky, ale mám malú hlavu a tak nájsť taký, v ktorom by mi neplávala hlava je obrovské šťastie. Ak sa mi teda podarí natrafiť na klobúk, ktorý mi sadne, beriem ho. Uvažovala som, či ho potrebujem, ale na vojenskej zelenej teraz doslova fičím, naviac ma zaujal ten zapletaný opasok okolo neho. A mali ho v H&M v S, čo je rarita. Viem, že klobúky vždy vynosím, takže som príliš neváhala a som rada. Nosím ho na striedačku s hnedým takmer nonstop.

12 done
Povinná výbava každej narodeninovej párty. Mini foťák Nikon J5, ktorý zaberie minimum miesta ale fotí ako pán a má naviac vymeniteľný objektív. Na Sebiho oslave som s ním natočila aj zopár videí. Má vysunuteľnú obrazovku, takže aj selfiečka idú raz-dva. Vďaka Bluetooth je aj fotenie na Instagram jednoduché a tak ma s ním baví sa takto hrať. Tatratea nám zas robí spoločnosť na našich domácich party, kde si každý môže vybrať príchuť aj percentá a tak sa stali našim must-have, rovnako ako sú dlhé roky balóny.

5 done

Veselé ponožky zlepšia deň! A ja milujem ružovú, takže ma tieto dva páry zo Sockworld hneď dostali. Dokonca mi tie s donutmi závidí aj Maco :D. Ja som mu však zobrala iné, veď sa pozrite aj vy, máj, lásky čas, a ponožky už nemusia byť úplne nudný darček :).

11 done

Svoj biely ruksak nosím takmer stále, ale napriek tomu, že je biely, nehodí sa mi stále k outfitom. Vedela som, že by sa hodil nejaký hnedý, tak som po ňom začala pátrať. Chcela som jednoduchý a kožený, pretože som vedela, že ho budem nosiť často. Nakoniec som natrafila na tento suede na Answear.sk. Zbožňujem ho! A viete koľko vecí sa doň zmestí? Strašne veľa, takže keď ťahám do práce ovocie aj obed, stačí mi iba tento batoh. Ešte stále máte čas využiť s kódom ,,Becca20" zľavu 20% na nákup na Answear!

3 done
Everyday kúsok z Eppi nedávam z ruky. Jemný náramok s malým kamienkom sa mi veľmi páči, vždy som chcela šperk, ktorý so mnou bude každý deň tak, že so mnou splynie a ja si ho už ani nebudem všímať. A toto je presne on.


You Might Also Like

11 komentárov

  1. O značke Koshikira som ešte ani nepočula, no hneď som išla na ich stránku a musím povedať, že majú krásne vecičky :) Inak tieto random posty mám asi najradšej ! Nádherné fotky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten zápisník je úžasný! Přesně něco takového potřebuju (čti chci :D ). Nevíš o něčem podobném dostupném u nás?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, myslím, že by si niečo podobné mohla určite nájsť na sashe.sk alebo fler.cz :).

      Odstrániť
  3. Super článok a krásne fotky! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vak s ponožkami sa mi páčia zo všetkého najviac! <3 krásne fotky :)
    WITH GREY WOLF

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zlutá kabelka vypadá dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. všetky tie vecičky sú krásne, ale ten zápisník ma dostal! :O :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som. Tu kabelku videla v House.
    Ten naramok by som ti hned vzala je krasny

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné fotky a nádherné veci! Šperky od Koshikira vidím prvý krát a sú prekrásne! Veľmi sa mi páči tá denimová bunda, v sekáči sa dajú nájsť naozaj skvelé kúsky:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. http://soda.o2.sk/tema/dizajnove-vylepsenia/10-zapisnikov-ktore-potvrdzuju-jedinecnost-slovenskeho-dizajnu/ :) (chcela som to postnut slecne ktora sa tu zaujimala o zapisniky, ale telefon mi blbne)

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook