OPS! OBJECTS VALENTINE´S GIVEAWAY

6.2.16

page 1 done
Valentín je za rohom a či ho máte rady alebo nie, aj tak sa mu nevyhnete. Ja som Valentín vždy trochu riešila, či som bola single alebo zadaná. Minulý rok sme si s priateľom povedali, že ho preskočíme, ale aj tak mi priniesol aspoň dezert, a vtedy som si uvedomila, že bez nejakej drobnosti či gesta by som si to nevedela predstaviť a bez toho by som ostala sklamaná. Preto som myslela aj na vás a spolu so značkou OPS! Objects sme prichystali súťaž o jednu vychytávku. Náramok OPS!Life spája šperk a technológiu v jednom. Toto šedé srdiečko, ktoré môžete nosiť ako náramok, náhrdelník alebo si ho pripnúť na kľúčenku je nielen ozdobná, ale aj prudko praktická vec. Keď sa budete cítiť v nebezpečenstve, stlačíte niekoľkokrát srdiečko a to vďaka prepojeniu s vašim telefónom pošle správu osobe, ktorú si určíte aj s vašou polohou. Ja teda dúfam, že ho nikdy nebudete musieť pre tento účel použiť a bude vám slúžiť hlavne ako ozdoba, ktorá vám bude robiť radosť :). A ako sa do súťaže zapojiť?


Collage ops

Podmienky súťaže:
1. Like na FB Style of Becca
2. Like na FB OPS! Objects CZ alebo OPS! Objects SK
3. Napíšte mi do komentárov, kedy by ste túto vychytávku ocenili úplne najviac / kedy by vám pomohla cítiť sa viac v bezpečí.
4. Nezabudnite na váš email!

Výhercu oznámim na Valentína -14.2.2016!!

