January random

29.1.16

1 done e

Keďže som mala extra náročný január, random post prichádza až teraz, na konci mesiaca. Prichystám ešte aj ten z mobilu, to sa nebojte! Vo februári sa však môžete tešiť na posty z Thajska, budem sa snažiť prispievať aspoň dvakrát za týždeň. No mám pre vás predpripravených ešte pár článkov, než sa tam dostanem. Napríklad práve tento random post, tak rovno začnime.

Nájdete na vo februárovej EVE! Je stále skvelé vidieť sa v časopise, ktorý čítam už od puberty. Tentoraz v rubrike Šatník rozprávam o tom, čo mám v móde rada a čo naopak vôbec nie.

2 done

Listovú kabelku Rebecca Minkoff ste už videli v outfit poste. Dostala som ju od priateľovej mamky a jej mintová farba je pre mňa ako ušitá. Takisto som dostala baby pink koženú peňaženku / obal Coach, do ktorej sa akurát zmestí pas, nejaké papiere a drobné, takže je priam stvorený na cestovanie.

9 done e

Moja láska vie, čo chcem, aj keď o tom sama neviem. Na Vianoce ma prekvapil týmto perlovým náhrdelníkom. Klasika, ktorú by mala mať každá žena, a ktorá je večná. Som nesmierne rada, že som takýto kúsok dostala práve od môjho drahého. S basic a vintage tričkami bez výstrihu či pásikavým tričkom a červeným rúžom sú v mojich outfitoch často.

0 done

Už sa najviac teším na to Thajsko, tak si atmosféru privolám doma jedením manga. Za posledné dni mám každý deň jedno. Milujem mango! Spolu s ananásom a malinami patrí medzi moje najobľúbenejšie ovocie. A teraz je rozhodne na prvej priečke. V Thajsku budú mangá úplne iné ako tie, čo kúpime tu a už sa ich neviem dočkať, budem ich jesť od rána do večera :D.

4 done

Od mojej kamarátky Benitky som dostala tento náhrdelník s etno-nádychom. Nosím ho s riflovou košeľou a ružovým rúžom. Mala som ho tento mesiac aj na ďalšej únikovej hre Trap, kde nás zachránil! Využila som ho a rozlúskla jednu záhadu – síce nie rozumom, ale hlavne, že sme sa dostali k tomu, čo sme potrebovali.

7 done
Som zástancom klasických foto albumov. Tým myslím tých, ktoré si založíte do poličky a vytiahnete, keď sa vám zachce, žiadne online ani počítačové pominuteľné veci. Takže si stále robím ročný album, akurát rok 2015 ešte stále nemám dokončený, takže po dovolenke, z ktorej bude tiež kopec fotiek, ich všetky doplním.

photos by me

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Jeeej už teraz sa teším na príspevky z Thajska! :) Vždy som sa tam chcela ísť pozrieť! :) Hádam sa to raz podarí :D Už nech si tam a vdíme tie exotické fotečky :3 V tomto počasí príjemne zahrejú a potešia! :D

    Ak máš čas a chuť alebo sa len nudíš budem rada ak si pozrieš aj môj blog:))) Aj keď som ešte len taký nováčik :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mám tiež omnoho radšej klasické albumy na fotky, pre mňa to má neskutočné čaro :)

    na mojom blogu práve prebieha giveaway, tak budem rada, ak sa ty aj tvoje čitateľky zapojíte :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, Thajsko je úžasné, ja som tam síce nikdy nebola, ale moja mama bola uchvátená. Teším sa na fotky :) Uži si!

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeden krajší náhrdelník ako druhý. Dúfam, že sa ti bude v Thajsku bude páčiť a už sa neviem dočkať na príspevky z neho :) Kika - Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super random :) na album sa dlho chystám už aj ja. mám kopec aj vyvolaných fotiek a nie je ich kam dať :D
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odkial je ten etno nahrdelnik beka,vies to zistit?:P
    Myslim ze ho surne potrebujem

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne fotky a gratulujem k objaveniu v EVE ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na posty z Thajska sa teším. A v poslednej dobe aj ja ulietavam na mangu, môžem ho jesť donekonečna :D Taktiež mám rada klasické albumy a tiež pravidelne dopĺňam fotky, nie je totiž nič lepšie ako keď môžeš listovať stránkami plnými spomienok bez klikania :D

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook