CONVERSE S/S 2016 and CTAS II.

23.1.16

collage 0
Ešte minulý rok (to znie akoby to bolo straaašne dávno, ale nie, bolo to iba v decembri), som sa bola pozrieť nielen na novú Converse kolekciu na jar/leto 2016, ale zároveň aj na uvedenie nových CTAS II., ktoré sa poprvýkrát predstavili v ČR a SR. Kolekcia bola vystavená v galérii Mánes, čo je od mojej práce čoby člověk kameňom dohodil, takže som si tam odbehla cez obednú pauzu. Priestory Mánesu ponúkli krásne prirodzené svetlo a tak sa fotilo jedna radosť.

11 done
00 done
Začnem tou najväčšou novinkou, s ktorou sa teraz budeme stretávať všade. CTAS II. Je nová generácia obľúbenej klasiky Chuck Taylor All Star. Nebojte sa, tenisky vyzerajú stále rovnako, aspoň zvonka. Vo vnútri je totiž extra vylepšenie, a to podrážka Lunarlon, ktorú poznáte, ak ste si za posledné roky kúpili aspoň jedny tenisky Nike. Takže odteraz nás čaká vo vybraných modeloch Converse super duper pohodlie. Za mňa top vylepšenie, teraz bude možné stráviť v converskách doslova celý deň aj celú noc.

Ak bude pršať, tak si môžete obuť jednofarebné conversky z kolekcie The Rubber. Ja mám svoje červené veľmi rada, pretože dodajú outfitu peknú farebnú bodku :). Zo Seasonal Colours ma tentoraz najviac zaujala teplá ružová, sivo-krémová a tmavá army zelená. Ako vidíte, všetko sú to fakt zaujímavé farby, ktoré sa nedajú inhneď charakterizovať a práve to ma na nich baví.

8 done
Aj túto sezónu sú v ponuke tenisky Converse x Missoni. Kolekcie sú očividne veľmi úspešné (nečudujem sa :), pretože Missoni je značka, s ktorou Converse spolupracuje najčastejšie, pravidelne od roku 2009.

collage 1
Ďalším úspechom je Andy Warhol collection, takže aj túto jar nájdete krásne veselé modely s printami kráľa pop-artu. Nie som fanúšikom žltej, ale naopak už dlhé roky milujem Andyho, takže jedny s Cow series by som brala hneď. Inak a ten flower print bol Andy súdený, pretože fotografiu zobral z nejakej botanickej knihy.

Novinkou je jednoduchá, ale do detailov prepracovaná čierno-biela kožená kolekcia The Shroud.

2 done
4 done
Na Converse som mala stále slabosť, napísala som o nich svoju úspešne obhájenú bakalárku (ktorá mala veľký úspech, len tak mimochodom :D) a túto sezónu značka ponúkla neskutečné modely! Bola škoda vám ich neukázať. Naozaj nádherné kolekcie, už dlho sa mi nestalo, že by sa mi páčilo doslova VŠETKO. Ale úplne najviac som sa zamilovala do mintových z kolekcie The Iridescent Leather a kožených z The Shroud. Len sa neviem rozhodnúť medzi bielymi a čiernymi…nevadí, kým bude teplejšie, mám na rozhodnutie ešte trochu času. Ktoré sa najviac páčia vám?

14 done
CTAS Brea.

1 done
Tenisky budú v predaji od marca 2016.

photos by me

You Might Also Like

11 komentárov

  1. ooh tie čierne na tretej fotke zo spodu, tie sú mega fajné!
    ale aj tvoje modré sa mi páčia:)

    s.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paraaadne ! Tie mintovr su naj naj naj brala by som okamzite :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to skvelo :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sú krásne všetky botičky :-) Tak sa máme na čo tešiť, nech už je Marec :-) A ten tvoj bombolček na hlave je top :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeminkote,tie iridescent leather musim mať

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie, čo máš na nôžkach sú prekrásne :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie červené, čo máš na nôžkach sú prekrásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nové modely conversiek sú fakt super a veľmi sa im vydarili avšak takisto milujem aj tú converse klasiku :) Tá je u mňa stále top :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mas opravdu skvely originalni styl! Odkud je ta cepice? Ohledne bot, ty jednobarevne syte cervene u me totalne vedou :)


    www.poshlife.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Asi by som mala problém vybrať si, všetky sú také krásne, najviac tie kvetinové. A ty si strašne zlatá v tej čiapke :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť

Find me on Facebook