cats

photos by me

You Might Also Like

47 komentárov

  1. vďaka nemu by som sa určite cítila viac v bezpečí, keď cestujem večer a niekedy aj v noci vlakom domov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejvíc se cítím bezpečně když jdu s přáteli nebo s nějakým kamarádem bouchačem :D :D jinak se cítím i o něco bezpečněji když venku není až taková tma :) Pro všechny případy sebou nosím pepřák pak se cítím o něco bezpečněji :) Ale stejně nejlepší pocit až když už jsem u dveří a pak už jsem pěkně doma v bezpečí a pak pěkně ulehnu do postýlky :) můj email je Martulayzna@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nejvíc by mi srdíčko pomohlo cítit se v bezpečí při cestě domů, kdy už je tma a já musím projít špatně osvíceným temným parkem :)
    koukalova.karolina@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasny náramok :) asi by som ho ocenila najviac večer po ceste domov z práce, cítila by som sa bezpečnejšie. Môj mail: mimuna@gmail.com.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pri večernom behu tmavými ulicami... :) simona.turska1@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Denne sa pohybujem bo takych bratislavskych miestach ako je hlavna stanica ci podchod na trnavskom myte a necitim sa tam prave najbezpecnejsie ... Doteraz sa sice moje obavy nepotvrdili ale istota je gulomet ... :-) :-)
    Tims.sobotova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak to je super vec. Vyuzila by som to vzdy ked idem sama po vonku a je uz tma:-). Mail: ssiimmaa278@hotmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásna súťaž :), túto vychytávku by som ocenila najmä v prostredí, kde by som sa necítila veľmi bezpečne alebo jednoducho hocikedy, ak by som sa necítila vo "svojej koži":)
    Sledujem ako Klaudy's enjoyment
    klaudysenjoyment@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Cítila bych se s ním bezpečněji, když bych se vracela pozdě večer z práce. :)
    svobma02@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Hlavne, ked chodim nocnym vlakom z BA. Necitim sa vtedy velmi bezpecne a kazdy krok, ktory pocujem za sebou, ma vystrasi.
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ocenila by som ho vtedy keď sa neskoro večer vraciam domov zo školy. :)
    lucinkabalintova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak o této vychytávce slyším úplně poprvé a ten nápad je naprosto úžasný. Sama se po setmění bojím i na schodišti v našem činžáku, možná víc než v ulicích Prahy. Připadá mi děsivé.
    hra.lucie@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj Becca, náramek by mě velmi potěšil, byl by to takový můj osobní stylový bodyguard. Pracují v klenotnictví a to je někdy prutko rizikové povolání, nicméně já bych jej používala jako rychle vytáčení na pritele, když mě někdy v noci honí mlsna a ja se potichu vkradam do lednice na půlnoční svacinku:-)náramek je krasny, tímto mám novinku pro OPS! Strážce linie , zapipa když se přiblížite ke spotřebiči po 20hodine :-D sajkas@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  15. super darček, náramok by som určite ocenila hlavne pri večernom cestovaní, pri tom mám stále trošku obavy, čiže s touto vychytávkou by som sa cítala oveľa bezpečnejšie :)
    E-mail: miroslavapodzubanova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Urcite by potesil v tahanoskom ghette v KE, ked clovek pri nevinne vyzerajucich aktivitach ako vencenie psa pocas denneho svetla stretne vsetko od bezdakov, public masturbators, az po dive svine :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Určite večer pri prechádzkach a nákupoch a hlavne keď cestujem niekde ďaleko. :)
    l.sirotnakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ked idem vecer sama po Petrzalke :)
    natalka.kocanova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Dosť často chodím od kamarátky neskoro večer....proste vždy sa zakecáme...;-D. Takže určite by mi bolo lepšie keby že mám tento náramok lebo ísť takto Prešovským Sekčevom nemusí byť vždy sranda...btw:ich krásne prevedenia produktov zbožnujem ;-)) e-mail: kristinkaherkelova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. ...ked koncim vecer neskoro v praci :o
    remencovabetka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Naozaj by sa mi hodil pri prechádzke so psíkom, ktorá sa koná väčšinou už v noci:( a nemusela by som sa báť, že sa mi niečo stane😊
    wendi@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Tak toto je naozaj pecka. A v bezpečí by som sa s ním cítila asi vždy keď idem tmavou uličkou alebo po meste večer. V dnešnej dobe, už človek nikdy a nikde nie je v bezpečí a odkedy som tehotná, tak môj strach je oveľa väčší, nakoľko sa nejedná už len o mňa.
    red_flower@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  24. počas cesty domov od električky, keď je už tma vždy som mala za tú cestu kým som prešla až k bytovke taký divný pocit...vtedy by sa veru šikol :D sabova24 (zavináč) gmail (bodka) com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Často chodievam ku kamarátke na druhý koniec dediny, čo je cez dva kilometre sama a vraciam sa od nej potme, takže v tomto prípade by som sa už len z princípu, že mám takúto vymoženosť cítila bezpečne :-). A dosť často cestujem medzi mestami neskoro večer, takže bolo by viacero situácii.
    dadalajfblog@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  26. tak toto je naozaj super vec, nielenže dobre vyzera a da sa využiť ako ozdoba na viac spôsobov, ale ma to aj zmysel nosiť, nad čim som doteraz pri mojich doplnkoch neuvažovala, že by mohli mať aj hlbši vyznam :) miesta alebo chvile, kde by sa dal využiť su takmer všade kde idem sama. či už večer, kedy nastrah čiha vždy viac, najmä keď kračam tichou prazdnou ulicou a zrazu ani neviem ako začne nenapadne kračať niekto za mnou, našťastie v mojom pripade to boli doteraz vždy len nahody, aj keď vtedy človeku prebehnu hlavou rôzne sceny z filmov :) a ešte mi napadla vyhoda v tom, že v pripade ohrozenia nemusim vyťahovať mobil a volať o pomoc, čo by som možno ani nestihla, ale takto môžem dať niekomu dôležitemu nenapadne vedieť, že sa niečo deje... ale zažiť to teda nechcem nikdy :)
    natalia.ksinska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ahoj, mne by pomohla byť v bezpečí asi každý deň, žiaľ patrím medzi tie, ktorým sa už stalo, že ich prepadli a naozaj to nikomu neprajem. Odvtedy chodím vyzbrojená naozaj so všetkým možným...nie je to ľahké prekonať.

    OdpovedaťOdstrániť
  28. myslim, že bezpecnejsie by som sa citila ak by v tom naramku bol ukryty aj slzak :D ale inak fajn vychytavka na rychle zavolanie priatela aj v (ne)prijemných situaciach :)
    domi.behunova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  29. FB: Anežka Koroze
    Myslím, že by mi moc pomohla cítit se líp, když jdu večer po práci parkem domů. Už bych nemusela nikoho budit a nutit je, aby si se mnou povídali:))

    anezka.koroze@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Nejbezpecneji se vzdy citim v objeti me milovane pritelkyne, lepsi poct jsem jeste nezazil. Pokud bych vyhral, venoval bych vyhru prave pritelkyni, jako podekovani za vse co pro me dela, jako malou splatku lasky, kterou me neustale zahrnuje. Email: vaclavek.stepan@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Ja by som ho urcite ocenila, ked chodim sama domov vecer alebo v noci..taky pocit istoty :-) zuzankakissova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Ahoj, touto vychytávkou by som potešil svoju manželku, nakoľko sme momentálne v očakávaní prírastku do rodiny a ak by som náhodou nebol doma, tak by ma manželka mohla rýchlo kontaktovať a ja budem vedieť, že z práce sa mám rýchlo ponáhľať do nemocnice :)
    3bios@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Bezpečnostných prvkov, ktoré by žena mala pri sebe nosiť nikdy nie je dosť a táto vecička vyzerá, že je fakt skvelá a bolo by skôr hriechom ju nemať, je to krásny šperk, ktorý môže ešte aj život zachrániť a poskytnúť bezpečie.

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Najviac by som sa cítila bezpečne večer, keď chodím sama za tmy zo školy alebo občas z nejakej žúrky. Ale inak som celkovo taký posero, ktorý sa bojí ešte aj večer sám v posteli, keď je tma :D Ktovie, možno by ma zachránil aj pred rôznymi paranormálnymi aktivitami :D :)
    Danuska254@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Na prvom rande cez net.
    herzfeldova@gmail.com
    Nejak mi to sem nechce naskocit :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Uplne najviac? Ked chodievam do ba za pracou za plat kt by som v tejto praci zarobila aj doma len bez tych vydavkov 👎...a vravim si ops, dievca, porovnaj si kde si ty a kde tvoje spoluziacky z VS 👊 a tak pridem do prace (tolko vsetkymi zatracovane skolstvo) a zistim ze mam 10minutovu prestavku medzi hodinami a ops, nestiham ist ani wccko lebo zistim ze nemam skopirovane testy pre maturantov a tu dalsie ops, tlaciaren (jedina na skole) sa rozhodne chcipnut prave vtedy ✌ tak si vravim zivot je krasny a rezignovane odchadzam do triedy za sprievodu zvonenia a pocas tych par minut presunu po chodbach kruto rozmyslam, akou speakingovou aktivitou zabavim tlupu 17-18rocnych chalanov pre ktorych je prepritomny a predminuly cas zaujimavy asi ako pre mna teoria relativity 👌 a ooops, aj ked som sem-tam dudros, predsa tuto pracu zboznujem (aj ked plat kamosov z korporatu nedobehnem, ani keby tam nadcasujem kazdy den do 22.00 ✋👊) fb: Do Mi

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Myslim si, ze v tejto dobe by mala mat kazda zena nieco taketo... Ci uz ide sama na nakup, alebo sa po tme vracia domov.... Je lepsie ked je clovek opatrnejsi skor nez sa cosi naozaj stane :)
    barcakovap@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Preco sa mi nezobrauje comment???
    Ked, idem nahodou na schodzku naslepo ;-)
    herzfeldova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Naozaj krásny náramok.Nosila by som ho ak by som išla niekde sama,aby sa o mňa mama menej bála. milenka118@pokec.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Nejvíc by mi srdíčko pomohlo cítit se bezpečně při večerní cestě z fitka :) subova.valentyna@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Druhé kardio ❤️ príde vždy vhod. Cítila by som sa naozaj bezpečne keby tĺklo pre prípad núdze.
    pollypolakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Bolo by to pre mna ako pocit že ma tam niekto čaká so skutočným veľkým srdiečkom 😍😍😍😍🎁🎁🎁a možno príde ten pravý a ak by som vyhrala bolo by to naozaj super 😉😉😉😉😉email: bibiana185@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  43. vyuzila by som ho pri mojej kazdodennej vecernej trase zo zeleznicnej stanice na internat :/ zakazdym si podakujem ze som prisla v celku :D kristina.suvadova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  44. pri mojej kazdodennej vecernej trase zo zeleznicnej stanice na internat :) zakazdym si podakujem ze som prisla v celku :D kristina.suvadova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Několikrát týdně jezdím pozdě večer vlakem od přítele domů a nikdy mi to nějak nevadilo. Až teda na poslední dobu, kdy po městě začali pobíhat úchylové! Mám s mamkou domluvené, že během cesty posílám vždycky smsky, kde právě jsem, kdyby se NÁHODOU něco stalo, ať ví, kam jít první. Je to celkem otravné, ale když je to pro bezpečnost :D Určitě by se mi tento přívěšek hodně hodil, vzhledem k mé smskové situaci :)
    veronica.a.3333@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook